Schmid87 Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 I will kill you until you die lol? :D funny amm
_Fingi_ Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 Ej Fifty... sm mislu da se gre jutr popoldne... tko da jest odpadem za jutr za USA cars.... mam šiht do 2eh. Fajn se mejte :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 glih tm ukol 14ih bom šu :) P.S. DONS SM ZGUBU RATKAPO PR VOYAGERJU :closedeyes: :closedeyes: ZDJ MAM SAM 3 :cry: :cry: spet bo treba it kradt :whistle:
Roky Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 glih tm ukol 14ih bom šu :) P.S. DONS SM ZGUBU RATKAPO PR VOYAGERJU :closedeyes: :closedeyes: ZDJ MAM SAM 3 :cry: :cry: spet bo treba it kradt :whistle: A nis reku okol 11h, da se gre? :hmm: Okej,ob 14ih še bolš, da vsaj pokosilam lahko :) A se gremo jutr poj še z motorjam km pelat? :hmm:
Schmid87 Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 (popravljeno) kaj se bo delal tm b 11ih, glede na to da se začne use skp ob 13ih :D js nam šu pumoje nkamr z motorjam.. dopovne ju3 bom šu mal pogledat če bom ket najdu ratkapo :P hehe Popravljeno September 14, 2007. Popravil FiFtY_
Roky Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 kaj se bo delal tm b 11ih, glede na to da se začne use skp ob 13ih :D Zadnč si tko reku, okej kulči poj gre pa še Fingi lahka :OK: Kje si biu dons, sm mislu, da se kej vidmo hehe :D Aja glede ratkape :naughty: greva en večer lahko na sprehod :D
Schmid87 Objavljeno September 14, 2007 Objavljeno September 14, 2007 Zadnč si tko reku, okej kulči poj gre pa še Fingi lahka :OK: Kje si biu dons, sm mislu, da se kej vidmo hehe :D Aja glede ratkape :naughty: greva en večer lahko na sprehod :D ja vem ja.. zadnč nism razmišlou.. zdj pa tut ne:D ampak je bolš če se gre ob 14ih :D dons sm biu v KR & okolici :) prj sm mislu da si biu ti tm pr dino bureku.. en beu pulovr :) vem da ma en v KR na audiju take ratkape k js na Chryslerju.. sj sva jih dons s kolegam že iskala.. pa nč nism najdu :(
Roky Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 ja vem ja.. zadnč nism razmišlou.. zdj pa tut ne:D ampak je bolš če se gre ob 14ih :D dons sm biu v KR & okolici :) prj sm mislu da si biu ti tm pr dino bureku.. en beu pulovr :) vem da ma en v KR na audiju take ratkape k js na Chryslerju.. sj sva jih dons s kolegam že iskala.. pa nč nism najdu :( Jaz pri dino bureku danes biti spljoh ne :D Sva bla s Kokam na Zbilah pa še v Lj. sva šla mau pogledat, toj blo pa to :) Mi boš jutr pokazu kašne ratkape maš pa bom mal v okolici pogledov :P
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 Jaz pri dino bureku danes biti spljoh ne :D Sva bla s Kokam na Zbilah pa še v Lj. sva šla mau pogledat, toj blo pa to :) Mi boš jutr pokazu kašne ratkape maš pa bom mal v okolici pogledov :P moje ratkape so zelo redk primer.. vem da ma v KR sam en take še.. :D tko so lepe kromirane :P bling bling :D
Roky Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 Aja kurc poj se tud hitr opazu kermu si jo ruknu :D
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 Aja kurc poj se tud hitr opazu kermu si jo ruknu :D navadn.. :D sj te k mam zdj gor so tut ukradene, pa ni noben nč reku :D
Roky Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 navadn.. :D sj te k mam zdj gor so tut ukradene, pa ni noben nč reku :D hahahaha lol :D oh Fifty tis tud slika :D
Roky Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 en more bit :) To maš pa res :P Nč, grem počas spat, se po kosilu slišva .) Lahko noč :zzz:
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 To maš pa res :P Nč, grem počas spat, se po kosilu slišva .) Lahko noč :zzz: noč :D softič :P
Roky Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 noč :D softič :P softič gor softič dol...Naspat se je treba, da dobre volje preživim naslednji dan, hehehe :D Noč :zzz:
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 softič gor softič dol...Naspat se je treba, da dobre volje preživim naslednji dan, hehehe :D Noč :zzz: lol :D lj mene.. spim par urc, pa sm poskočn k NSR500 :)
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Objavljeno September 15, 2007 zdele sm se mal furou z motorjam po KR & okolici, v iskanju za mojo izgubleno kromirano ratkapo :( pa jo nker nism najdu :cry: jah no.. treba bo najdt tarčo :whistle:
Priporočene objave