Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 hehe nezaščiten WLANje kul....ker majo usi default admin passe za routerje hehe :) lj kašn je biu mesič k si ga ti men poslou najprej.. men ni blo nč jasn :D Wlam na avtobusni na kokrc:-):-) kva nj poj js razberem iz tega.. :D
JMatic Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 lj kašn je biu mesič k si ga ti men poslou najprej.. men ni blo nč jasn :D Wlam na avtobusni na kokrc:-):-) kva nj poj js razberem iz tega.. :D hahahhaha :)
_Fingi_ Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Tud v Škofji Loki je zalil šolo.Kakšno je pa stanje na Iskr,Fingi?Dons me ni blo v šolo, sm še vročino fasov :headbang: Ha, jest pa gledam po iskr k neumn če te bom ke vidu :rolleyes: :closedeyes: hitr se pocajtej :yea1: Drgač pa na iskr niti ni tok slabo... v parih učilncah so škafi po tleh/mizah k dol kapla, druzga pa nč. Pomoje. :blink: Kašna je pa Sava, tle pr suprnovi... so mi skor uči vn padle :ninja:
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Ha, jest pa gledam po iskr k neumn če te bom ke vidu :rolleyes: :closedeyes: hitr se pocajtej :yea1: Drgač pa na iskr niti ni tok slabo... v parih učilncah so škafi po tleh/mizah k dol kapla, druzga pa nč. Pomoje. :blink: Kašna je pa Sava, tle pr suprnovi... so mi skor uči vn padle :ninja: yap, kr fajn je narasla voda :P
Roky Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Ha, jest pa gledam po iskr k neumn če te bom ke vidu :rolleyes: :closedeyes: hitr se pocajtej :yea1: Drgač pa na iskr niti ni tok slabo... v parih učilncah so škafi po tleh/mizah k dol kapla, druzga pa nč. Pomoje. :blink: Kašna je pa Sava, tle pr suprnovi... so mi skor uči vn padle :ninja: Sej sm ti hotu še sms napisat, da me ni v šol sam sm zaspau nazaj zjutri :D Ma sej jutr bom že vrjetn v šol, sam Lekadol Plus C je treba dons šopat pa bom jutr k nov :yea2: A si kej poslikov Savo, me zanima :D
_Fingi_ Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 A si kej poslikov Savo, me zanima :D Ma nism nč, k sm se sam z avtam mem pelov :rolleyes: ... aja, velik sreče pr šopanju :evilgrin: , če pa rabš kej pomoči pa poklič :naughty: :naughty:
Roky Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 aja, velik sreče pr šopanju :evilgrin: , če pa rabš kej pomoči pa poklič :naughty: :naughty: V usta ga pa menda ja znam dat....kozarc namreč :D
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 js pa kozarc sam naslonm na usta :P
Roky Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 js pa kozarc sam naslonm na usta :P No sej to sm mislu :D do ust ga znam nest :P
_Fingi_ Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 17:30 se dobimo na OMWju na primskovem če gre kdo zravn na Zbile... :yea1: :yea1:
JMatic Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 ok OMV primskovo...ill be there...
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Whenever you need me, Ill be there Ill be there to protect you With an unselfish love I respect you i'll be thereeeeeee :D
_Fingi_ Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Mad driver... hvala za kofe :worship: Mitofreak, a spet g33kaš an :closedeyes:
Roky Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 fočk mad driver hvala za čaj :worship: Haha Fifty a te je dons mal štetje zajebal :D si pozabu, da nas je pet :D
_LuX_ Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 fingi, roky nzk. matr nujno si morm hlace ubavt, me kolena bolijo k svina
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Haha Fifty a te je dons mal štetje zajebal :D si pozabu, da nas je pet :D res je :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 kaj pa je blo s štetjam? šli smo mal hitrej, ker sm avtomatsk mislu d smo bli 4je :whistle:
Roky Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 itak :D Hehe, ti si na čelado napiš Night Bird :D a si poj šu na obisk :naughty:
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Hehe, ti si na čelado napiš Night Bird :D a si poj šu na obisk :naughty: sam bi meu res lohk kj na čelad napisan tazga.. neb blo švoh :D yap, sm biu na obisku. pa še eno njeno kolegico mi je predstavla :D hehe
Roky Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 sam bi meu res lohk kj na čelad napisan tazga.. neb blo švoh :D yap, sm biu na obisku. pa še eno njeno kolegico mi je predstavla :D hehe Sej pravm, men tud fajn zgleda...Morm svojo še mal polimat :P Hmmmmmmmmm....Fifty :hmm: ka pa ste počel? Zihr "film gledal" :D :D :D
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Objavljeno September 19, 2007 Sej pravm, men tud fajn zgleda...Morm svojo še mal polimat :P Hmmmmmmmmm....Fifty :hmm: ka pa ste počel? Zihr "film gledal" :D :D :D na moji se itak nalepke ne primejo :( ker je mat čelada. lol, nč nismo počel :) sedel smo na klopci :D haha P.S. dj ti mene tm da me povabjo u tisto temo 18+ :) sam za nick morš napisat FiFtY_ in ne Fifty :D ker fifty je en drug, js mam črtico nakonc :P
Priporočene objave