Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 aha,nch no mejte se pa se kej slismo vidmo na ksnmu čajčku...gremo eni mal pomagat gor na lošk konc...bye pomagat kaj to?
JMatic Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 tole pa dajem mitofreaku --> PINJAU PINJAU.. PALI PALI PALI.. RATATATATA. (mrtu si :evilgrin: )
metuljcica46 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 sm preletela na hit kaj ste napisal.... ja eni smo back...pa drugi tut ne se norca delat s poplav...nm uničujejo življenja.....s tega razloga prestavljam obljubo...(k smo se menl za ride) nekak mi ni da bi se fjakala okol... :( katastrofe žal še nism vidla...ne vem kakšne so posledice, baje uničujoče... :cry: :cry: :cry: :cry: baje bodo v nedeljo na zbilah eni zaklučl turco...tm se pa vidmno an?? da gremo mal ridaše pa ostale pogledat...kaj pravte :unsure: pa upam da bom tkt že tok ql no....da me boste tut vi mal v dobro voljo spravl... pozdravček še enkrat vsem
metuljcica46 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 pomagat kaj to? zarad katastrofe... andrej če greš k moji mami pa poldetu povej...okej?? :(
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 sm preletela na hit kaj ste napisal.... ja eni smo back...pa drugi tut ne se norca delat s poplav...nm uničujejo življenja.....s tega razloga prestavljam obljubo...(k smo se menl za ride) nekak mi ni da bi se fjakala okol... :( katastrofe žal še nism vidla...ne vem kakšne so posledice, baje uničujoče... :cry: :cry: :cry: :cry: baje bodo v nedeljo na zbilah eni zaklučl turco...tm se pa vidmno an?? da gremo mal ridaše pa ostale pogledat...kaj pravte :unsure: pa upam da bom tkt že tok ql no....da me boste tut vi mal v dobro voljo spravl... pozdravček še enkrat vsem amm.. poglej v temi kr'neki pod poplave.. ka je minister Bogataj reku. da neorganizirane skupine ne hodt pomagat. ker otežujete delo gasilcov, vojakov... itd. yap, bojo na zbilah zaklučl furo, ampak tisti standarni "ridaši" bojo/bomo na Mobikrogu v nedelo. tko da shark, biker, tanjuška, snoopy, dex itd. itd. bomo na Mobikrogu :whistle:
JMatic Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) Popravljeno September 21, 2007. Popravil mitofreak
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 do i have to f0Qin repeat majself :D I FoQIN MADE YOU A KUKI! BUT I EATED IT! :D IT MEANS THAT, THERE IS NO MORE COOKIES FOR YOU!! :D comprende amigo? :D
metuljcica46 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 amm.. poglej v temi kr'neki pod poplave.. ka je minister Bogataj reku. da neorganizirane skupine ne hodt pomagat. ker otežujete delo gasilcov, vojakov... itd. yap, bojo na zbilah zaklučl furo, ampak tisti standarni "ridaši" bojo/bomo na Mobikrogu v nedelo. tko da shark, biker, tanjuška, snoopy, dex itd. itd. bomo na Mobikrogu :whistle: stari....to je organizirano...kot gasilci!!! ;) jah sj vsenen.....aja vi tut jah pol pa nč an...se vdimo pa kdaj drugič......
JMatic Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 do i have to f0Qin repeat majself :D I FoQIN MADE YOU A KUKI! BUT I EATED IT! :D IT MEANS THAT, THERE IS NO MORE COOKIES FOR YOU!! :D comprende amigo? :D REVENGE!!!!!
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 stari....to je organizirano...kot gasilci!!! ;) jah sj vsenen.....aja vi tut jah pol pa nč an...se vdimo pa kdaj drugič...... mah pršlo je do komplikacij. k veina folka ne mara Pikija.. ker ma ene svoje scene zdj. preveč sodeluje s policijo :whistle: no poj pa ql če gre z gasilci :) upam da jim bo kj ratal narest :) no, se vidmo drugič yap :)
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 i doo not having laptopz :D hah kaj dons se gre km ? zvečer baje v LJ.. več nevem :D
JMatic Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 i doo not having laptopz :D hahzvečer baje v LJ.. več nevem :D lj ? like vsi ? like kdo ?..nshit.... :)
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 lj ? like vsi ? like kdo ?..nshit.... :) fingi & js vrjetn, pa še ene par biyočez :D kolosej verjetno :whistle:
_Fingi_ Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 fingi & js vrjetn, pa še ene par biyočez :D kolosej verjetno :whistle: roky me je klical, da bi on tud šel, samo nebi šel pa z motorjem, ker je kao ga ful nevarno ga tm puščat... kok pa ni čist sigrn če bi šel :trance_33_sleep: btw, a se popoldne dobimo kej za iskro?
JMatic Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 roky me je klical, da bi on tud šel, samo nebi šel pa z motorjem, ker je kao ga ful nevarno ga tm puščat... kok pa ni čist sigrn če bi šel :trance_33_sleep: btw, a se popoldne dobimo kej za iskro? jest bom doma...tko da call me...če bom frej pridm
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 roky me je klical, da bi on tud šel, samo nebi šel pa z motorjem, ker je kao ga ful nevarno ga tm puščat... kok pa ni čist sigrn če bi šel :trance_33_sleep: btw, a se popoldne dobimo kej za iskro? men je tut roky reku da je nevarn motor tm pustit. ker lohk da poj sploh več nau tm motorja ko bo konc filma :whistle: mah nevem no, js motor pustim kjerkol pač, pa me je lubica še zmer tm čakala ^_^ nice girl. mugoče se pa res lohk kj dobimo ja :)
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 jest bom doma...tko da call me...če bom frej pridm nč nauš frej.. itak g33kaš :D btw: trenutno si delam čevape. like NJAMI 'n' shit :)
_Fingi_ Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 men je tut roky reku da je nevarn motor tm pustit. ker lohk da poj sploh več nau tm motorja ko bo konc filma :whistle: mah nevem no, js motor pustim kjerkol pač, pa me je lubica še zmer tm čakala ^_^ nice girl. mugoče se pa res lohk kj dobimo ja :) mene je do zdej tud še zmerej. Jest bi ga drgač pustu v parkirni hiši nek v vogalu, pa magari damo ta debelo ketno okol gištela... :whistle: :whistle: Kok je reku da če bomo kej ke hudil nej pokličemo :whistle: jest okol 4ih, 5ih dobim zajlo :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 21, 2007 Objavljeno September 21, 2007 mene je do zdej tud še zmerej. Jest bi ga drgač pustu v parkirni hiši nek v vogalu, pa magari damo ta debelo ketno okol gištela... :whistle: :whistle: Kok je reku da če bomo kej ke hudil nej pokličemo :whistle: jest okol 4ih, 5ih dobim zajlo :whistle: :whistle: drgač gremo pa zarad mene lohk tut z avtam.. če že to hočete :D prekleti paraziti 'n' shit :D
Priporočene objave