Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

Koky evo sm najdu doma en dobr kozarc zate...sam tist TAIL dej stran :lol1: :lol1: :lol1:

Brez zamere stari :winkiss:

post-6663-1190504058.jpg

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:

lahko noč :blush:

Objavljeno

funny :D

Objavljeno

grem spat...Fifty zjutri se pa slišva :)

Lahko noč :winkiss:

Objavljeno
grem spat...Fifty zjutri se pa slišva :)

Lahko noč :winkiss:

yap :D noč

Objavljeno (popravljeno)

Halo, Zbilje team... Današnja panoramska vožnja se bo začela v bližini Kačjih rid in se končala na Zbiljskem jezeru... Simbolika štarta in cilja je izbrana namenoma in predstavlja povezovanje in druženje motoristov.

Upam, da se vas bo nabralo nekaj in pripravilo "dobrodošlico"... Se vidimo predvidoma okrog 6-e ure zvečer.

Popravljeno . Popravil PikiJapok
Objavljeno

toj pa lepo da se zakluč na Zbilah :D

vrjetn grem iz Krkeša z vami na Zbile :)

Objavljeno
Halo, Zbilje team... Današnja panoramska vožnja se bo začela v bližini Kačjih rid in se končala na Zbiljskem jezeru... Simbolika štarta in cilja je izbrana namenoma in predstavlja povezovanje in druženje motoristov.

Upam, da se vas bo nabralo nekaj in pripravilo "dobrodošlico"... Se vidimo predvidoma okrog 6-e ure zvečer.

Kul :) Prideva s Fiftyam,upam, da nebova zamujala :)

toj pa lepo da se zakluč na Zbilah :D

vrjetn grem iz Krkeša z vami na Zbile :)

:yawn: dobro jutro starči...Še mal pa letiva :yea2:

Objavljeno

fočk :)

Objavljeno

me too :evilgrin:

Objavljeno

tudi jaz počk :lol:

Objavljeno

Hvala za dobr dan :worship: mi je blo prov všeč čeprov nismo nč na stezo šli...pa drugič :)

Objavljeno
fočk wannabe

kaj se ti neki uvaljivaš tukaj noter :)

Hvala za dobr dan :worship: mi je blo prov všeč čeprov nismo nč na stezo šli...pa drugič :)

res je, čeprou sm dou sam 1krog čez na mobikrogu. ampak kaj ko je biu olje. kr lužce.. jah dobr, en ovink smo pa spucal :P

Objavljeno
res je, čeprou sm dou sam 1krog čez na mobikrogu. ampak kaj ko je biu olje. kr lužce.. jah dobr, en ovink smo pa spucal :P

Ma izlet je pa le biu ane :) da še mal Slovenije vidmo, namo se skoz sam po Gorenjski vozil :D

Obvezno je pa treba it letos na raceland...res me je poj zamikal nakonc sam k misty ni hotu na progo :)

Objavljeno
Ma izlet je pa le biu ane :) da še mal Slovenije vidmo, namo se skoz sam po Gorenjski vozil :D

Obvezno je pa treba it letos na raceland...res me je poj zamikal nakonc sam k misty ni hotu na progo :)

raceland ni glih za Mistya.. za njega je SloveniaLand dirkališe :P

Objavljeno

no pa sm se koončn fočklna tut na zbilah... pa še pridem :naughty:

nočka vsem ritkam :winkiss:

Objavljeno
no pa sm se koončn fočklna tut na zbilah... pa še pridem :naughty:

nočka vsem ritkam :winkiss:

ti kr prlet :D noč

Objavljeno
ti kr prlet :D noč

uf veš de, zj saj točn vem kam morm guma obrnt :naughty: ma tu ste kr vsak dan gor al kaj?

Objavljeno
uf veš de, zj saj točn vem kam morm guma obrnt :naughty: ma tu ste kr vsak dan gor al kaj?

Več al manj ja :)

Objavljeno
Več al manj ja :)

šmeksi, po se pa vidmo kej kmalu, zj pa jst obračam gumo prot postl, tko d lahko noč vsem skupi!

see ya! :winkiss:

Objavljeno
šmeksi, po se pa vidmo kej kmalu, zj pa jst obračam gumo prot postl, tko d lahko noč vsem skupi!

lahko noč :)

kdar boš pa imela namen pridt, pa za vsak slučaj še v tej temi napiši :D :whistle:

Objavljeno

Ti kr prpel svojo ritko kej naokol ja :) Gremo lahk tud kšno furco skup :)

Objavljeno
Ti kr prpel svojo ritko kej naokol ja :) Gremo lahk tud kšno furco skup :)

js bom šu z njo takrt k bom meu mal več konjev pod ritjo :D

Objavljeno
js bom šu z njo takrt k bom meu mal več konjev pod ritjo :D

Zakaj? :hmm: mislm, da je Irencko umirjena voznica? :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!