Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
dj še kj povej kva smo kj zamudil.. ful dobr :closedeyes:

a v zbilah, ma nč tazga recmo...vsaj zdi se mi...

uhka bi se spet kej dobl..eh šit k jst nimam cajta... :BUA:

drgač pa upam da bo miha v nedlejo prpelu družbo z racelanda :worship: :rolleyes: k jst pridm z dirke ;)

zgodej poveš... :rolleyes: :closedeyes:

sj nism vedla, šele včer eno uro prej zvedla...pa sje s eni nč tko dogajal, sam pjača je bal zastonj :yea1:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
drgač pa upam da bo miha v nedlejo prpelu družbo z racelanda :worship: :rolleyes: k jst pridm z dirke ;)

sj nism vedla, šele včer eno uro prej zvedla...pa sje s eni nč tko dogajal, sam pjača je bal zastonj :yea1:

pridm mybi tut js :D če bo cajt :P

Objavljeno

dons je pa AX spet mau trpu ^_^

Objavljeno
dons je pa AX spet mau trpu ^_^

joj fifty, kaj si pa spet delov? :unsure: :unsure:

Objavljeno
joj fifty, kaj si pa spet delov? :unsure: :unsure:

nč kj hudga :D sam mal sm se obračou pa to.. ni blo nč ležečih al pa kšnih pločnikov/robnikov :)

sva se mela oba fajn.. js pa še AX :D haha

Objavljeno
nč kj hudga :D sam mal sm se obračou pa to.. ni blo nč ležečih al pa kšnih pločnikov/robnikov :)

sva se mela oba fajn.. js pa še AX :D haha

A bi ti mene lahk na cest enkrat porajtov :D pred 20 minutam si šu na Kokrškem mostu mem mene jest pa z marelo maham :lol1:

Torej ob 20.00 biljard? :D

Objavljeno
A bi ti mene lahk na cest enkrat porajtov :D pred 20 minutam si šu na Kokrškem mostu mem mene jest pa z marelo maham :lol1:

Torej ob 20.00 biljard? :D

sm biu osredotočen na cesto.. sj pumoje sm te vidu :D glih takrt sm se vračou iz obračanja :P hehe.. sj ene 10m pred tem bi mogu gledat naravnost.. sm pršu bočno iz ovinka :whistle: tm pr tisti modri stavbi :D nasprot merkur mojstr ^_^ križiša drsijo k svina :D

Objavljeno (popravljeno)
sm biu osredotočen na cesto.. sj pumoje sm te vidu :D glih takrt sm se vračou iz obračanja :P hehe.. sj ene 10m pred tem bi mogu gledat naravnost.. sm pršu bočno iz ovinka :whistle: tm pr tisti modri stavbi :D nasprot merkur mojstr ^_^ križiša drsijo k svina :D

Poj me tapruga pober hahaha :P

Grem pod tuš zdej :whistle:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
Poj me tapruga pober hahaha :P

Grem pod tuš zdej :whistle:

sj če je še kšn z mano u avtu.. poj ne divjam al pa kj.. :) merkam skos :P

tko da.. je usen če te tapruga poberem :D

Objavljeno
sj če je še kšn z mano u avtu.. poj ne divjam al pa kj.. :) merkam skos :P

tko da.. je usen če te tapruga poberem :D

:headbang: :headbang: :D :D :D :whistle:

Čeprav se od vina vrti mi u glavi še sm v igri nič me ne ustavi,dobro veš kdo je v soboto kraljica noči, še nisi opazil da sm te ujela v mrežo ki sem jo le zate napela tralalalalala.... :whistle:

Objavljeno

evo, js kr grem :) adios

Objavljeno
nop, rajš grem delat, kokr pa na fax.. zaenkrat sm tazga mnenja :D

ewo me, že iz šihta :naughty:

u sj sm mela šiht u mislih, namst mene... k grm na fax, ma drgač bi raj še naprej delala, mi prou ni hudga tle :worship:

Objavljeno

fočk :)

Objavljeno
fočk :)

Aveš ko so gume smrdele k si štartov od mene haha :D Pa kva si je mogu un model pr pokopališu mislt,bočno prletela čez ovink :D dobra vožnja je bla :OK:

Objavljeno
Aveš ko so gume smrdele k si štartov od mene haha :D Pa kva si je mogu un model pr pokopališu mislt,bočno prletela čez ovink :D dobra vožnja je bla :OK:

sj toj blo zadnjič s temu avtam d sm tko vozu :) bla je poslovilna ^_^

Objavljeno
sj toj blo zadnjič s temu avtam d sm tko vozu :) bla je poslovilna ^_^

:OK: Cliota pa le merkej .)

Objavljeno
:OK: Cliota pa le merkej .)

ddddddddddd :) itak da bom ^_^ (če ga bom sploh kupu) :whistle:

Objavljeno
ddddddddddd :) itak da bom ^_^ (če ga bom sploh kupu) :whistle:

Upej, da te počaka hehe :)

Matr,jutr je še motozbor na Bledu :unsure:

Objavljeno
Upej, da te počaka hehe :)

Matr,jutr je še motozbor na Bledu :unsure:

pa res :)

Objavljeno
No ja, sej ni blo tok slabo kukr je pa na začetku kazal da bo :whistle: :whistle:

Btw, lejte to :worship: :worship: :worship: :worship:

http://www.avtonet/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1648363

kva bi pa mel takle an :wub: :wub:

no ja no.. lohk bi blo bolš :)

lepa zadevca. drgač je pa tut Ducati ql, kao old sql varjanta, sam da ma par novih stvari (zavore itd.). ampak še zmer izgled starodobnika :)

Objavljeno
pa res :)

Če bo popoldne SLUČAJN lepo gremo lahko mal pogledat, ker če bo oblačn pa mrz itak nobenga nau :D

Objavljeno
no ja no.. lohk bi blo bolš :)

lepa zadevca. drgač je pa tut Ducati ql, kao old sql varjanta, sam da ma par novih stvari (zavore itd.). ampak še zmer izgled starodobnika :)

sam ni 2t :whistle: :whistle:

Objavljeno
Če bo popoldne SLUČAJN lepo gremo lahko mal pogledat, ker če bo oblačn pa mrz itak nobenga nau :D

js pa mislm da bojo :D sj kje na bledu pa je to točn?

Objavljeno

mogoče bi šu še jest jutr pogledat na bled... sam ne vem če nebi šla še ena z mano...

lahko noč :trance_33_sleep:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!