metuljcica46 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) dj še kj povej kva smo kj zamudil.. ful dobr :closedeyes: a v zbilah, ma nč tazga recmo...vsaj zdi se mi... uhka bi se spet kej dobl..eh šit k jst nimam cajta... :BUA: drgač pa upam da bo miha v nedlejo prpelu družbo z racelanda :worship: :rolleyes: k jst pridm z dirke ;) zgodej poveš... :rolleyes: :closedeyes: sj nism vedla, šele včer eno uro prej zvedla...pa sje s eni nč tko dogajal, sam pjača je bal zastonj :yea1: Popravljeno September 28, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 drgač pa upam da bo miha v nedlejo prpelu družbo z racelanda :worship: :rolleyes: k jst pridm z dirke ;)sj nism vedla, šele včer eno uro prej zvedla...pa sje s eni nč tko dogajal, sam pjača je bal zastonj :yea1: pridm mybi tut js :D če bo cajt :P
_Fingi_ Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 dons je pa AX spet mau trpu ^_^ joj fifty, kaj si pa spet delov? :unsure: :unsure:
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 joj fifty, kaj si pa spet delov? :unsure: :unsure: nč kj hudga :D sam mal sm se obračou pa to.. ni blo nč ležečih al pa kšnih pločnikov/robnikov :) sva se mela oba fajn.. js pa še AX :D haha
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 nč kj hudga :D sam mal sm se obračou pa to.. ni blo nč ležečih al pa kšnih pločnikov/robnikov :) sva se mela oba fajn.. js pa še AX :D haha A bi ti mene lahk na cest enkrat porajtov :D pred 20 minutam si šu na Kokrškem mostu mem mene jest pa z marelo maham :lol1: Torej ob 20.00 biljard? :D
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 A bi ti mene lahk na cest enkrat porajtov :D pred 20 minutam si šu na Kokrškem mostu mem mene jest pa z marelo maham :lol1: Torej ob 20.00 biljard? :D sm biu osredotočen na cesto.. sj pumoje sm te vidu :D glih takrt sm se vračou iz obračanja :P hehe.. sj ene 10m pred tem bi mogu gledat naravnost.. sm pršu bočno iz ovinka :whistle: tm pr tisti modri stavbi :D nasprot merkur mojstr ^_^ križiša drsijo k svina :D
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) sm biu osredotočen na cesto.. sj pumoje sm te vidu :D glih takrt sm se vračou iz obračanja :P hehe.. sj ene 10m pred tem bi mogu gledat naravnost.. sm pršu bočno iz ovinka :whistle: tm pr tisti modri stavbi :D nasprot merkur mojstr ^_^ križiša drsijo k svina :D Poj me tapruga pober hahaha :P Grem pod tuš zdej :whistle: Popravljeno September 28, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 Poj me tapruga pober hahaha :P Grem pod tuš zdej :whistle: sj če je še kšn z mano u avtu.. poj ne divjam al pa kj.. :) merkam skos :P tko da.. je usen če te tapruga poberem :D
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 sj če je še kšn z mano u avtu.. poj ne divjam al pa kj.. :) merkam skos :P tko da.. je usen če te tapruga poberem :D :headbang: :headbang: :D :D :D :whistle: Čeprav se od vina vrti mi u glavi še sm v igri nič me ne ustavi,dobro veš kdo je v soboto kraljica noči, še nisi opazil da sm te ujela v mrežo ki sem jo le zate napela tralalalalala.... :whistle:
Irencko Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 nop, rajš grem delat, kokr pa na fax.. zaenkrat sm tazga mnenja :D ewo me, že iz šihta :naughty: u sj sm mela šiht u mislih, namst mene... k grm na fax, ma drgač bi raj še naprej delala, mi prou ni hudga tle :worship:
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 fočk :) Aveš ko so gume smrdele k si štartov od mene haha :D Pa kva si je mogu un model pr pokopališu mislt,bočno prletela čez ovink :D dobra vožnja je bla :OK:
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 Aveš ko so gume smrdele k si štartov od mene haha :D Pa kva si je mogu un model pr pokopališu mislt,bočno prletela čez ovink :D dobra vožnja je bla :OK: sj toj blo zadnjič s temu avtam d sm tko vozu :) bla je poslovilna ^_^
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 sj toj blo zadnjič s temu avtam d sm tko vozu :) bla je poslovilna ^_^ :OK: Cliota pa le merkej .)
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 :OK: Cliota pa le merkej .) ddddddddddd :) itak da bom ^_^ (če ga bom sploh kupu) :whistle:
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 ddddddddddd :) itak da bom ^_^ (če ga bom sploh kupu) :whistle: Upej, da te počaka hehe :) Matr,jutr je še motozbor na Bledu :unsure:
_Fingi_ Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 No ja, sej ni blo tok slabo kukr je pa na začetku kazal da bo :whistle: :whistle: Btw, lejte to :worship: :worship: :worship: :worship: http://www.avtonet/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1648363 kva bi pa mel takle an :wub: :wub:
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 Upej, da te počaka hehe :) Matr,jutr je še motozbor na Bledu :unsure: pa res :)
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 No ja, sej ni blo tok slabo kukr je pa na začetku kazal da bo :whistle: :whistle: Btw, lejte to :worship: :worship: :worship: :worship: http://www.avtonet/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1648363 kva bi pa mel takle an :wub: :wub: no ja no.. lohk bi blo bolš :) lepa zadevca. drgač je pa tut Ducati ql, kao old sql varjanta, sam da ma par novih stvari (zavore itd.). ampak še zmer izgled starodobnika :)
Roky Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 pa res :) Če bo popoldne SLUČAJN lepo gremo lahko mal pogledat, ker če bo oblačn pa mrz itak nobenga nau :D
_Fingi_ Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 no ja no.. lohk bi blo bolš :) lepa zadevca. drgač je pa tut Ducati ql, kao old sql varjanta, sam da ma par novih stvari (zavore itd.). ampak še zmer izgled starodobnika :) sam ni 2t :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 Če bo popoldne SLUČAJN lepo gremo lahko mal pogledat, ker če bo oblačn pa mrz itak nobenga nau :D js pa mislm da bojo :D sj kje na bledu pa je to točn?
_Fingi_ Objavljeno September 28, 2007 Objavljeno September 28, 2007 mogoče bi šu še jest jutr pogledat na bled... sam ne vem če nebi šla še ena z mano... lahko noč :trance_33_sleep:
Priporočene objave