Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Objavljeno September 29, 2007 ma ne vem, sm thinkov, da so vrjetn bl vorm od običnih pentsov, pa še nekam lejzi se pučutm pa se mi jih ne da čejnđat. tk da, bom šu itak slipat, pa aj houp bo pol bl toplo in d bed. dost smart move :D
_Fingi_ Objavljeno September 29, 2007 Objavljeno September 29, 2007 dost smart move :D ma ja, aj nov det. pač, jest vačam na use skp tko, da mejkaš čim manj anpotrebnih mufs...
Schmid87 Objavljeno September 29, 2007 Objavljeno September 29, 2007 Ugante kva jest delam :D božaš slikco? ma ja, aj nov det. pač, jest vačam na use skp tko, da mejkaš čim manj anpotrebnih mufs... haha :D mufs :D funny aja, poj si pač lejsi.. a si iz montenegro? :D
Roky Objavljeno September 29, 2007 Objavljeno September 29, 2007 božaš slikco? Sam gledam :) Sej je nism božov no...sam ekran sm pucov na telefonu :whistle:
_Fingi_ Objavljeno September 29, 2007 Objavljeno September 29, 2007 božaš slikco?haha :D mufs :D funny aja, poj si pač lejsi.. a si iz montenegro? :D haha.... ja... maj moto of lajf is di song od globoke vijolčnine :headbang: aj min, dip prpl... lejzi... :worship: from montenegro? no no, from itchyes and blek mauntn
GrCaR Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 no da ne boste rekl, da me nikol nikamor ni, pa da me moja ne pusti sm se pa še jst mal prmajov tja na Zbile :D Sam fingi, ti si res gluh pa slep :lol1: :lol1: :lol1: joke :lol: lepo vs je blo vidt, sam me je zebl za crknt, pa sm se šou gret :naughty: :P
_Fingi_ Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 no da ne boste rekl, da me nikol nikamor ni, pa da me moja ne pusti sm se pa še jst mal prmajov tja na Zbile :D Sam fingi, ti si res gluh pa slep :lol1: :lol1: :lol1: joke :lol: lepo vs je blo vidt, sam me je zebl za crknt, pa sm se šou gret :naughty: :P tud vaju je blo lepo vidt :worship: škoda k nista mal dl ustala :trance_33_sleep: drgač pa ja... musko poslušam, pa nism nč slišov da bi trobu, edin pol na križišu sm slišov, pa sej si vidu, sm se nazaj ubrnu... sam nism vedu zakaj bi men kr en trobu... da si blendov pa res nism porajtov :blush: :blush: :blush: morgen :P dobar jutar :blink: fajn nabau :yea1:
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 nč ni s cliotam.. sm šu en krgo na probno.. pa nism biu zadovoln :closedeyes: pa še ohranen je za en kurac :D tko da.. sm še zmer v lovu za drugmu avtam :)
JMatic Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 PREDVIDEVAM DA GRES u krško :) sori caps...
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 PREDVIDEVAM DA GRES u krško :)sori caps... tako je :D imel si prav :P
metuljcica46 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 ccc :closedeyes: z lubijem srečala rokyja pa fiftyja k sta šla na jezer, nben nč poklicu...zakaj?? :unsure: res pa ej da sm čist bolna, katastrofa, pa še faks jutr :BUA:
Roky Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 ccc :closedeyes: z lubijem srečala rokyja pa fiftyja k sta šla na jezer, nben nč poklicu...zakaj?? :unsure: res pa ej da sm čist bolna, katastrofa, pa še faks jutr :BUA: Kje sta naju srečala, midva sva se vračala iz Krškega :hmm: pa sva šla na eno kavico pa domov :) sej lahk tud ti kej pokličeš :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 ccc :closedeyes: z lubijem srečala rokyja pa fiftyja k sta šla na jezer, nben nč poklicu...zakaj?? :unsure: res pa ej da sm čist bolna, katastrofa, pa še faks jutr :BUA: js nkol ne kličm folka če so frke.. i work alone :D
Roky Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 js nkol ne kličm folka če so frke.. i work alone :D Matr poj si kr zginu, midva s Fingijam pa tko čakava da pokličeš :) Noja poprav zadevo, sej ni tko hudo an :) da ta tedn še km gremo :)
metuljcica46 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 Kje sta naju srečala, midva sva se vračala iz Krškega :hmm: pa sva šla na eno kavico pa domov :) sej lahk tud ti kej pokličeš :whistle: veš kje tm pr gustlnu...lih k je tabla za zbilje ;) sj vem da uhka sam dj sm lih neki zbolela :BUA: drugič B) js nkol ne kličm folka če so frke.. i work alone :D frke?? :unsure: vem vem ;)
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 Matr poj si kr zginu, midva s Fingijam pa tko čakava da pokličeš :) Noja poprav zadevo, sej ni tko hudo an :) da ta tedn še km gremo :) eh sva dala s fotram sama motor v Chryslerja.. tko na ni blo panike :D veš kje tm pr gustlnu...lih k je tabla za zbilje ;) sj vem da uhka sam dj sm lih neki zbolela :BUA: drugič B) frke?? :unsure: vem vem ;) ni blo frk.. to sm kr tko mal napisou :D da nism tko redkobesedn :P
Roky Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 sj vem da uhka sam dj sm lih neki zbolela :BUA: Poj se pa ne pizdolirej :D eh sva dala s fotram sama motor v Chryslerja.. tko na ni blo panike :Dni blo frk.. to sm kr tko mal napisou :D da nism tko redkobesedn :P No ql :OK: Fajn dan je biu :)
Schmid87 Objavljeno September 30, 2007 Objavljeno September 30, 2007 Fajn dan je biu :) dokaj :D lahko bi blo bolše :P
Roky Objavljeno Oktober 1, 2007 Objavljeno Oktober 1, 2007 dokaj :D lahko bi blo bolše :P Bomo nasledn vikend popravl, da bo popolno hehe :) Grem zj spat...nočko vsem :zzz:
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2007 Objavljeno Oktober 1, 2007 Bomo nasledn vikend popravl, da bo popolno hehe :) Grem zj spat...nočko vsem :zzz: ^_^ najt :)
Roky Objavljeno Oktober 1, 2007 Objavljeno Oktober 1, 2007 :blink: :yawn: Jutro :ninja: Fingi as že v šol :P
Priporočene objave