Gixxer Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 kaj je blo to dans al kdaj nekaj, da se je en tam na cesti proti zbiljam ubil? Nek 35-letni moski je zletel iz ovinka, in priletel v korito z rozami...
JMatic Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 kaj je blo to dans al kdaj nekaj, da se je en tam na cesti proti zbiljam ubil? Nek 35-letni moski je zletel iz ovinka, in priletel v korito z rozami... http://novice.siol.net/default.aspx?site_i...d=102&pgn=1 vse že veš
Roky Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 aja roky neki zate ... http://www.youtube.com/watch?v=38KWeHRz-HQ Ja lol svašta, kva se folk še nau spomnu :)
Jerry_exc Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 roky zdej boš pa ratov znan ko fredy :fredy: miler :naughty:
Roky Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 roky zdej boš pa ratov znan ko fredy :fredy: miler :naughty: A mar tko zgledam :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 hey ritke pa ne da vs zebe :naughty: :naughty: kva zj a kej kafetkate? :whistle: ma zebe ns, sam se grejemo :whistle: :naughty: ja kofetkamo, lih včeri smo bli na kofetku :rolleyes: fajn je blo..tut tebe tony je blo fajn videt po doooollgggeeeemmm času ;)
JMatic Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 če te ravno zanima.. greva enkrat ke na parkiriše za iskro.. daš men motor, js grem prot naklu :D pa boš slišou iz parkiriša zvok :D hah tudi možno :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 FiFtY_ as kej zmatran? :) nop :) čist malekost me stegna bolijo :>
Roky Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 nop :) čist malekost me stegna bolijo :> Hehe :) jest sm pa zaspan :yawn: zjutri pa kr en kino :headbang:
Schmid87 Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 Hehe :) jest sm pa zaspan :yawn: zjutri pa kr en kino :headbang: js pa na morje :)
andrejj Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 em :whistle: fifty lpo se mej na morju, roky ti pa v kinu an :) :rolleyes: , lahko noč, bemu clouk se spat ne more ce je prehlajen :(
Schmid87 Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 Z AXom? :unsure: s Chryslerjam :) nazaj grede bom šu pumoje kr čez ride :evilgrin: odvisn od vremena :P em :whistle: fifty lpo se mej na morju, roky ti pa v kinu an :) :rolleyes: , lahko noč, bemu clouk se spat ne more ce je prehlajen :( tnx :) noč
Roky Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 em :whistle: fifty lpo se mej na morju, roky ti pa v kinu an :) :rolleyes: , lahko noč, bemu clouk se spat ne more ce je prehlajen :( Hvala! Lahko noč tud tebi. s Chryslerjam :) nazaj grede bom šu pumoje kr čez ride :evilgrin: odvisn od vremena :P tnx :) noč Aja, no sej se boš vrjetn fajn meu :) Grem tud jest počas spat, sm mal zmatran :whistle: se vidmo jutr...Lahko noč :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 4, 2007 Objavljeno Oktober 4, 2007 Aja, no sej se boš vrjetn fajn meu :) Grem tud jest počas spat, sm mal zmatran :whistle: se vidmo jutr...Lahko noč :) dvomim :D ker bo dž :) najt :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 grem na obalo :D adijo enđojej, pa še namest mene mal :whistle: :whistle: roky a vi greste v kino? eh, mi pa v gledališče... :rolleyes:
Roky Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 grem na obalo :D adijo Hehe,dobr voz :) enđojej, pa še namest mene mal :whistle: :whistle: roky a vi greste v kino? eh, mi pa v gledališče... :rolleyes: Smo bli ja :P Kr kul film :) me je presenetl, da so nas pelal tak mal "vulgarn" film gledat...končno enkrat neki pametnga s strani Iskre :D
andrejj Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 grem na obalo :D adijo :whistle: i see you , k si sou cez zbile :) sam pa kr fletn ropota ta avtomobilcek :D
Irencko Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 pr ns se pa sonček kaže :worship: :worship:
andrejj Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 :whistle: :? se jutr mogoče zvečer kej vidmo na zbiljah na ksni kavici :)? :whistle: ??????
Priporočene objave