Schmid87 Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 :whistle: i see you , k si sou cez zbile :) sam pa kr fletn ropota ta avtomobilcek :D ameriške mišice :P hehe
Schmid87 Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 dons pa nism pršu do palčke k zaustav cagr :D šu sm 190 ^_^
_Fingi_ Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 ameriške mišice :P hehe dons pa nism pršu do palčke k zaustav cagr :D šu sm 190 ^_^ waa :kva2: :kva2: zakon :kva1: pa da si še cajt meu slikat... joj joj fifty :P :lol: No, kakoj blo na morju :unsure: Aj sončk dol :hmm: :D Sm ti hotu rečt kako da si tok hitr že nazaj, pa me sploh ne čud če si tkole vozu kukr maš pa slikan :OK: :OK:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 brezveze poj :rolleyes: a se gre kdo pelat :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 waa :kva2: :kva2: zakon :kva1: pa da si še cajt meu slikat... joj joj fifty :P :lol: No, kakoj blo na morju :unsure: Aj sončk dol :hmm: :D Sm ti hotu rečt kako da si tok hitr že nazaj, pa me sploh ne čud če si tkole vozu kukr maš pa slikan :OK: :OK: eh sj niti ni taka brzina :D no ja, za tega švoh enoprostorca je kr fajna :) pa kr dost mirn je.. glede na to da je škatlast :D yap, dol je sonce, pa mal toplej k tuki :D sm se fuknu v vodo.. MMRRZZLLAA k svina :) (komej dihou) :D hah dam sm zato pršu tok hitr ker tm ni blo nč pametnga, frendici pa tut ni blo do kopanja (pussy) :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 eh sj niti ni taka brzina :D no ja, za tega švoh enoprostorca je kr fajna :) pa kr dost mirn je.. glede na to da je škatlast :D yap, dol je sonce, pa mal toplej k tuki :D sm se fuknu v vodo.. MMRRZZLLAA k svina :) (komej dihou) :D hah dam sm zato pršu tok hitr ker tm ni blo nč pametnga, frendici pa tut ni blo do kopanja (pussy) :D Fifty_ ??khm :naughty: :naughty: zdej mi je pa jasno zakaj si tok dobre volje :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 Fifty_ ??khm :naughty: :naughty: zdej mi je pa jasno zakaj si tok dobre volje :whistle: :whistle: najprej sm furou eno 70letnca (od mtke teto) do medvod :D (taj za Koka) :P Poj v LJ sm pa pobrou kolegica :) drgač pa.. kdaj pa sm js slabe vole? zlo malkrat :D
Roky Objavljeno Oktober 5, 2007 Objavljeno Oktober 5, 2007 Ob 17.30@Zbilje...dol bomo sigurn jest,mitofreak,Fingi :) Čuuuus
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 zasvojenci :D mene ne bo :whistle: Pa si le prletu hehehe Jebemti internet ni delov ceu cajt :headbang:
JMatic Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 nice http://www.hotbodiesracing.com/exhaust.htm
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Pa si le prletu hehehe Jebemti internet ni delov ceu cajt :headbang: Jaa, men tud ni hotu delat, pol sm pa obupov pa šu raj spat :headbang: Dons je nekam slb vreme, a boš lih tko prletu k boš meu cajt? nice http://www.hotbodiesracing.com/exhaust.htm Hehe, sploh ne vem, a mi je ušeč al mi ni... je pa zanimivo :worship: ok popravlam, pr R6(03-06) prov grdo zgleda un lulčk vn... recimo pr Zx6r/rr pa prov seksi zgledata tiste dva rorčka :wub: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil _Fingi_
Jerry_exc Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 ja za tastaro r6 je res grdo... najbl mi na cbr1000 sede :worship:
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Dons je nekam slb vreme, a boš lih tko prletu k boš meu cajt? Če bo tkole padal me nebo...sej veš un klanc pa to :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 nice http://www.hotbodiesracing.com/exhaust.htm sam je dost nice yap :D ampak s cajtam maš vso tisto plastiko črno pumoje :P
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 sam je dost nice yap :D ampak s cajtam maš vso tisto plastiko črno pumoje :P Tale stran ma pa kr zanimive racing pa street zadeve :hmm: Sploh racing bodykit za CBR600`06 mi je lep :wub:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Če bo tkole padal me nebo...sej veš un klanc pa to :) Klanc? Ker to? Jest sm biu dons v kran... pa sej se čist lepo pele... niti nism biu tok mokr :whistle: :whistle: No, če te bo kej prjel se lohk prpeleš :) B) Fifty, a si se najedu? Matr... ustaneš lih za na kosil :rolleyes: :rolleyes: (bo treba prej hodt spat :evilgrin: )
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Klanc? Ker to? Tm k je treba motor vn porint hehe :) če je mokro ga sam nimam šans gor spravt, ker zlo drsi :headbang:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Fifty, a si se najedu? Matr... ustaneš lih za na kosil :rolleyes: :rolleyes: (bo treba prej hodt spat :evilgrin: ) če me je mt zbudla :closedeyes: poj sm mogu pa na župco & palačinke :D Tm k je treba motor vn porint hehe :) če je mokro ga sam nimam šans gor spravt, ker zlo drsi :headbang: sj greš po štengah.. :)
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 sj greš po štengah.. :) Glih tm najbl drsi,sej drugje nemorš.Mam že par let ta problem ja kdr je dž nikamor nemorm,razn če kdo pomaga :) tm na štengah je en kurčev mah k že v suhem mal drsi :krneki:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Glih tm najbl drsi,sej drugje nemorš.Mam že par let ta problem ja kdr je dž nikamor nemorm,razn če kdo pomaga :) tm na štengah je en kurčev mah k že v suhem mal drsi :krneki: sj so vodoravne :P ti nima km za zdrsnt :D men pa Koku ni nč takrt :D nevem pa kuko je v mokrmu :whistle:
Priporočene objave