metuljcica46 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 zdlavooooo lih s term.....smo se pokopal mal ;) petnula kaj to si šu s slovensko paris hilton??? :naughty: a dons bo kdo na zbilah?? :unsure:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 a ma kdo od vas stargate atlantis ? a to je kkšn sesalc? :unsure: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 zdlavooooolih s term.....smo se pokopal mal ;) petnula kaj to si šu s slovensko paris hilton??? :naughty: a dons bo kdo na zbilah?? :unsure: js sm biu tut v toplicah.. sm se zadnč mem pelou :D k sm falu avtocesto.. hahah :D talent :whistle: ne, nism šu z njo.. :) ona je mela šolo.. pa z njo tko al tko neb šu :winkiss: jo jebem več spljoh ne :D mene ne bo :D razlog: dons se mi nkamr ne da :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 a to je kkšn sesalc? :unsure: :whistle: :grim
JMatic Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 hehe lol :) a gre kdo dons na zbile...ne z motorjm najbrž
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 hehe lol :) a gre kdo dons na zbile...ne z motorjm najbrž js ne, razlog: dons se mi nkamr ne da :D (bi se pa lohk zmenil za kšn špil d gremo ONLINE.. (BMW M3, MotoGP 07, TrackMania Nations... ) :)
_LuX_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 js ne, razlog: dons se mi nkamr ne da :D (bi se pa lohk zmenil za kšn špil d gremo ONLINE.. (BMW M3, MotoGP 07, TrackMania Nations... ) :) lohk bi mal geekal jp, M3 pa TrackMania United :P
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) zdele sm dou lowdat TM United :D ju3 bo dol :) da jo probam ^_^ Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil FiFtY_
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Smo se ustavl na zbilah za eno urco, pa pičil naprej :yea1: :yea1: Aja, pa Huso je dons nenormalno dobr delov :yea1: :yea1: :whistle: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 hehe lol :) a gre kdo dons na zbile...ne z motorjm najbrž Sm te klicov pa se nisi uglasu :( Smo se ustavl na zbilah za eno urco, pa pičil naprej :yea1: :yea1: Aja, pa Huso je dons nenormalno dobr delov :yea1: :yea1: :whistle: Rska tud :yea2: tenkju :winkiss: Pa med tednom me obvezno spomn, da ti z mojmu Motulam pošpricam ketno :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Smo se ustavl na zbilah za eno urco, pa pičil naprej :yea1: :yea1: Aja, pa Huso je dons nenormalno dobr delov :yea1: :yea1: :whistle: in kam ste kj letel? :) sam dons je blo pa kr mrz.. :D kva pa si kj spedenov da gre zdj bolš? :) sj počas pa bo ^_^ Rska tud :yea2: tenkju :winkiss: kolk pa je zdj kj razlike zarad tistga u airboxu? drgač pa važn d ste užival :OK:
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 kolk pa je zdj kj razlike zarad tistga u airboxu? Fingi nej to pove kok je razlike hehe :D Mal bolj švoh je v nizkih pa mal bl živahna v visokih obratih :) Sej boš jutr magar sam probov Evo tkole sva jo mučla dons...Jutr pa spet heheh :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Fingi nej to pove kok je razlike hehe :D Mal bolj švoh je v nizkih pa mal bl živahna v visokih obratih :) Sej boš jutr magar sam probov Evo tkole sva jo mučla dons...Jutr pa spet heheh :) jah a ti nč ne občutš? :D sj jo vsak dan furaš :P bom sprobou :) da občutm ^_^ v takmu stanju pa še nkol nism vidu tvoje RSke :)
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 jah a ti nč ne občutš? :D sj jo vsak dan furaš :Pbom sprobou :) da občutm ^_^ v takmu stanju pa še nkol nism vidu tvoje RSke :) Je razlika,kot sm reku...v nizkih je bolj mrtva v visokih pa bolj živahna :) pa ni več tok treslajev :) Hehe sva se je kr lotila ja...Pa še prvič sm ketno spucov...Fingi hvala za pripomočke :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Je razlika,kot sm reku...v nizkih je bolj mrtva v visokih pa bolj živahna :) pa ni več tok treslajev :) Hehe sva se je kr lotila ja...Pa še prvič sm ketno spucov...Fingi hvala za pripomočke :winkiss: Ni panike :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 Je razlika,kot sm reku...v nizkih je bolj mrtva v visokih pa bolj živahna :) pa ni več tok treslajev :) mal mi je to čudn k ti ful ne vozš v visokih obratih.. tko da to zate glih ne odgovarja to prou fjst. lohk da se motm :D morš spremenit mal vožnjo.. skos na obratih ^_^ tko k js.. je bolš filing :P
miha Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 na rdeč ga štrihn bo tut šlo ze 5 več zgleda da je res neki v barvi :naughty:
Priporočene objave