Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 na rdeč ga štrihn bo tut šlo ze 5 večzgleda da je res neki v barvi :naughty: :yea1:
miha Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 :yea1: no večina rdeč lohk je še mal črn kje :naughty:
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 no večina rdeč lohk je še mal črn kje :naughty: ne ne.. črn pa rdeč :evilgrin: da je še hitrejši :D hehe
miha Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 ne ne.. črn pa rdeč :evilgrin: da je še hitrejši :D hehe za primer vzem rsv celo rdečo pa vidš da gre hitrej k rs
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Objavljeno Oktober 6, 2007 za primer vzem rsv celo rdečopa vidš da gre hitrej k rs razlika je zanemarljiva :D
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 mal mi je to čudn k ti ful ne vozš v visokih obratih.. tko da to zate glih ne odgovarja to prou fjst. lohk da se motm :D morš spremenit mal vožnjo.. skos na obratih ^_^ tko k js.. je bolš filing :P Res je...Ponavad vozm tm okol 6.000...Sam mi je tale način bolši, da takrt k se odpre, da se mal bolj,k rabš kej prehtet samo eno nižji pa gremo :) Da bi ga pa skoz v obratih vozu mi pa ni, ne rečem takrt kdr je mal hitrejša pa dinamčina vožnja :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 Res je...Ponavad vozm tm okol 6.000...Sam mi je tale način bolši, da takrt k se odpre, da se mal bolj,k rabš kej prehtet samo eno nižji pa gremo :) Da bi ga pa skoz v obratih vozu mi pa ni, ne rečem takrt kdr je mal hitrejša pa dinamčina vožnja :) vedno in povsod ^_^
miha Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 Res je...Ponavad vozm tm okol 6.000...Sam mi je tale način bolši, da takrt k se odpre, da se mal bolj,k rabš kej prehtet samo eno nižji pa gremo :) Da bi ga pa skoz v obratih vozu mi pa ni, ne rečem takrt kdr je mal hitrejša pa dinamčina vožnja :) oo kdo se je zbudu
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 vedno in povsod ^_^ Hehe ja ti k si čist divji :D včas si ga je pa treba tud na izi uzet hehehe :) Sej zdej k je v spodnjih tok bolj mrtva bo bl v visokih,oblubm :P oo kdo se je zbudu `br večer :yawn: glih Click gledam :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 Hehe ja ti k si čist divji :D včas si ga je pa treba tud na izi uzet hehehe :) Sej zdej k je v spodnjih tok bolj mrtva bo bl v visokih,oblubm :P `br večer :yawn: glih Click gledam :) nism čist nč divji :) furam povprečno ^_^ eh ni ga treba zdj nč kj bl tišat.. d nauš ket fuknu poj :D
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 nism čist nč divji :) furam povprečno ^_^ eh ni ga treba zdj nč kj bl tišat.. d nauš ket fuknu poj :D Nebom nebom...tok se pa že merkam .) Ohja...spat bo treba počas.Miha sorry k se nism na msnju oglasu, ker nism vidu, da si me kliknu :) Lahko noč vsem :zzz:
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 Nebom nebom...tok se pa že merkam .) Ohja...spat bo treba počas.Miha sorry k se nism na msnju oglasu, ker nism vidu, da si me kliknu :) Lahko noč vsem :zzz: :D najt
JMatic Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 ejga roky....a mi lahko narišeš en lep R6 logo ? pa ni jig treba barvat, pa lahko se prekrivata...če bo lepo... dobiš za pivo :)
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 ejga roky....a mi lahko narišeš en lep R6 logo ? pa ni jig treba barvat, pa lahko se prekrivata...če bo lepo... dobiš za pivo :) A original? :)
JMatic Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 A original? :) ja. za original pivo dobis :) šala.. ne, lepši kot original :)
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 ja. za original pivo dobis :) šala.. ne, lepši kot original :) Aha, no bom zvečer kej probavu :) zdele mam še ene opravke poj grem pa k Fingiju :) se slišmo :P
JMatic Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 ty ej fifty kje naj dobim un masking tape..tak tatank...like pqr milimetrov...za označvt grafike
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 ty ej fifty kje naj dobim un masking tape..tak tatank...like pqr milimetrov...za označvt grafike vem da so jih mel v Juretu učasih. zdj pa nevem če jih majo še :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 a se naute nč pofočkal? :D js sm šu ob 14ih sam mem Zbil.. ustavu pa nč :) sm šu in the medvode :)
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 a se naute nč pofočkal? :D js sm šu ob 14ih sam mem Zbil.. ustavu pa nč :) sm šu in the medvode :) Smo bli sam v mačkah dons hehe :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2007 Objavljeno Oktober 7, 2007 Smo bli sam v mačkah dons hehe :D tudi jaz :)
Priporočene objave