Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Kokrca & Mlaka madafaka :D napada folk mamute.. tokrt nism meu prstou zravn :whistle: :whistle: :whistle: oziroma vse zanikam :whistle: :whistle:

itak se ve kdo je biu haha :)

Objavljeno
Sam za info, registracija je sestavlena iz zavarovanja pa cestnine (taglavni stroški pač)

zavarovanje se gleda glede na KW , se pravi moč motorja, cestnina pa glede na ccm, kubikažo torej. In nad 2500cc imajo vsi enak se mi zdi, za pod 2500 pa ne vem kako grejo kategorije :whistle:

Kolk bi dal jz za registracijo k se mi nit sanja ne več!

Objavljeno
Kolk bi dal jz za registracijo k se mi nit sanja ne več!

okol 40-50€ pride zdej s temi popusti za 125cc, 11kw :)

Objavljeno
zakav sm to zamudu no :D namest d bi šu ke pa se jim smejou :D

Una blonđa zgleda še obetavna :D

Objavljeno

ne ni..bajskia je ...

chubby chaser :)

Objavljeno
ne ni..bajskia je ...

lol :lol1: :lol1:

Objavljeno

Evo mene, sm se prpelov s husotam :), moj pa pr Fingiju čaka :unsure:

Objavljeno
ne ni..bajskia je ...

yap, sj vem kera je.. učasih je bla pa še bl fat :D čeprou je zdj tut.. :)

Objavljeno

lalala :D

Objavljeno
lalala :D

lalal trililililili :D

treniram GP500 hehe :)

Objavljeno
lalal trililililili :D

treniram GP500 hehe :)

trenirej MotoGP 07 :evilgrin:

Objavljeno

haha trenirej rajs polaganje ovinkov.sej to pa pomoje ze usi kle znate kot profiji :worship: hehe

Objavljeno
haha trenirej rajs polaganje ovinkov.sej to pa pomoje ze usi kle znate kot profiji :worship: hehe

to pa gremo drkat na raceland ^_^ js sicer ne polaganja.. js grem vadt čimhitrej krog odpelat :P

Objavljeno
trenirej MotoGP 07 :evilgrin:

Mah 2007 mi je bedn :trance_33_sleep: je Gp500 dost bolj realistična (odvisno od naložene fizike)...mam zdej naložen MotoGP2005 bikeset,2005 trackset pa MotoGp2005 navadno fiziko,k bom tega nadrkan pa prestavm fiziko na Real match :) je pa že kr zajeban.Če hočš ti lahko zapečem igrco z navodili kako vse to inštalirat,grafika poj rata kr spodobna :)

to pa gremo drkat na raceland ^_^ js sicer ne polaganja.. js grem vadt čimhitrej krog odpelat :P

K boš meu kombinezon boš pomoje razfukavu :) Men je pa Jure007 tud par koristnih nasvetov za naslednjič dal :)

Objavljeno
Mah 2007 mi je bedn :trance_33_sleep: je Gp500 dost bolj realistična (odvisno od naložene fizike)...mam zdej naložen MotoGP2005 bikeset,2005 trackset pa MotoGp2005 navadno fiziko,k bom tega nadrkan pa prestavm fiziko na Real match :) je pa že kr zajeban.Če hočš ti lahko zapečem igrco z navodili kako vse to inštalirat,grafika poj rata kr spodobna :)

OK! :) k boš meu zapečen mi dj ^_^ kva pa ti dam poj, CD? DVD? :) doovde? :D

K boš meu kombinezon boš pomoje razfukavu :) Men je pa Jure007 tud par koristnih nasvetov za naslednjič dal :)

težko če bi biu kj hitrejši.. mugoče max. sekundico :) manka moč pr motorju :P

aja? kje sta se pa srečala? :)

Objavljeno
OK! :) k boš meu zapečen mi dj ^_^ kva pa ti dam poj, CD? DVD? :) doovde? :D

težko če bi biu kj hitrejši.. mugoče max. sekundico :) manka moč pr motorju :P

aja? kje sta se pa srečala? :)

Med vikendom ti prnesem če se vidmo kej :) Nč ni treba prnest,za en cd me nau konc :D

Na MSNju me je kliknu k je vidu, da mam napisan, da bo treba naslednjič cajt popravt :D

Objavljeno
Med vikendom ti prnesem če se vidmo kej :) Nč ni treba prnest,za en cd me nau konc :D

Na MSNju me je kliknu k je vidu, da mam napisan, da bo treba naslednjič cajt popravt :D

ok :) sj se bomo vidl ^_^

če hočš te lohk tut js naučim mal.. bolš bo k nč :) te bom tok matrou d boš spravu pod minuto!!! :D enkrat se gre lohk ke k bo prazna proga.. in prekontroliram tvoje napake pa ke maš rezerve pa to.. :) si komot ceu dan uzamem zate.. morš spravt pod minuto :) hehe :OK:

Objavljeno

ma mate vi vsi cajta. skos tle gor visite... u solo hodte mal :) fiftz pa na siht ;)

Objavljeno
ok :) sj se bomo vidl ^_^

če hočš te lohk tut js naučim mal.. bolš bo k nč :) te bom tok matrou d boš spravu pod minuto!!! :D enkrat se gre lohk ke k bo prazna proga.. in prekontroliram tvoje napake pa ke maš rezerve pa to.. :) si komot ceu dan uzamem zate.. morš spravt pod minuto :) hehe :OK:

Hehe ja bi blo fajn sam letos dvomm, da bo še kej :( Sej veva kje so napake une šikane pa desn ovink bi lahk hitrej pelov pa bremzov mal bolj v ovink :) pa zdej k je RSka naštelana sm na ravnin sigurn še neki prdobu :)

Grem zj v šolo...se vidmo :whistle:

Objavljeno
Hehe ja bi blo fajn sam letos dvomm, da bo še kej :( Sej veva kje so napake une šikane pa desn ovink bi lahk hitrej pelov pa bremzov mal bolj v ovink :) pa zdej k je RSka naštelana sm na ravnin sigurn še neki prdobu :)

Grem zj v šolo...se vidmo :whistle:

ravnina sploh nima tok zlo velke vloge.. ovinki so važni :P pa bremzanje, pa kdaj daš gas iz ovinka.. ene par krogov mor ti za mano furat :) bom šu u izi d vidš mojo linijo ^_^

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!