Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 letim pred TV ^_^ nočko Ejga kdaj so dons kvalifikacije oz. vsaj posnetk kdaj je :hmm: pa kdaj je jutr dirka? Da vem ustat :) a ma kdo odvec ksno onboard Radeon 9600 mobility :) haha Haha :) a se unga neda popravt :hmm: Hm, btw hvala za popravilo mojga :OK: če sm ti kej dolžn sam reč :OK:
JMatic Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) Haha :) a se unga neda popravt :hmm:Hm, btw hvala za popravilo mojga :OK: če sm ti kej dolžn sam reč :OK: we'll see :) pivo na zurki hehe Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil mitofreak
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 we'll see :) pivo na zurki hehe Okej :yea2: Upam, da jo res nardimo konc tega mesca...med počitncam :)
JMatic Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 jest tut.... evo mal updejta pri prenosniku.... jest ciljam na to da se je scvrla grafa ....ne dobesedno...samo pregrela...za stalno hehe :)) console dela lepo...brez artefaktov. problem je v GUI nacinu...windows IN linux.....prav tako na EXT monitorju.....sicer manjse. bolj nevidne crte.....but still...notr okol venta blo blo pet kill prahu hehe :) ce okol grafe malenkost bolj pritsnes...na ohisju sevede, se crte spremenijo..... vse ostalo dela odlicno...z izjemo diska, pa baterije lol :) tok do zdj...trenutno iscem ksno sodelovca od fotra ki se spozna na to.. :) thats out of my league, ampak mogoce se mi kj posveti
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Ejga kdaj so dons kvalifikacije oz. vsaj posnetk kdaj je :hmm: pa kdaj je jutr dirka? Da vem ustat :) 7:00 je štart :)
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 jest tut....evo mal updejta pri prenosniku.... jest ciljam na to da se je scvrla grafa ....ne dobesedno...samo pregrela...za stalno hehe :)) console dela lepo...brez artefaktov. problem je v GUI nacinu...windows IN linux.....prav tako na EXT monitorju.....sicer manjse. bolj nevidne crte.....but still...notr okol venta blo blo pet kill prahu hehe :) ce okol grafe malenkost bolj pritsnes...na ohisju sevede, se crte spremenijo..... vse ostalo dela odlicno...z izjemo diska, pa baterije lol :) tok do zdj...trenutno iscem ksno sodelovca od fotra ki se spozna na to.. :) thats out of my league, ampak mogoce se mi kj posveti Hm, ja napajalnik mi je že kuj po enmu mescu crknu - razloga nevem.Je pa res, da če prtisneš na ohišje se artefakti spreminjajo, to sm opazu ja :) 7:00 je štart :) Kul :)
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Grem zdej ene 200km udart, nism biu že cel tedn na motorju :) zvečer če bo kdo za Zbilje nej me pokliče al pa sms...Čiu buc bau :D
JMatic Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Hm, ja napajalnik mi je že kuj po enmu mescu crknu - razloga nevem.Je pa res, da če prtisneš na ohišje se artefakti spreminjajo, to sm opazu ja :) Kul :) hm....seprav bi blo mozno da je kriva narobna voltaza...ker ce se ne motim pri GUI grafa pozre vec stroma kot pa pri navadni konzoli....pa glede na to da ma EXT monitor svoje napajanje....pa manjse artefakte.... bi blo mozno da napajalnik distrbuira narobno voltazo...hm tenx :)
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 hm....seprav bi blo mozno da je kriva narobna voltaza...ker ce se ne motim pri GUI grafa pozre vec stroma kot pa pri navadni konzoli....pa glede na to da ma EXT monitor svoje napajanje....pa manjse artefakte.... bi blo mozno da napajalnik distrbuira narobno voltazo...hm tenx :) To pa res nebi vedu :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 s temu avtam sm do zdj naredu 340km ^_^
_Fingi_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Kvaj dej, aj kdo kej zmrznen? :evilgrin: :evilgrin: men je kolena en mal prepihal, čeprov sm meu zimsko podlogo notr :headbang: Aja, Fifty, teb je itak čist fletn :rolleyes: :trance_33_sleep: :krneki:
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Kvaj dej, aj kdo kej zmrznen? :evilgrin: :evilgrin: men je kolena en mal prepihal, čeprov sm meu zimsko podlogo notr :headbang: Aja, Fifty, teb je itak čist fletn :rolleyes: :trance_33_sleep: :krneki: S Fiftyam sva istočasno pršla na dvopasvnco mem moje ulce haha :D pa res gledam v špegu kdo za fak fura za mano po nasprotnmu pasu :lol1: sam pogledam naprej pa jest furam po sredin dvopasvnce :lol1:
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Kvaj dej, aj kdo kej zmrznen? :evilgrin: :evilgrin: men je kolena en mal prepihal, čeprov sm meu zimsko podlogo notr :headbang: Aja, Fifty, teb je itak čist fletn :rolleyes: :trance_33_sleep: :krneki: men je čist toplo.. če mal prevroče ^_^
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 roky, a sm te fajn pajsnu a? :D Sm te mogu spustit, da sm lahk zaviu levo :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Bučkota :unsure: :evilgrin: :evilgrin:
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Bučkota :unsure: :evilgrin: :evilgrin: lol,zakva :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Sm te mogu spustit, da sm lahk zaviu levo :D hehe :D sj me tut nis mem spustu :D fakr.. sm mogu bit na nasprotnmu pasu :closedeyes: pa še dvojna polna črta :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 lol,zakva :D take strelata :whistle: :whistle: nč, grem jest pomoje kr spat... sm zjeban, nism skor nč spau dons :headbang: Lahko noč :trance_33_sleep: :krneki: :unsure: :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 take strelata :whistle: :whistle: nč, grem jest pomoje kr spat... sm zjeban, nism skor nč spau dons :headbang: Lahko noč :trance_33_sleep: :krneki: :unsure: :winkiss: najt :D
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 hehe :D sj me tut nis mem spustu :D fakr.. sm mogu bit na nasprotnmu pasu :closedeyes: pa še dvojna polna črta :whistle: Če pa nism sploh vedu, da si ti hehehe :) šele poj k si šu mem :D Fingi; najt :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 Če pa nism sploh vedu, da si ti hehehe :) šele poj k si šu mem :D sj bi te lohk hitrej pajsnu :D sam poj bi kaplco ali dve več bencina pokuru :P
Roky Objavljeno Oktober 13, 2007 Objavljeno Oktober 13, 2007 sj bi te lohk hitrej pajsnu :D sam poj bi kaplco ali dve več bencina pokuru :P :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave