Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

Folk a greste dons kkšno na kkšno izi turco... do postojne al pa kej tazga??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Folk a greste dons kkšno na kkšno izi turco... do postojne al pa kej tazga??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

jest sm za :yea1:

Objavljeno

Kdaj greste?

Objavljeno
Kdaj greste?

zdej neki računamo za ob pol 1h..

zaenkrat smo (fingi, tratar-črna varadera, mogoče kok pa js)..

greš zrawn? :evilgrin:

Objavljeno
zdej neki računamo za ob pol 1h..

zaenkrat smo (fingi, tratar-črna varadera, mogoče kok pa js)..

greš zrawn? :evilgrin:

Bi šel. Iz kje se pa štarta?

Objavljeno
Bi šel. Iz kje se pa štarta?

Štartamo eni že iz kranja, pa najbolj da se nekje v lublani dobimo... če si pa ti z vrhnike se pa lahko tm prklučiš če hočeš, pa gremo pol skupaj naprej :D

Lihkar me je kok klicov da ne more... :rolleyes: :(

Objavljeno
Štartamo eni že iz kranja, pa najbolj da se nekje v lublani dobimo... če si pa ti z vrhnike se pa lahko tm prklučiš če hočeš, pa gremo pol skupaj naprej :D

fingi? pol okol 12ih pa samo ti js pa tratar..če bo naredu use za zgodovino..

Objavljeno

Kdaj pa boste približno na Vrhniki? Lahko pridem tudi v Ljubljano, če se bomo lažje našli... Kam in kdaj?

Objavljeno
fingi? pol okol 12ih pa samo ti js pa tratar..če bo naredu use za zgodovino..

Lahko sem ene 5- 10 minut čez 12 na OMVju na Celovški, tm k smo se takrt dobili če ti je prav...

Kdaj pa boste približno na Vrhniki? Lahko pridem tudi v Ljubljano, če se bomo lažje našli... Kam in kdaj?

Za vsak slučaj na PM pošlji men al pa gizmotu še številko, če se slučajno ne bomo najdl :whistle:

Objavljeno

uuuuu ritke zbilskih kofetkarjev grjo u postojno na kavico :worship: :worship: ala, in kdaj bote kej tm? :naughty: mrde se kej vidmo :naughty:

Objavljeno
uuuuu ritke zbilskih kofetkarjev grjo u postojno na kavico :worship: :worship: ala, in kdaj bote kej tm? :naughty: mrde se kej vidmo :naughty:

dans bomo bol počasni :unsure: :unsure: tko da okol 1h:)

Objavljeno
Lahko sem ene 5- 10 minut čez 12 na OMVju na Celovški, tm k smo se takrt dobili če ti je prav...

Za vsak slučaj na PM pošlji men al pa gizmotu še številko, če se slučajno ne bomo najdl :whistle:

No, se vključim na Vrhniki (Petrol?). Kdaj boste tu?

Objavljeno
No, se vključim na Vrhniki (Petrol?). Kdaj boste tu?

pol enih? kej tazga mogoče mal kasnej:) itq mam js aprilio tko da usaka bencinska se ustavlamo :whistle: :whistle:

Objavljeno
pol enih? kej tazga mogoče mal kasnej:) itq mam js aprilio tko da usaka bencinska se ustavlamo :whistle: :whistle:

OK, vas bom čakal.

Objavljeno

Se vidmo, grem jest kr počas od doma :yea1: :yea1:

Objavljeno

Aja, jaz imam 125cc 4T. Upam, da ne bom prepočasen. :trance_33_sleep:

Objavljeno

jutro :D

spau sm slabe 4urce dons

Objavljeno

no upam d se kej vidmo :worship:

Objavljeno

mene nau nč na motorju.. :D

razlog: - zadn fedr mi je spustu olje :D

- za avto grem narest home made "športn filtr" :D

Objavljeno (popravljeno)

Jest grem pa spet očitno solo furco... :trance_33_sleep:

Fifty se dons kej vidmo?

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

Evo mene doma. Blo je fajn, ustavli smo se tud na ridah. Upam, da še kdaj ponovimo tole. :naughty:

Objavljeno
Evo mene doma. Blo je fajn, ustavli smo se tud na ridah. Upam, da še kdaj ponovimo tole. :naughty:

Bomo še kdaj ponovil, ful je blo dobr :evilgrin: :evilgrin:

(hvala za kavo) :krneki: :krneki:

Objavljeno

Fifty se dons kej vidmo?

Jest sm šu tud solo turco, k more Koky zmerm zajebat.

Objavljeno

no ritke smo se vidl, :worship: sam šment tk na hitr, sm mogla letet naprej, ž tko so me čakal :unsure:

Objavljeno
Aja, jaz imam 125cc 4T. Upam, da ne bom prepočasen. :trance_33_sleep:

Sej vidš, sm jest še na slabšm :closedeyes:

Hvala za kavo :yea1:

Fifty se dons kej vidmo?

Sej sm te klicov... si si čist sam kriv, kaj pa mate rojstne dneve lih na nedele :ninja: :P

no ritke smo se vidl, :worship: sam šment tk na hitr, sm mogla letet naprej, ž tko so me čakal :unsure:

Jap, lepo tej blo vidt, čeprov sam na hitrco :P Se je vidl/slišal da se ti je kr mudil ja :grim

Evo, še dve slikci :photo:

post-11961-1192383862_thumb.jpg

post-11961-1192383885_thumb.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!