Gizmo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Folk a greste dons kkšno na kkšno izi turco... do postojne al pa kej tazga??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Folk a greste dons kkšno na kkšno izi turco... do postojne al pa kej tazga??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jest sm za :yea1:
Gizmo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Kdaj greste? zdej neki računamo za ob pol 1h.. zaenkrat smo (fingi, tratar-črna varadera, mogoče kok pa js).. greš zrawn? :evilgrin:
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 zdej neki računamo za ob pol 1h.. zaenkrat smo (fingi, tratar-črna varadera, mogoče kok pa js).. greš zrawn? :evilgrin: Bi šel. Iz kje se pa štarta?
_Fingi_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Bi šel. Iz kje se pa štarta? Štartamo eni že iz kranja, pa najbolj da se nekje v lublani dobimo... če si pa ti z vrhnike se pa lahko tm prklučiš če hočeš, pa gremo pol skupaj naprej :D Lihkar me je kok klicov da ne more... :rolleyes: :(
Gizmo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Štartamo eni že iz kranja, pa najbolj da se nekje v lublani dobimo... če si pa ti z vrhnike se pa lahko tm prklučiš če hočeš, pa gremo pol skupaj naprej :D Lihkar me je kok klicov da ne more... :rolleyes: :( fingi? pol okol 12ih pa samo ti js pa tratar..če bo naredu use za zgodovino..
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Štartamo eni že iz kranja, pa najbolj da se nekje v lublani dobimo... če si pa ti z vrhnike se pa lahko tm prklučiš če hočeš, pa gremo pol skupaj naprej :D Lihkar me je kok klicov da ne more... :rolleyes: :( Kdaj pa boste približno na Vrhniki? Lahko pridem tudi v Ljubljano, če se bomo lažje našli... Kam in kdaj?
_Fingi_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 fingi? pol okol 12ih pa samo ti js pa tratar..če bo naredu use za zgodovino.. Lahko sem ene 5- 10 minut čez 12 na OMVju na Celovški, tm k smo se takrt dobili če ti je prav... Kdaj pa boste približno na Vrhniki? Lahko pridem tudi v Ljubljano, če se bomo lažje našli... Kam in kdaj? Za vsak slučaj na PM pošlji men al pa gizmotu še številko, če se slučajno ne bomo najdl :whistle:
Irencko Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 uuuuu ritke zbilskih kofetkarjev grjo u postojno na kavico :worship: :worship: ala, in kdaj bote kej tm? :naughty: mrde se kej vidmo :naughty:
Gizmo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 uuuuu ritke zbilskih kofetkarjev grjo u postojno na kavico :worship: :worship: ala, in kdaj bote kej tm? :naughty: mrde se kej vidmo :naughty: dans bomo bol počasni :unsure: :unsure: tko da okol 1h:)
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Lahko sem ene 5- 10 minut čez 12 na OMVju na Celovški, tm k smo se takrt dobili če ti je prav...Za vsak slučaj na PM pošlji men al pa gizmotu še številko, če se slučajno ne bomo najdl :whistle: No, se vključim na Vrhniki (Petrol?). Kdaj boste tu?
Gizmo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 No, se vključim na Vrhniki (Petrol?). Kdaj boste tu? pol enih? kej tazga mogoče mal kasnej:) itq mam js aprilio tko da usaka bencinska se ustavlamo :whistle: :whistle:
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 pol enih? kej tazga mogoče mal kasnej:) itq mam js aprilio tko da usaka bencinska se ustavlamo :whistle: :whistle: OK, vas bom čakal.
_Fingi_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Se vidmo, grem jest kr počas od doma :yea1: :yea1:
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Aja, jaz imam 125cc 4T. Upam, da ne bom prepočasen. :trance_33_sleep:
Schmid87 Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 mene nau nč na motorju.. :D razlog: - zadn fedr mi je spustu olje :D - za avto grem narest home made "športn filtr" :D
Roky Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) Jest grem pa spet očitno solo furco... :trance_33_sleep: Fifty se dons kej vidmo? Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil Roky
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Evo mene doma. Blo je fajn, ustavli smo se tud na ridah. Upam, da še kdaj ponovimo tole. :naughty:
Gizmo_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Evo mene doma. Blo je fajn, ustavli smo se tud na ridah. Upam, da še kdaj ponovimo tole. :naughty: Bomo še kdaj ponovil, ful je blo dobr :evilgrin: :evilgrin: (hvala za kavo) :krneki: :krneki:
_LuX_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Jest grem pa spet očitno solo furco... :trance_33_sleep: Fifty se dons kej vidmo? Jest sm šu tud solo turco, k more Koky zmerm zajebat.
Irencko Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 no ritke smo se vidl, :worship: sam šment tk na hitr, sm mogla letet naprej, ž tko so me čakal :unsure:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 Aja, jaz imam 125cc 4T. Upam, da ne bom prepočasen. :trance_33_sleep: Sej vidš, sm jest še na slabšm :closedeyes: Hvala za kavo :yea1: Jest grem pa spet očitno solo furco... :trance_33_sleep: Fifty se dons kej vidmo? Sej sm te klicov... si si čist sam kriv, kaj pa mate rojstne dneve lih na nedele :ninja: :P no ritke smo se vidl, :worship: sam šment tk na hitr, sm mogla letet naprej, ž tko so me čakal :unsure: Jap, lepo tej blo vidt, čeprov sam na hitrco :P Se je vidl/slišal da se ti je kr mudil ja :grim Evo, še dve slikci :photo:
Priporočene objave