Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Sej sm te klicov... si si čist sam kriv, kaj pa mate rojstne dneve lih na nedele :ninja: :P

Noben me ni klicov... :doze:

itak pa...mah nč

mad driver poklicov bi me pa bi letela km, jest sm šu mal naokol (Bled - Tržič)

Objavljeno

itak pa...mah nč

mal čez 11? k sm ti reku če greš na ride&v postojno na kufe? :krneki: :unsure:

Objavljeno
mal čez 11? k sm ti reku če greš na ride&v postojno na kufe? :krneki: :unsure:

Nč se ne spomnem...preglobok spanec očitno

Objavljeno
Nč se ne spomnem...preglobok spanec očitno

Pol si pa zgleda tak kot jest, k v spanju govorim :trance_33_sleep: :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

hehe a pol se kr pogovarjate k spite ja dobr to lool :whistle: :whistle: ja sam dons je bla pa se lepa nedela upam de bojo se ksne take de nov ze konc te sezone :closedeyes: :closedeyes:

Objavljeno

zanimiv kok folka ma wlan doma.... :)

hehe sedim v dnevni sobi pa g33kam hehe

Objavljeno
Evo, še dve slikci :photo:

haha...>>> WTF !? <<< :D funny ^_^

Objavljeno

jst se tut mal oglasila po cvičkariji :yea1:

Objavljeno

aja, mimogrede, FOČK :D

Objavljeno
jst se tut mal oglasila po cvičkariji :yea1:

kva si bla ti dons neki zbegana? :D

Objavljeno

zivjo anci hhee

Objavljeno

itak pa...mah nč

mad driver poklicov bi me pa bi letela km, jest sm šu mal naokol (Bled - Tržič)

Jest sm se tud okol tržiča vozu :) , sam pol sm pa mal u gmajno zašu, pa drugič no.

Objavljeno
Jest sm se tud okol tržiča vozu :) , sam pol sm pa mal u gmajno zašu, pa drugič no.

Hehe lepo to :)

Objavljeno

a nis meu ti en problem z motorjam?

Objavljeno
a nis meu ti en problem z motorjam?

sm, pa je 3 dni počiv pol sm ga pa dam prpelov zalaufam je pa čist normaln delov tko da nwm kwa mu je blo :unsure:

Objavljeno
sm, pa je 3 dni počiv pol sm ga pa dam prpelov zalaufam je pa čist normaln delov tko da nwm kwa mu je blo :unsure:

hah, zanimiv :D no.. važn da je zdj dobr ^_^

Objavljeno

ej 50-ka kaj ti gre pisanje dons tok slabo od rok

Objavljeno
kva si bla ti dons neki zbegana? :D

mah aj čist možn ka pa vem...jezna sm k ni dragojeviča v medvodah k nej bi biu v soboto je pa odpovedan :closedeyes: ehhhh

pa še una kelnarca-lidija me ja razjezila....naročim bandidosa in ona men da nism 18 halooo...sm jst tisto osebno s rakim užitkom pokazala, pol se mi ej pa opravičevala kao da zgledam 15 :closedeyes: baba butasta

zivjo anci hhee

ooo jovo ;)

Objavljeno

oooo anja o tebi se mi sanja

kaj je dej ti si se že pocajtala

Objavljeno
oooo anja o tebi se mi sanja

kaj je dej ti si se že pocajtala

haha

mah sm se...pa je biu ta vikend dj kr hud....tk da smo šli na dolensk se spočit pa smo vsi še bl zbiti dam pršli :unsure: B)

Objavljeno
haha

mah sm se...pa je biu ta vikend dj kr hud....tk da smo šli na dolensk se spočit pa smo vsi še bl zbiti dam pršli :unsure: B)

zdej pa na fax spet ane dej te povabm u volto na kafe

Objavljeno
ej 50-ka kaj ti gre pisanje dons tok slabo od rok

ne da se mi spljoh več. itak me ni nč doma.. toj glavn razlog :D

Objavljeno
mah aj čist možn ka pa vem...jezna sm k ni dragojeviča v medvodah k nej bi biu v soboto je pa odpovedan :closedeyes: ehhhh

pa še una kelnarca-lidija me ja razjezila....naročim bandidosa in ona men da nism 18 halooo...sm jst tisto osebno s rakim užitkom pokazala, pol se mi ej pa opravičevala kao da zgledam 15 :closedeyes: baba butasta

kera pa je lidija?

ooo jovo ;)

lol.. joovce :D

haha

pjanci :P

Objavljeno (popravljeno)
zdej pa na fax spet ane dej te povabm u volto na kafe

ej dj jutr sm cev dan v domžalah......uhka pa v sredo mal čez deset, k tkt lih kolokvij pišem pol sm pa frej načeloma....sam tk nekak neki čez deset....ql?? a volta je v mestu-centru?? :unsure: :unsure: k se mi znano sliš :unsure:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
ej dj jutr sm cev dan v domžalah......uhka pa v sredo mal čez deset, k tkt lih kolokvij pišem pol sm pa frej načeloma....sam tk nekak neki čez deset....ql?? a volta je v mestu-centru?? :unsure: :unsure: k se mi znano sliš :unsure:

đon tra-volta :D zato ti je znan vrjetn :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!