metuljcica46 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 aha, poj bo šla pod sedež v aprilio? :D uff...ja to pa ne vem..... :unsure: eh boš že nekak to spravu no... ;) B)
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 uff...ja to pa ne vem..... :unsure: eh boš že nekak to spravu no... ;) B) če ne bom pa za hlače zataknu :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 če ne bom pa za hlače zataknu :whistle: ma ja no vidš... :worship: sploh ni blema ;) sam da ne boš mev unih za na poroko.......da navjo svinske kuj :D
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ma ja no vidš... :worship: sploh ni blema ;) sam da ne boš mev unih za na poroko.......da navjo svinske kuj :D ma nevem.. če so že suhe kavbojke, jih bom dou kr gor :D zakaj pa ne :P
metuljcica46 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ma nevem.. če so že suhe kavbojke, jih bom dou kr gor :D zakaj pa ne :P ja pa ne morš no....bom jst frape pila...da nau kej kapnl gor a veš :whistle: pol bom pa jst kriva... :? :D bo sestra jezna :P
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ja pa ne morš no....bom jst frape pila...da nau kej kapnl gor a veš :whistle: pol bom pa jst kriva... :? :D bo sestra jezna :P sj dons nam zravn tebe sedeu :whistle: :evilgrin: :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 sj dons nam zravn tebe sedeu :whistle: :evilgrin: :D aja...no pol pa prou, se morte menjavat :rolleyes: k me nben ne mara...me lahk prenaša sam en večer :eek: :lol:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 aja...no pol pa prou, se morte menjavat :rolleyes: k me nben ne mara...me lahk prenaša sam en večer :eek: :lol: učer si bla čist zamorjena zvečer.. pa tm je pisal da si skos dobre vole pa zgovorn pa nevem kva use :D no no..
_Fingi_ Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 aja...no pol pa prou, se morte menjavat :rolleyes: k me nben ne mara...me lahk prenaša sam en večer :eek: :lol: haha, menjaval se bomo takrt k boš spet v miniču :whistle: kdo bo nasprot tebe sedel O:-) O:-) :P :xx:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 haha, menjaval se bomo takrt k boš spet v miniču :whistle: kdo bo nasprot tebe sedel O:-) O:-) :P :xx: sj takrt bom pa js zravn.. se bol noge vidjo.. :D od bliz :P
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Pazi se ti telih metulčica :P :D hah.. raj reč da nj se mi nje pazmo :D ona je žiu hudič.. :)
miha Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ej metuljcica46 dej povej kdaj bos u miniču da ne bom vsak dan za đabe gor hodu :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ej metuljcica46 dej povej kdaj bos u miniču da ne bom vsak dan za đabe gor hodu :whistle: hahah :D si pa direktn :whistle:
Roky Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ja ej res......roky je skor padu po stopnicah k je una v miniču tm plesala :kva2: Spet roky ane :lol1: ja če je pa tamala tko fletna :D ja pa ne morš no....bom jst frape pila...da nau kej kapnl gor a veš :whistle: pol bom pa jst kriva... :? :D bo sestra jezna :P Njemu bo kšn drug frape gor kapnu, če boš v miniču pršla :lol1: Pazi se ti telih metulčica :P :D LOL,nas je že navajena :naughty: smo direktni ane metuljcica :krneki: ej metuljcica46 dej povej kdaj bos u miniču da ne bom vsak dan za đabe gor hodu :whistle: hahahahahahahahaha tale post me je pa nasmejov :lol1: :lol1: a se gremo en dan v Bohinj kopat,a jo bomo v kopalkah gledal :naughty: no mogoč jo bo kdo tud brez vidu :lol1:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 sj, a ni glih neki tazga učer rekla.. da gremo v bohinj :D :whistle:
Roky Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 sj, a ni glih neki tazga učer rekla.. da gremo v bohinj :D :whistle: Nevem,nevem...Jest bom mau čez 20h gor .)
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Nevem,nevem...Jest bom mau čez 20h gor .) js pa še nevem :)
GrCaR Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Nevem,nevem...Jest bom mau čez 20h gor .) a ti to za Bohinj mislš, al Zbile? Mogoče vs pridm spet mal pogledat :)
Roky Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 a ti to za Bohinj mislš, al Zbile?Mogoče vs pridm spet mal pogledat :) Zbilje...sej sva glihkar govorila :D Grem se jest še mau okol pelat poj pa tja pridem .)
metuljcica46 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Spet roky ane :lol1: ja če je pa tamala tko fletna :D Njemu bo kšn drug frape gor kapnu, če boš v miniču pršla :lol1: LOL,nas je že navajena :naughty: smo direktni ane metuljcica :krneki: hahahahahahahahaha tale post me je pa nasmejov :lol1: :lol1: a se gremo en dan v Bohinj kopat,a jo bomo v kopalkah gledal :naughty: no mogoč jo bo kdo tud brez vidu :lol1: halo...... :headbang: pa kaj vm je......matr fantki... :evilgrin: kdo je hudič zdej.....nism jst taka da bi se kazat hodila....to je blo slučajno...... :whistle: valda nam povedala kdaj bom spet taka pršla...je bl zanimiv pol :kva2: pa nism jst ena k.r.a...jasno...??? :slap: :D jst bom 15 do dveteih pr jezeru... fifty dobiš knjigo....evo dons nam zamorjena... :P ni lepo slišat da me maste radi sam kadar sm v miniču...nam več tja pršla če bo tko :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ni lepo slišat da me maste radi sam kadar sm v miniču...nam več tja pršla če bo tko :winkiss: aj to grožna? :hmm:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 štriršestka res zamorjena dečva :D drgač pa hvala za knigo & družbo :D :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Ha, dons pa nč policajev nismo srečal :yea1: :whistle: :whistle: Matr, men se je dons tok spal...se opravičujem, sam mal mi manjka spanca :blush: :blush:
Priporočene objave