Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ej vi2 kekca....

jest ne morm dons....gledam atrgate...

:)

ne sj ne hehe, ne morm tamauga samga pustit

Lol, a si sam doma s tamaumu akva :unsure: noja, če se kej premislš oz. se situacija spremeni povej :)

Objavljeno

nisva se sama...sam bova ....ce pa bojo sanse pa poklicem

Objavljeno
nisva se sama...sam bova ....ce pa bojo sanse pa poklicem

Zmenjenu :)

Objavljeno
et2.jpg

toj blo posnet že leta 1982 :D pa taki "spešl efekti" že :D

Objavljeno
toj blo posnet že leta 1982 :D pa taki "spešl efekti" že :D

ti kekc wanna go ? :)

Objavljeno
ti kekc wanna go ? :)

ne Đufko.. negrem :) sm glih dam pršu ^_^

Objavljeno

welcome from Pljanina :)

Objavljeno
welcome from Pljanina :)

do you mean helou? :D

Objavljeno

Evo, moje sezone je konec z današnjim dnem.

Objavljeno
Evo, moje sezone je konec z današnjim dnem.

kšn posebn razlog?

Objavljeno

boji se da mu ne bo premoženje zmrznlo :lol1:

Objavljeno

Mrzel zrak, mrzel asfalt. To ni več to.

Objavljeno
Mrzel zrak, mrzel asfalt. To ni več to.

eh, v lepmu vremenu je še zmer užitek.. saj men :) sj greš pa mal bl u izi.

Objavljeno

ah dej dej kva je konc se zmeri je dobr gres pa sam na pou kolena ane :whistle: :whistle: ne pa na cist uno :worship: :worship: sam de je lep ureme ceu dan je popovdne cist ql :closedeyes:

Objavljeno
ah dej dej kva je konc se zmeri je dobr gres pa sam na pou kolena ane :whistle: :whistle: ne pa na cist uno :worship: :worship: sam de je lep ureme ceu dan je popovdne cist ql :closedeyes:

:OK:

Objavljeno
:OK:

ej model...kaj si ti res avto kupu...kerga, vse povej????? :whistle: :unsure:

Objavljeno

hehe FiFtY a se ti strinjas z mano :rolleyes: saj eden k tko razmisla k jest :worship: :worship:

Objavljeno
hehe FiFtY a se ti strinjas z mano :rolleyes: saj eden k tko razmisla k jest :worship: :worship:

logično da se :D js sm vedno govoru da se sezona NKOL ne konča :) (razn če nima motorja) :D pač če je mrz se mal bl oblečš, a furaš mal bl u izi.. :) ampak vozt se je treba.. če je lep vreme.. morš bit na motorju pa uživat :P

Objavljeno
ej model...kaj si ti res avto kupu...kerga, vse povej????? :whistle: :unsure:

ja modelka.. kupu sm si kar.. in zdj kruzam še vedno evri dej. tko k prej. sam d prj sm kruzou z AXam.. a me andrstendaš? :D zdj se je pa mal čejnđala zadevca.. in kruzam po stritu v Renault 19 :D pač so tut egs :D a veš.. sam d je mal več spejsa u karu.

mam pa žabarsko lajsns plejt, pa šibedah :D tko da lohk uačam eroplejns k ga flajajo abav mi :D samtajms tut kšn brd prflaja mim.. :)

za "cherry on top" pa dodajam še rir end pikčr od tega kara. boste vidl d sm frogy :)

post-5337-1192474328_thumb.jpg

Objavljeno
ja modelka.. kupu sm si kar.. in zdj kruzam še vedno evri dej. tko k prej. sam d prj sm kruzou z AXam.. a me andrstendaš? :D zdj se je pa mal čejnđala zadevca.. in kruzam po stritu v Renault 19 :D pač so tut egs :D a veš.. sam d je mal več spejsa u karu.

mam pa žabarsko lajsns plejt, pa šibedah :D tko da lohk uačam eroplejns k ga flajajo abav mi :D samtajms tut kšn brd prflaja mim.. :)

za "cherry on top" pa dodajam še rir end pikčr od tega kara. boste vidl d sm frogy :)

post-5337-1192474328_thumb.jpg

sam model od ke teb keš??? :unsure: a ni blo tko da nis mev keša...

Objavljeno

lejga lejga sej si je kr avto ubodu :worship: :worship: :worship: :worship: dobr dobr :rolleyes: sam se gasa pa ma de gre hehe

Objavljeno
sam model od ke teb keš??? :unsure: a ni blo tko da nis mev keša...

meu sm ga ukol 650, pa za brzdej sm dobu 150 :evilgrin:

in zdj mam sam še 20€ :D hahah.. a veš kuko je to GADN filing :D ne morš da vrjameš :P

Objavljeno
lejga lejga sej si je kr avto ubodu :worship: :worship: :worship: :worship: dobr dobr :rolleyes: sam se gasa pa ma de gre hehe

sj prj sm meu pa Citroena AX :D "pocket rocket" :D tist je pa letel.. ampak sm meu zjebane fedre.. je blo mal gadn :P čist je biu že zgonen :)

zdj mam pa tega R19, in je tko no :D kr solidn :P ju3 še neki štrom porihtamo.. da mi radio dela :D poj sm pa na konju :D haha..

fajn je k greš v ovink s temu avtam lohk bočno.. k je tok dalši od AXa.. pr AXu nism mogu.. pr temu ga pa prpizdiš v ovink.. pa zlo pozn bremzaš pa bl na hard.. in ti zadn konc naprej vleče.. kr fajna zadevca :)

Objavljeno

Hehe Jovo tale dons je bla pa krutaaaa :lol1: :whistle:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!