Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
do you mean helou? :D

to to ja :)

zelo kruta fajn ja hehe :)

Objavljeno

hehe ja sej ja ax to poznam ga je meu frend sam to se pomoje dost hitr zvrnes k je tok mjhen pa take sam cufne ga pa se kr :whistle: :whistle: ene 120 cez vas haha :whistle: :whistle:

Objavljeno
Hehe Jovo tale dons je bla pa krutaaaa :lol1: :whistle:

:nono:

Đufko :grim

Objavljeno
hehe ja sej ja ax to poznam ga je meu frend sam to se pomoje dost hitr zvrnes k je tok mjhen pa take sam cufne ga pa se kr :whistle: :whistle: ene 120 cez vas haha :whistle: :whistle:

na-a se ne more prevrnt.. :D sm že use živo probavov z nemu.. ampak prevrne se pa ne :P tko da, to si lohk brez panike :D

Objavljeno

ok bomo probal sam ce se pa zvernemo bos pa ti kriu hehe :whistle: :whistle:

Objavljeno
:nono:

Đufko :grim

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
ok bomo probal sam ce se pa zvernemo bos pa ti kriu hehe :whistle: :whistle:

garantiram d se ne boste.. :D če ne bi se js že.. :P gre že zlooo postran.. ampak prevrnl se naute.. boste prj z gumo po blatniku drajsal :whistle:

Objavljeno

Dons pa mal prej...najt :zzz: :)

Objavljeno

fifty sam morš bit kerful k brdsi cez flajajo da ne bo brdshit ol over D plejs. sam to ownly če z owpen šibedaham kruzaš po stritu če pa na ruf lenda je pa ql :whistle:

Objavljeno
Dons pa mal prej...najt :zzz: :)

uf.. zgodn :D noč

Objavljeno
fifty sam morš bit kerful k brdsi cez flajajo da ne bo brdshit ol over D plejs. sam to ownly če z owpen šibedaham kruzaš po stritu če pa na ruf lenda je pa ql :whistle:

damn.. res sm kr ekzosted k sm res berli preridov tole. enivej, tenkju za advajs. ga bom juzov. :P

Objavljeno

miha a ni volta kafe tm na hajdrihovi zravn postaje avtobusne?? no vglavnem al pol za jutr uhka, a bi šlo ob ene 10.20??? :unsure:

Objavljeno
miha a ni volta kafe tm na hajdrihovi zravn postaje avtobusne?? no vglavnem al pol za jutr uhka, a bi šlo ob ene 10.20??? :unsure:

volta je nasrpot FRIja.....seprav pri Tivoliju desno....do konca.....desno....naravnost...na desni mas Volto

Objavljeno (popravljeno)
volta je nasrpot FRIja.....seprav pri Tivoliju desno....do konca.....desno....naravnost...na desni mas Volto

lej jst men se zdi da vem kje je to..ob cest taglavn na desni strani, tk mal naprej od tobačne je res???

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno (popravljeno)

14.10 bomo baje na Zbilah :)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
14.10 bomo baje na Zbilah :)

o, pm :headbang:

cist sm pozabu...

roky, mene pomoje ne bo, k mam čist suh kestl :whistle: če mi pa rata nek keš najdt, pa mogoče pridem :yea1:

Objavljeno

kdaj boste dj tm??? če vs pridm pogledat pred faksom???

Objavljeno

js grem počaaaas od doma :D

Objavljeno

jest sm su pa hitr domov :)

Objavljeno

kva mate od Volte vi neki... sm biv lih eno uro nazaj tm :) čez cesto od faxa jo mam...

Objavljeno (popravljeno)

Ja volta je na tivolski. pa ne pozabt, ni tisto samo FRI, najprej je bla samo FE, zdej je pa oboje.

BTW, kaj je na tem faxu kej motoristov, zaenkat sem si samo js pa en z KTM upu pridt.

Popravljeno . Popravil drjack_dj
Objavljeno
kva mate od Volte vi neki... sm biv lih eno uro nazaj tm :) čez cesto od faxa jo mam...

do tm vlece Wlan :)

Ja volta je na tivolski. pa ne pozabt, ni tisto samo FRI, najprej je bla samo FE, zdej je pa oboje.

BTW, kaj je na tem faxu kej motoristov, zaenkat sem si samo js pa en z KTM upu pridt.

ja no.. ni vec FERI :)

Objavljeno

Jest sm motorist na FE sam nism nkol z motorjam tm...

Objavljeno

aja roky as vidu k sm ga nek do blokade :)

Objavljeno
aja roky as vidu k sm ga nek do blokade :)

Si mi kr ene parkrat pihnu v čelado haha :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!