Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

Đufko, a ma SLAX tud sudo apt-get komando za nalagat pakete? :hmm:

Objavljeno

^_^ ^_^ ^_^ ^_^

fočk :D mimogrede

Objavljeno

Spet je pozna ura :headbang: ob 6.00 pa ustat...še dobr, da je sam praksa jutr :whistle:

Lahko noč :zzz:

Objavljeno
Spet je pozna ura :headbang: ob 6.00 pa ustat...še dobr, da je sam praksa jutr :whistle:

Lahko noč :zzz:

hehe, najt :D js pa ob 9ih u radovlco :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

Jutro :yawn:

Kva pa v Radovljico?Kej v zvezi s šolo? :hmm:

Pa pejmo v šolo... :)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno (popravljeno)
ja no.. ni vec FERI :)

Kdo pa je rekel da je, je FE in FRI. sicer pa to ni tolk važn. Uglavnem, pričakoval sem več mopedov pred faxam, vsaj 1, teden, ko še ni blo tolk mraz.

Popravljeno . Popravil drjack_dj
Objavljeno

Jst se še z beciklom ne bi upal tam prkerat :)

Objavljeno
Jutro :yawn:

Kva pa v Radovljico?Kej v zvezi s šolo? :hmm:

Pa pejmo v šolo... :)

yap, za šolo :) ampak se ni šlo zame :P

Objavljeno
Si mi kr ene parkrat pihnu v čelado haha :P

hehe

ne

^_^ ^_^ ^_^ ^_^

fočk :D mimogrede

fock

Kdo pa je rekel da je, je FE in FRI. sicer pa to ni tolk važn. Uglavnem, pričakoval sem več mopedov pred faxam, vsaj 1, teden, ko še ni blo tolk mraz.

dj...toj edino kar vem o tem faxu pa me se nazaj zabijas :)

Objavljeno

res je zaspan dan :)

Objavljeno

yp...a gres pogledat novo manjano ?

Objavljeno
yp...a gres pogledat novo manjano ?

na-a

kšn drug dan pa :)

Objavljeno

FUNNY!

Naš mamut je ranjen

V naši vasi smo pred kakim letom dobili krogec. Krožišče. Saj veste, okrog cesta, na sredini pa kupček zemlje, ki ga čez nekaj časa preraste trava. Mogoče kje posadijo še rože, ali pa drevo. No, pri nas je bila samo trava. Vsak vikend so ta kupček okrasile sledi gum. Enim je pač hobi vožnja "čez krožišče". Ne štekam, ampak ok. Vse sorte ljudi je.

Pred kratkim so na sredino tega kupčka postavili skulpturo. Mamuta. Ful lepa zadeva. Čisto drug vtis, kot samo trava ali drevo. Najprej sem mislila, da je slonček, pa smo potem prebrali, da gre za mamuta, ker so pač v bližini enkrat najdli kosti mamuta. Skulpturo je naredil en kipar, ki tudi živi v naši vasi. Da ne bom dolgovezila... v nedeljo, ko sem prišla domov, sem videla, da je nekdo temu našemu mamutu odlomil okel. Res smo eni balkanci, niti ena stvar ne more ostati nepoškodovana, brez da bi se kdo izživljal na njej. Prav razjezilo me je to. Tako radi se hvalimo pred Evropo in pred turisti, kako smo super in oh in sploh. V bistvu je pa vse skupaj navadna laž. Navadni balkanci smo. Barbari. Pa še tisti so znali pazit na stvari.

Tale naš mamut seveda še zdaleč ni edini primer. Objestnost na vsakem koraku, horde pijanih mulcev, ki uničujejo vse kar jim pride pod roke. Začne se s prometnimi znaki... konča pa s povzročanjem škode vsevprek. Na avtomobilih, objektih, povsod. Res sem jezna zaradi tega. Pa saj smo bili vsi enkrat najstniki, vsi smo hodili ven žurat, vsi smo kdaj kaj spili.... ampak meni v življenju nikoli, niti pod razno, ni padlo na pamet uničit nekaj, kar ni moje. V čem je torej razlika ? Med tistimi, ki uničujejo in med tistimi, ki ne ? Vzgoja ?

Objavljeno

mamutija so dva dni nazaj popravli :)

Objavljeno

sam je res dolgočasn dan, sploh se nemorm odločt kva bi počel :krneki:

Objavljeno

a boste vi kej okol 7ih 8ih na zbilah? (mal bo že mrz)

Objavljeno
a boste vi kej okol 7ih 8ih na zbilah? (mal bo že mrz)

Z motorjem sigurn ne :closedeyes:

Objavljeno
mamutija so dva dni nazaj popravli :)

vem ja.. pa popravlal so ga skor 4 ure :D zdj ma spet okle rep pa ušesa itd. :D pa nč več MILKA ne piše na nemu :P

pjt na motor.. d0000000000000000000000h :) ok, zdj je že mal pozn.. ampak tko ane.. prj bi šu lohk čez dan :P

Objavljeno

Fifty, a veš ta križišče, k sva ga na počez vozila k sm meu še cagivo? V stražišču? No... od učer naprej je tm krožišče, rondo :rolleyes: :whistle: :headbang:

asfalt je pa še zmer un ta drseč :devil: :devil: :devil: :devil: se bo treba mal izživlat :devil:

Objavljeno
vem ja.. pa popravlal so ga skor 4 ure :D zdj ma spet okle rep pa ušesa itd. :D pa nč več MILKA ne piše na nemu :P

pjt na motor.. d0000000000000000000000h :) ok, zdj je že mal pozn.. ampak tko ane.. prj bi šu lohk čez dan :P

Sej sm hotu it pa ni blo nobenga, da bi šu zravn...Pa tud nobenga ni blo za kšn kofe pa sm šu poj mal spat :) V petk pa kr 10° poldne :headbang:

Fifty, a veš ta križišče, k sva ga na počez vozila k sm meu še cagivo? V stražišču? No... od učer naprej je tm krožišče, rondo :rolleyes: :whistle: :headbang:

asfalt je pa še zmer un ta drseč :devil: :devil: :devil: :devil: se bo treba mal izživlat :devil:

A pr Maku je krožn? :eek:

Objavljeno

vem ja ^_^ sm vidu učer k so ga postavl.. k sm biu pr sestri :D res use plastičn.. haha

Objavljeno
Sej sm hotu it pa ni blo nobenga, da bi šu zravn...Pa tud nobenga ni blo za kšn kofe pa sm šu poj mal spat :) V petk pa kr 10° poldne :headbang:

eh, zdj je važn da je lep vreme.. sj če je mrz pač furaš u izi.. ampak zadne dni je vreme TOOOOOK lep da to ne morš vrjet.. k bi biu saj benz zaston!!!!!!!! :D

Objavljeno

A pr Maku je krožn? :eek:

Ja, tm :)

vem ja ^_^ sm vidu učer k so ga postavl.. k sm biu pr sestri :D res use plastičn.. haha

Jaaa, učer so cestarji še usi zbegani po cest hudil, pa jih je čist boliu k.. za avtomobile k so pizdil mem...

Drgač pa ja, lepo plastičn use, rdeče-belo...k moto gp :evilgrin: :evilgrin:

A bomo mi tud kšnga mamuta dobil? :whistle: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Ja, tm :)

Jaaa, učer so cestarji še usi zbegani po cest hudil, pa jih je čist boliu k.. za avtomobile k so pizdil mem...

Drgač pa ja, lepo plastičn use, rdeče-belo...k moto gp :evilgrin: :evilgrin:

A bomo mi tud kšnga mamuta dobil? :whistle: :whistle:

vi niste dost QL za mamuta :evilgrin: haha :D

edit: am, učer sm razmišlov da bi mel lohk za foro na sredini krožnga piknik :whistle:

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
vi niste dost QL za mamuta :evilgrin: haha :D

mi bomo dobil sod za vin na sredin :yea1: :yea1:

smo mel učasih v našmu koncu polhn vinogradov pa stiskalnc grozdja :worship: :kva2: :kva1: :kva1:

škoda k dons ni tega :rolleyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!