Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
mi bomo dobil sod za vin na sredin :yea1: :yea1:

smo mel učasih v našmu koncu polhn vinogradov pa stiskalnc grozdja :worship: :kva2: :kva1: :kva1:

škoda k dons ni tega :rolleyes:

pjanci :P

Objavljeno

Fingi, vi mate napis ČRNA GRADNJA :) (kao un skladišče od save)

Objavljeno
pjanci :P

zato je tud moj naslov: Na vinograd X :whistle:

pa čez travnk Torkla, kar nej bi pomenil to stiskalnico za grozdje

Fingi, vi mate napis ČRNA GRADNJA :) (kao un skladišče od save)

Haha, ja, to majo kmetje, no , sam en, (se mi zdi da isti k tud tm na gorenji savi skoz teži kdar so tekme v sm. skokih) preveč cajta

Objavljeno
vi niste dost QL za mamuta :evilgrin: haha :D

edit: am, učer sm razmišlov da bi mel lohk za foro na sredini krožnga piknik :whistle:

Ahahahahahaha tm okol mamuta loool :D

Objavljeno
vi niste dost QL za mamuta :evilgrin: haha :D

edit: am, učer sm razmišlov da bi mel lohk za foro na sredini krožnga piknik :whistle:

ce je mamut kovinsk pol lohk spodi zakurmo pa na mamutu čevape pečemo :lol1:

Objavljeno
ce je mamut kovinsk pol lohk spodi zakurmo pa na mamutu čevape pečemo :lol1:

je kovinski.. sam bi rabu ornk brenr da bi kj kuru ne nemu :D

Objavljeno

norca se z mamutka delate :whistle: :rolleyes: :D

Objavljeno

ne :D

Objavljeno

On se iz nas :P

Objavljeno
On se iz nas :P

ja :glare: k kr tm stoji k en kip..

Objavljeno
ja :glare: k kr tm stoji k en kip..

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Fifty...a se gremo v indijance napravt pa piknik nardit okol mamuta...če nas pa kdo kej praša pa rečemo, da uprizarjamo eno novejšo dobo kokr so uni trotlni zadnč :lol1:

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Fifty...a se gremo v indijance napravt pa piknik nardit okol mamuta...če nas pa kdo kej praša pa rečemo, da uprizarjamo eno novejšo dobo kokr so uni trotlni zadnč :lol1:

ok.. moj ime je.. BeliBliskSredKrožnga :D

in kje boš dobu kostume? :D

Objavljeno
ok.. moj ime je.. BeliBliskSredKrožnga :D

in kje boš dobu kostume? :D

Počakamo na maškare pa jih kšnim mulcom spizdimo :lol1: :lol1: :krneki:

Objavljeno
Počakamo na maškare pa jih kšnim mulcom spizdimo :lol1: :lol1: :krneki:

ok.. js bom batman :evilgrin: poj si bom pa zvrebou Catwoman :evilgrin:

Objavljeno
ok.. js bom batman :evilgrin: poj si bom pa zvrebou Catwoman :evilgrin:

A v času indijancev so bli tud batmani :lol1: :lol1: :D :D

Objavljeno
A v času indijancev so bli tud batmani :lol1: :lol1: :D :D

ne, v času maškar pa :D

Objavljeno
ne, v času maškar pa :D

Haha :D

Objavljeno

jest bi biu WC skolka

Objavljeno

ej Roky tele najne Wlan mrezne ne podpirajo packet injectinga...tko da je crekanje kod teoreticno mogoce...prakticno pa ne ker je treba cakat ene 10 ur hehe :)

Objavljeno
ej Roky tele najne Wlan mrezne ne podpirajo packet injectinga...tko da je crekanje kod teoreticno mogoce...prakticno pa ne ker je treba cakat ene 10 ur hehe :)

Če bi bla kera v bližini bi lahko od doma crackov,pustiš čez noč namenst pr0na pa je :) sam 10ur je pa res too much :D

Objavljeno

morgen :blink:

Objavljeno
morgen :blink:

Lol,dobro jutro :D jest bom kmal reku lahko noč...En popoldnaski počitek bo prov pasov k je vreme bl tko-tko :D

Objavljeno
Lol,dobro jutro :D jest bom kmal reku lahko noč...En popoldnaski počitek bo prov pasov k je vreme bl tko-tko :D

a nimaš šole dons? :)

Objavljeno

Lol roky, pomoje je dons mene skor tvoj fotr s ceste spravu :unsure: res gaj norc :devil:

Grem jest tle iz krana mim železniške pa sm na desnmu pasu, pa hočem zavit na levga k se zoža an, pa dam žmigouc, pa pogledam u špegu pa sam en črn A6 prpizdi mem :blink: haha :kva1: sej ma 3.0 tdi an? Pa tip notr mu je bil dost podobn, tk da pomoje je bil kr on :whistle:

Objavljeno
Lol roky, pomoje je dons mene skor tvoj fotr s ceste spravu :unsure: res gaj norc :devil:

Grem jest tle iz krana mim železniške pa sm na desnmu pasu, pa hočem zavit na levga k se zoža an, pa dam žmigouc, pa pogledam u špegu pa sam en črn A6 prpizdi mem :blink: haha :kva1: sej ma 3.0 tdi an? Pa tip notr mu je bil dost podobn, tk da pomoje je bil kr on :whistle:

Je 3.0 sam mislm, da ni bil on :) sploh pa nebi šu v tisti smeri, ker zavije direkt gor na Medvode :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!