Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 :whistle: :whistle: :o kdoj to? :D haha Teb je fajn k maš gretje :D tr00 tr00 :> ma nism......haha....nima veze spljoh :D ja pa nisi napisu da si za mano foru, kaj mislš sa res vidm v temi al kaj :grrr že tko sm slepa napol :BUA: :D pujski ja... :P sam petnula tale fotka ne....še zahavlu se mi nis k sm ti svojo dekco dala O:-) sj.. uporabli mal ogledala :D če sm reku d ti bo mašna dol padla (kar sm tudi vidu) pomen da sm vrjetn nek v bližini.. pa da lahko celo tist trenutk gledam mašno :D hehe napol slepa ja.. :whistle: cumshot kdo pa je to na fotki? :D ok no.. hvalaaaaa :D
metuljcica46 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 :o kdoj to? :D hahatr00 tr00 :> sj.. uporabli mal ogledala :D če sm reku d ti bo mašna dol padla (kar sm tudi vidu) pomen da sm vrjetn nek v bližini.. pa da lahko celo tist trenutk gledam mašno :D hehe napol slepa ja.. :whistle: cumshot kdo pa je to na fotki? :D ok no.. hvalaaaaa :D haha...res si car no... :worship: dej grem se jst nazaj učit :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 haha...res si car no... :worship: dej grem se jst nazaj učit :closedeyes: nism car :D ok, fajn se uč :) (again) :D hehe
_Fingi_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 Evo mene nazaj s šihta :fredy: ah, sm hotu neki komentirat, pa sm pozabu do zdej use , k tok nabijate :wacko:
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) A JE KDO OD VS GORENCOV ZA FORO.. DA SE GRE NA JEZERSK DONS?? :D haha.. js bi šu če gre še kdo.. pač za zajebancijo :P sj se gre u izi.. js pa tut ne morm pretiravat k mam zjeban zadn fedr.. tko da js bom šu turistično.. :) Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil FiFtY_
_Fingi_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 A JE KDO OD VS GORENCOV ZA FORO.. DA SE GRE NA JEZERSK DONS?? :D haha.. js bi šu če gre še kdo.. pač za zajebancijo :P sj se gre u izi.. js pa tut ne morm pretiravat k mam zjeban zadn fedr.. tko da js bom šu turistično.. :) toooooooooooooooo :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship: :worship: to sm čakooov jest sm kuj za sm že učeri reku da se grem dons slikat nekam k je sneg!
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 toooooooooooooooo :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship: :worship: to sm čakooov jest sm kuj za sm že učeri reku da se grem dons slikat nekam k je sneg! Kranjskagora, 20min nazaj :) slikov kolega k je iz KR.Gore :) res majo snega že :kva2: torej :) js sm za Jezersko (upam pa da je kj snega gor) :D še kdo? :D vidm da Fingi tut.. sva že dva :OK:
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) zdele sm pogledou skoz okn hribe.. storžič, krvavc itd. mislm da tm SNEG PADA :D in to zelo... :D se prau.. next stop.. jezersko :D Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil FiFtY_
_Fingi_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 zdele sm pogledou skoz okn hribe.. storžič, krvavc itd. mislm da tm SNEG PADA :D in to zelo... :D se prau.. next stop.. jezersko :D jess! sam še ura? :worship:
Roky Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 Fifty tis psiho hehehe :) Jest pa čakam kosiu A dons zvečer tud kej @ Zbilje? :hmm:
_LuX_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 Kranjskagora, 20min nazaj :) slikov kolega k je iz KR.Gore :) res majo snega že :kva2: torej :) js sm za Jezersko (upam pa da je kj snega gor) :D še kdo? :D vidm da Fingi tut.. sva že dva :OK: Jest sm tud za :D , sej če ne bom šu pa sam z motorjm. Al pa če gremo na krvavc?
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 jess! sam še ura? :worship: nevem.. ob 15:30-40 Petrol (tist k je 24ur odprt) tm pr trgoavto :) Fifty tis psiho hehehe :) Jest pa čakam kosiu A dons zvečer tud kej @ Zbilje? :hmm: vem da sm :D pa vidm da nism edini.. sam pobudnika rabjo/rabte :P nevem še.. morda :) Psihoti. :evilgrin: :evilgrin: Jest sm tud za :D , sej če ne bom šu pa sam z motorjm. Al pa če gremo na krvavc? poj se pa dobimo nek tm na poti na jezersko.. js neb šu na krvavc, k sm omejen z benzam.. zato pa JEZERSKO! :D :OK:
_LuX_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 no mene poberete pred bajto :) , sej to je za cesto, sej fingi ve kje
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 no mene poberete pred bajto :) , sej to je za cesto, sej fingi ve kje no problem :D
Roky Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 Jest bi šu sam negrem k me neki gru boli pa mal kašlam,vrjetn učer od Zbilj :huh: pa še zebe me...očitno bom neki zbolu :doze: Fifty, no dej če boš šu zvečer na Zbile me poklič k je Kok reku, da pride (ga bo od brata en kolega prpelov spotoma) :)
_Fingi_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 haaaa, evo mene :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Noro je blo :yea1: Mad driver&Fifty_ tnx 4 company :evilgrin:
Igorr Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 haaaa, evo mene :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Noro je blo :yea1: Mad driver&Fifty_ tnx 4 company :evilgrin: A vas je kaj zamedlo?
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 haaaa, evo mene :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Noro je blo :yea1: Mad driver&Fifty_ tnx 4 company :evilgrin: np :D
_LuX_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 ha jest sm tud tle :yea1: o ja medl je medl :D bemo u bosni je 50-70cm snega padl, :blink: pa ta tedn gremo ke dol
Roky Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 Fifty norc haha :) dej prlet poj na eno pjačko, jest častim :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 Fifty norc haha :) dej prlet poj na eno pjačko, jest častim :D norci smo vsi k smo šli :P js sm biu sam pobudnik ^_^ ok, če pa zaston pijem.. poj pa pridm :D
metuljcica46 Objavljeno Oktober 20, 2007 Objavljeno Oktober 20, 2007 kdaj pridete, a to na zbile?? a jst pa lubi tut uhka prideva??? :unsure:
Priporočene objave