Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Ha, dons pa nč policajev nismo srečal :yea1: :whistle: :whistle:

Matr, men se je dons tok spal...se opravičujem, sam mal mi manjka spanca :blush: :blush:

yap, brez policajev dons :yea1:

haha fingi. ti si čist isto govoru k da bi biu pjn :D pa isto se obnašov.. haha :)

a si nazaja grede na motorju peu "dancing with myself" :hmm: res si fajn plesou na motorju :winkiss:

Objavljeno
štriršestka res zamorjena dečva :D

drgač pa hvala za knigo & družbo :D :winkiss:

ej petnula.....ka sm zamorjena :? aja to KAO :OK: haha....ej dj ulet v soboto na zbor kej, pa se vidmo B)

aja pa le glej da boš prebrav knjigo... :grim

ja tist je bla grožnja ja :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
ej petnula.....ka sm zamorjena :? aja to KAO :OK: haha....ej dj ulet v soboto na zbor kej, pa se vidmo B)

aja pa le glej da boš prebrav knjigo... :grim

ja tist je bla grožnja ja :evilgrin: :evilgrin:

evo, po poroki sm pršu na motozbor :D

blo je kr solidno :)

zdele sm dam pršu.. mal me trebuh buli.. dons morm ob 9ih ustt.. poj pa prpraut za novo žurko use.. :wacko: krneki.

tm k smo bli pr šotorih smo se kr fajn nasmejal. roky, fingi, shark, katja, štiršest, kok... hvala za družbo :D :OK:

za dons zvečer pa še nevem če bom pršu.. :whistle:

shark, a si poj varno prispel do doma?

Objavljeno

zdele sm dam pršu.. mal me trebuh buli.. dons morm ob 9ih ustt.. poj pa prpraut za novo žurko use.. :wacko: krneki.

tm k smo bli pr šotorih smo se kr fajn nasmejal. roky, fingi, shark, katja, štiršest, kok... hvala za družbo :D :OK:

ma ja je blo fajn....haha.......a povšter je biu dobr??? :naughty: haha....važn da je pol una blazina čist spustila, upam da jo bodo napumpal do tkt k jst spet pridm ke...da bom na mehkem sedela... :unsure: :whistle:

no če prideš se vidmo ;)

ja si nas kr v skrbi spravu......ampak verjamem da je blo vse vredu :yes:

Objavljeno
ma ja je blo fajn....haha.......a povšter je biu dobr??? :naughty: haha....važn da je pol una blazina čist spustila, upam da jo bodo napumpal do tkt k jst spet pridm ke...da bom na mehkem sedela... :unsure: :whistle:

no če prideš se vidmo ;)

ja, povštr je biu dobr :D se zahvaljujem tebi in tvojmu stegnu :D hehe

Objavljeno
ja, povštr je biu dobr :D se zahvaljujem tebi in tvojmu stegnu :D hehe

ma ja sej da so pa mene roke bolele....to pa ni nč važn al kako :unsure: ka pa delaš doma......a nis na pikniku???

Objavljeno
ma ja sej da so pa mene roke bolele....to pa ni nč važn al kako :unsure: ka pa delaš doma......a nis na pikniku???

grem na piknik mal kasnej z motorjam.. js sm mogu robo prštimat za v avto.. in toj to :D ostali so šli že z avtam ke :D js sm pa spau.. če sm dam pršu ob 5ih :D

Objavljeno
grem na piknik mal kasnej z motorjam.. js sm mogu robo prštimat za v avto.. in toj to :D ostali so šli že z avtam ke :D js sm pa spau.. če sm dam pršu ob 5ih :D

ja krizaa......jst pa tut mal prej ustala...ne morm spat če pa tok sonce sije.. :unsure: kaj blazino ste napumpal pol kej...če ne jo bodo pa dons ;)

Objavljeno
ja krizaa......jst pa tut mal prej ustala...ne morm spat če pa tok sonce sije.. :unsure: kaj blazino ste napumpal pol kej...če ne jo bodo pa dons ;)

nop, js sm še mal ležou na njej :rolleyes:

poj sm jo pa dou ke k sosednmu šotoru, tko da, zdj more bit še vedno tm :D (na pol prazna :whistle: )

Objavljeno
nop, js sm še mal ležou na njej :rolleyes:

poj sm jo pa dou ke k sosednmu šotoru, tko da, zdj more bit še vedno tm :D (na pol prazna :whistle: )

eh jej.....bom jst dons "sosedu" naročila naj jo mal napumpa.......ker itq ne bi mel blazine če ne bi blo mene :whistle: :whistle: a je pol un pršu še kej k je neki šotor podiru???drug sosed mislm.....

Objavljeno
eh jej.....bom jst dons "sosedu" naročila naj jo mal napumpa.......ker itq ne bi mel blazine če ne bi blo mene :whistle: :whistle: a je pol un pršu še kej k je neki šotor podiru???drug sosed mislm.....

PHAH! :D blazino bi meu.. sam pouštra ne :whistle:

ja, poj je pršu, in se je neki spet s šotoram ukvarjou, poj je pa en drug "sosed pršu" pa mu je reku nj gre kr v šotor, da ni fore da se ubada s tistmu platnam.. on pa vs pjn še kr govoru da rab še eno streho nad glavo itd. :)

Objavljeno
PHAH! :D blazino bi meu.. sam pouštra ne :whistle:

ja, poj je pršu, in se je neki spet s šotoram ukvarjou, poj je pa en drug "sosed pršu" pa mu je reku nj gre kr v šotor, da ni fore da se ubada s tistmu platnam.. on pa vs pjn še kr govoru da rab še eno streho nad glavo itd. :)

ja en ne bi mel, ker je pršu "lastnik" blazine....in je shark reku da zarad mene rabte to blazino :evilgrin: tk da.....če ne bi blo mene bi vm jo že vzev :P

ooo kaj sm jst zamudila :BUA: :D

Objavljeno
ja en ne bi mel, ker je pršu "lastnik" blazine....in je shark reku da zarad mene rabte to blazino :evilgrin: tk da.....če ne bi blo mene bi vm jo že vzev :P

ooo kaj sm jst zamudila :BUA: :D

drgač smo hotl da si ti nekak kriva d mamo njegovo blazino :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle:

hehe

ja, pa poj si še ene scene zamudila, k smo se neki šli zarad moto sršenov pa peklenskih os. Je njihov predsednik tm neki razlagov...

Grčar, danes ali pa v kratkem pričakuj klic od predsednika iz peklenskih os (al kaj so že :whistle: )

Objavljeno
drgač smo hotl da si ti nekak kriva d mamo njegovo blazino :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle:

hehe

ja, pa poj si še ene scene zamudila, k smo se neki šli zarad moto sršenov pa peklenskih os. Je njihov predsednik tm neki razlagov...

Grčar, danes ali pa v kratkem pričakuj klic od predsednika iz peklenskih os (al kaj so že :whistle: )

ja noi sej nima veze lih...važn da smo jo mel :OK:

aja eh...kaj ste se spet kregal...?? ma ne smete se kregat B)

Objavljeno
ja noi sej nima veze lih...važn da smo jo mel :OK:

aja eh...kaj ste se spet kregal...?? ma ne smete se kregat B)

js se nism nč kregou.. js sm merkou da je pogovor ustou na normalni ravni.. k nekateri k so pjani se počutjo poj pogumne :)

Objavljeno
js se nism nč kregou.. js sm merkou da je pogovor ustou na normalni ravni.. k nekateri k so pjani se počutjo poj pogumne :)

no pametno....roky-ja mislš a... :D mu roke gredo kr po svoje :xx:

Objavljeno

Hehe...

ja, smo mel pogovore...sej midva sva se pol še zutrej pogovarjala, sej je tip čist kul

Blazina je zdej pr sosedu... on je pa v savi pa pir išče :rolleyes: :whistle: jest pa 4€ k sm jh zgubu :headbang:

Objavljeno

Hvala ti, da si mi ponoč na pumpo skoču :winkiss:

no če prideš se vidmo ;)

Jest sm biu čist ajde...sploh nevem kje smo ležal :lol1:

Sej sploh ni blo kreganja,normalna debata,je tip čist kul pa smo se poj vse zmenil, da nej to z Grčarjam uredita :OK:

no pametno....roky-ja mislš a... :D mu roke gredo kr po svoje :xx:

Kva mene :lol1: sej sm biu trezn :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Kva mene :lol1: sej sm biu trezn :lol1: :lol1: :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grrr :grrr :grrr

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grrr :grrr :grrr

As biu kej bolš :P :P :P :P :P :P :P

Objavljeno (popravljeno)
As biu kej bolš :P :P :P :P :P :P :P

pa z motorjam se tud nism hotu vozt do bitn, pa do omw-ja

pa na motorju tud nism skor kuzlov+v šotoru

eh, mogoče sm biu mal mn :whistle: :whistle:

aja, kdaj se dobiva? pou urce?

matr roky, ti pa res nimaš sreče... prov smilš se mi. menstro je dobila :krneki: :krneki:

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

ej zaka niste na zboru?????

jst bi pršla ob pol štirih, a boste sploh tm???????' :unsure:

Objavljeno
ej zaka niste na zboru?????

jst bi pršla ob pol štirih, a boste sploh tm???????' :unsure:

tuš...

bomo tm ja :yea1: :yea1:

Objavljeno
tuš...

bomo tm ja :yea1: :yea1:

oki se vidmo pol.... :rolleyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!