Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ej fifty....ko jest strihnem tole mojo rit :) s kasnmu lakam grem cez...lesk pa zaščita pa to....

to bi blo najbolš da greš kr v jureta prašat.. sam pumoje da ma tm bl za les pa t. tko da dvomim da kj ve. ampak useen pjt, maš kuj čez cesto :) sj bi js prašou fotra, ampak ga že 4dni ni doma :)

Objavljeno

Kam je shark357 zginu :hmm: nč več se ne oglasi v tej temi :hmm:

Objavljeno
Kam je shark357 zginu :hmm: nč več se ne oglasi v tej temi :hmm:

dunno, zih ma kj bl pametnga za počet.. vrjetn trenira kuko se dela utroke :D

Objavljeno

hehe nic lazjega :) pridi :)

to bi blo najbolš da greš kr v jureta prašat.. sam pumoje da ma tm bl za les pa t. tko da dvomim da kj ve. ampak useen pjt, maš kuj čez cesto :) sj bi js prašou fotra, ampak ga že 4dni ni doma :)

ne sj barve si itak kupm v avto3 tko da tm bo pomoje vedla...sam tko me je zanimal ce ves iz glave

Objavljeno

navija procesorje hehe

a bos na njem pokazu kako se to dela hehehe

Objavljeno

Đufko...to pa nism prčakvov od TEBE ? :lol1:

Objavljeno

mitofreak,ugan iz kerga OSja ti pišem tale post,hehe...Iz Maca hehe :) je kr fajna zadevca tole,bom prpopov še kšn screenshot k ugotovim kako se jih sploh nardi,lol? :) Ampak sm pa mal presenečen,vsi hvaljo stabilnost sistema,men se je Safari (internetni brkljalnik) 3x sesu :D

Objavljeno

Evo kot sm oblubu :) dva screenshota - za Jovota :P

post-6663-1193262864_thumb.jpg

post-6663-1193262896_thumb.jpg

Objavljeno
Evo kot sm oblubu :) dva screenshota - za Jovota :P

JOVO WHO THE FUCK IS JOVO !?!? :D lalala

Objavljeno
JOVO WHO THE FUCK IS JOVO !?!? :D lalala

Our dear Đufko :D

Objavljeno (popravljeno)
Our dear Đufko :D

:yea1:

edit: angleščina se ti izboljšuje :D

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
:yea1:

edit: angleščina se ti izboljšuje :D

Glih dobro urco nazaj sm se jo učil (zravn pa po Macu šaru :D ) k mam v petk kontro :headbang:

Objavljeno
Glih dobro urco nazaj sm se jo učil (zravn pa po Macu šaru :D ) k mam v petk kontro :headbang:

g33k :D

Objavljeno (popravljeno)
g33k :D

:nono: toj Đufko haha :P

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
:nono: toj Đufko haha :P

ti mu pa ornk slediš.. si mu že v zavetrju :D hehe

Objavljeno
ti mu pa ornk slediš.. si mu že v zavetrju :D hehe

To pa ni res :D sej nism tok na kompu drgač...No zdej pozim ja k ni druzga za počet pa motosvet skoz berem, toj pa to :) Zdej pozim me pa zanimajo takele zadevce (Linux,igrce,po tanovem tud Maci,ipd) hehe.Pa včas mal GP500 potreniram :D Dons sm na Philip Islandu postavu rekord, 1.31.400 :D

Objavljeno
To pa ni res :D sej nism tok na kompu drgač...No zdej pozim ja k ni druzga za počet pa motosvet skoz berem, toj pa to :) Zdej pozim me pa zanimajo takele zadevce (Linux,igrce,po tanovem tud Maci,ipd) hehe.Pa včas mal GP500 potreniram :D Dons sm na Philip Islandu postavu rekord, 1.31.400 :D

no no.. ne me prsilt da nam šu js probat rekorda podret :evilgrin:

Objavljeno
no no.. ne me prsilt da nam šu js probat rekorda podret :evilgrin:

No dej probej, sam tko, da vidm, če je moj cajt dobr :D je pa res, da sam Philip Island drkam pa Mugello :)

Objavljeno
No dej probej, sam tko, da vidm, če je moj cajt dobr :D je pa res, da sam Philip Island drkam pa Mugello :)

evo odpelou 7krogov.. :D

drgač špilam MotoGP 07.. :)

sm pa probou zdele mal GP500.. in tko no :) presodi sam :whistle:

post-5337-1193271380_thumb.jpg

Objavljeno

povej kero progo si NNAAAAAAJBL nadrkan.. da vidm kok si dobr :D

Objavljeno

Damn...1.31.106 z RealMatch fizko :D bom jutr dau na motogp2005 fizko pa probov pod 1.31 pridt :D

Objavljeno

Grem raj spat, da nam popizditisa dobu :D no Fifty k boš odpelov zj na realmatchu dej rezultate gor pa bom zjutri pogledu hehe :)

Najt :zzz:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!