Schmid87 Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 Grem raj spat, da nam popizditisa dobu :D no Fifty k boš odpelov zj na realmatchu dej rezultate gor pa bom zjutri pogledu hehe :) Najt :zzz: nism poj nč špilov :closedeyes: sm gledou filmčk od maturanca :D hehe bom dons mal drkov špil :)
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 nism poj nč špilov :closedeyes: sm gledou filmčk od maturanca :D hehe bom dons mal drkov špil :) Hehehe, bom tud jest še mal trenirov dons ja :P sam najprej morm pogruntat zakaj nemorm na Macu imet resolucije večje od 1024x786 :unsure:
Schmid87 Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 Hehehe, bom tud jest še mal trenirov dons ja :P sam najprej morm pogruntat zakaj nemorm na Macu imet resolucije večje od 1024x786 :unsure: sm šu dons raj mal MotoGP 07 drkat ^_^ sam d sm šu extreme, ne grand prix :D
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 sm šu dons raj mal MotoGP 07 drkat ^_^ sam d sm šu extreme, ne grand prix :D Men pa 2007 ni tok kul :nono: jest na cajte špilam MotoGP2 k so še 2t notr :) pa Doohan,Abe,Kato,.. :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 Men pa 2007 ni tok kul :nono: jest na cajte špilam MotoGP2 k so še 2t notr :) pa Doohan,Abe,Kato,.. :) men se pa zdijo vsi teli MotoGP špile prbližn enake.. sploh ni tok različna fizika skoz leta. tko da mi je navadn. kr v motogp2 je Doohan not? sploh nism vedu :hmm: 2t pa itak r0x :D
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 men se pa zdijo vsi teli MotoGP špile prbližn enake.. sploh ni tok različna fizika skoz leta. tko da mi je navadn. kr v motogp2 je Doohan not? sploh nism vedu :hmm: 2t pa itak r0x :D Ajaaa neee Doohan je v originalnmu GP500 :headbang: Kato pa Abe sta pa v MotoGP2 ja ja, mam tok teh špilov naloženih, da vse pomešam :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 Ajaaa neee Doohan je v originalnmu GP500 :headbang: Kato pa Abe sta pa v MotoGP2 ja ja, mam tok teh špilov naloženih, da vse pomešam :D se mi je zdel d ni Doohana.. k nima on nč za iskt v tisti špili :D pač so tisti v špili k so fural v sezoni 2002. še Akira Ryo je notr :D hehe
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 To pa ni res :D sej nism tok na kompu drgač...No zdej pozim ja k ni druzga za počet pa motosvet skoz berem, toj pa to :) Zdej pozim me pa zanimajo takele zadevce (Linux,igrce,po tanovem tud Maci,ipd) hehe.Pa včas mal GP500 potreniram :D Dons sm na Philip Islandu postavu rekord, 1.31.400 :D gik :)
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 iz deltateam krško so mi sporocil da je nategovalec za ketno 73eur :) tisto ki meni žvižgle :)
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 gik :) Ejga gik, sam sm mislu, da ma Mac OS mal več softwara zravn,tko morš pa iLive,iWork in podobne kupt :) ampak je še zmeri kulči sistem :)
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 Ejga gik, sam sm mislu, da ma Mac OS mal več softwara zravn,tko morš pa iLive,iWork in podobne kupt :) ampak je še zmeri kulči sistem :) aja...kupt...tko k sam OS ane :)
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 aja...kupt...tko k sam OS ane :) haha tko ja :D
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 in? kašn je kej ? Hja kokr sm ga včer mel časa pregledat je kr kul, GUI je zlo lep pa dodelan, pa recimo všeč mi je funkcija Spotlight k je nekako tko kot "Search" v Win sam, da tle napišeš notr recimo Safari (če ga ne najdeš) pa samo z klikom odpreš program, ta spotlight se pa nahaja na vrhu v orodni vrstici,precej uporabna zadeva.Sistem zelooo hitro downloada, se vid, da ni nobene nepotrebne navlake kot v Windosih.Se mi je pa Safari 3x sesul ampak nism ugotovu vzroka,sam sistem mi pa ni nikol zablokirov :) konzola je pa skor identična Linuxovi (v Macu je bash) tko, da so ukazi precej podobni,nekateri clo enaki,ampak se še nism prov velik igrov notr :) Mam samo problem, da mi zvok nedela - morm driverje nekje najdt :) bo pa naslednji laptop sigurno Macbook pro :)
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 Hja kokr sm ga včer mel časa pregledat je kr kul, GUI je zlo lep pa dodelan, pa recimo všeč mi je funkcija Spotlight k je nekako tko kot "Search" v Win sam, da tle napišeš notr recimo Safari (če ga ne najdeš) pa samo z klikom odpreš program, ta spotlight se pa nahaja na vrhu v orodni vrstici,precej uporabna zadeva.Sistem zelooo hitro downloada, se vid, da ni nobene nepotrebne navlake kot v Windosih.Se mi je pa Safari 3x sesul ampak nism ugotovu vzroka,sam sistem mi pa ni nikol zablokirov :) konzola je pa skor identična Linuxovi (v Macu je bash) tko, da so ukazi precej podobni,nekateri clo enaki,ampak se še nism prov velik igrov notr :) Mam samo problem, da mi zvok nedela - morm driverje nekje najdt :) bo pa naslednji laptop sigurno Macbook pro :) moj tut .. zakon :)
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 moj tut ..zakon :) Ampak...Backtrack je zakon hahahah :P
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 hehe a ti je ze kj ratal ? Se še sploh nism nč ukvarjov, niti na laptopu še nimam inštaliranga, ker nimam cajta, se je treba učit pa še neki sm bolan :trance_33_sleep: bom zdej med počitncam mal probavov, če boš pa kšn dan za akcijo se pa spet lahk mal okol zapeljeva hehehe :)
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 wuhu :) najprej morm ugotovit kaj hudica mi skripa pri motorju hehe
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) wuhu :) najprej morm ugotovit kaj hudica mi skripa pri motorju hehe Mislu sam na wardriving lol :) da mi pokažeš še kva si zadnč ugotovu za notranje mreže :D pa tist Grohar me zanima haha :) Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil Roky
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-6...h&plindex=7 lOOOOOOOL
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mitofreak,as kej tazga počel.... k sm to sceno vidu, sm se odvalov iz stola :lol1:
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 ne, to sm ucer :whistle: :unsure: :unsure: ...smo mel zurko...pa sm ob 4.00 dam prsu dons hehe
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Objavljeno Oktober 25, 2007 ne, to sm ucer :whistle: :unsure: :unsure: ...smo mel zurko...pa sm ob 4.00 dam prsu dons hehe điks :D z bongom ali v rizli? :D
Priporočene objave