Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Grem raj spat, da nam popizditisa dobu :D no Fifty k boš odpelov zj na realmatchu dej rezultate gor pa bom zjutri pogledu hehe :)

Najt :zzz:

nism poj nč špilov :closedeyes: sm gledou filmčk od maturanca :D hehe

bom dons mal drkov špil :)

Objavljeno
nism poj nč špilov :closedeyes: sm gledou filmčk od maturanca :D hehe

bom dons mal drkov špil :)

Hehehe, bom tud jest še mal trenirov dons ja :P sam najprej morm pogruntat zakaj nemorm na Macu imet resolucije večje od 1024x786 :unsure:

Objavljeno
Hehehe, bom tud jest še mal trenirov dons ja :P sam najprej morm pogruntat zakaj nemorm na Macu imet resolucije večje od 1024x786 :unsure:

sm šu dons raj mal MotoGP 07 drkat ^_^

sam d sm šu extreme, ne grand prix :D

Objavljeno
sm šu dons raj mal MotoGP 07 drkat ^_^

sam d sm šu extreme, ne grand prix :D

Men pa 2007 ni tok kul :nono: jest na cajte špilam MotoGP2 k so še 2t notr :) pa Doohan,Abe,Kato,.. :)

Objavljeno
Men pa 2007 ni tok kul :nono: jest na cajte špilam MotoGP2 k so še 2t notr :) pa Doohan,Abe,Kato,.. :)

men se pa zdijo vsi teli MotoGP špile prbližn enake.. sploh ni tok različna fizika skoz leta. tko da mi je navadn. kr v motogp2 je Doohan not? sploh nism vedu :hmm: 2t pa itak r0x :D

Objavljeno
men se pa zdijo vsi teli MotoGP špile prbližn enake.. sploh ni tok različna fizika skoz leta. tko da mi je navadn. kr v motogp2 je Doohan not? sploh nism vedu :hmm: 2t pa itak r0x :D

Ajaaa neee Doohan je v originalnmu GP500 :headbang: Kato pa Abe sta pa v MotoGP2 ja ja, mam tok teh špilov naloženih, da vse pomešam :D

Objavljeno
Ajaaa neee Doohan je v originalnmu GP500 :headbang: Kato pa Abe sta pa v MotoGP2 ja ja, mam tok teh špilov naloženih, da vse pomešam :D

se mi je zdel d ni Doohana.. k nima on nč za iskt v tisti špili :D

pač so tisti v špili k so fural v sezoni 2002. še Akira Ryo je notr :D hehe

Objavljeno
To pa ni res :D sej nism tok na kompu drgač...No zdej pozim ja k ni druzga za počet pa motosvet skoz berem, toj pa to :) Zdej pozim me pa zanimajo takele zadevce (Linux,igrce,po tanovem tud Maci,ipd) hehe.Pa včas mal GP500 potreniram :D Dons sm na Philip Islandu postavu rekord, 1.31.400 :D

gik :)

Objavljeno

iz deltateam krško so mi sporocil da je nategovalec za ketno 73eur :) tisto ki meni žvižgle :)

Objavljeno
gik :)

Ejga gik, sam sm mislu, da ma Mac OS mal več softwara zravn,tko morš pa iLive,iWork in podobne kupt :) ampak je še zmeri kulči sistem :)

Objavljeno
Ejga gik, sam sm mislu, da ma Mac OS mal več softwara zravn,tko morš pa iLive,iWork in podobne kupt :) ampak je še zmeri kulči sistem :)

aja...kupt...tko k sam OS ane :)

Objavljeno
aja...kupt...tko k sam OS ane :)

haha tko ja :D

Objavljeno

in? kašn je kej ?

Objavljeno
in? kašn je kej ?

Hja kokr sm ga včer mel časa pregledat je kr kul, GUI je zlo lep pa dodelan, pa recimo všeč mi je funkcija Spotlight k je nekako tko kot "Search" v Win sam, da tle napišeš notr recimo Safari (če ga ne najdeš) pa samo z klikom odpreš program, ta spotlight se pa nahaja na vrhu v orodni vrstici,precej uporabna zadeva.Sistem zelooo hitro downloada, se vid, da ni nobene nepotrebne navlake kot v Windosih.Se mi je pa Safari 3x sesul ampak nism ugotovu vzroka,sam sistem mi pa ni nikol zablokirov :) konzola je pa skor identična Linuxovi (v Macu je bash) tko, da so ukazi precej podobni,nekateri clo enaki,ampak se še nism prov velik igrov notr :) Mam samo problem, da mi zvok nedela - morm driverje nekje najdt :) bo pa naslednji laptop sigurno Macbook pro :)

Objavljeno
Hja kokr sm ga včer mel časa pregledat je kr kul, GUI je zlo lep pa dodelan, pa recimo všeč mi je funkcija Spotlight k je nekako tko kot "Search" v Win sam, da tle napišeš notr recimo Safari (če ga ne najdeš) pa samo z klikom odpreš program, ta spotlight se pa nahaja na vrhu v orodni vrstici,precej uporabna zadeva.Sistem zelooo hitro downloada, se vid, da ni nobene nepotrebne navlake kot v Windosih.Se mi je pa Safari 3x sesul ampak nism ugotovu vzroka,sam sistem mi pa ni nikol zablokirov :) konzola je pa skor identična Linuxovi (v Macu je bash) tko, da so ukazi precej podobni,nekateri clo enaki,ampak se še nism prov velik igrov notr :) Mam samo problem, da mi zvok nedela - morm driverje nekje najdt :) bo pa naslednji laptop sigurno Macbook pro :)

moj tut ..

zakon :)

Objavljeno
moj tut ..

zakon :)

Ampak...Backtrack je zakon hahahah :P

Objavljeno

hehe a ti je ze kj ratal ?

Objavljeno
hehe a ti je ze kj ratal ?

Se še sploh nism nč ukvarjov, niti na laptopu še nimam inštaliranga, ker nimam cajta, se je treba učit pa še neki sm bolan :trance_33_sleep: bom zdej med počitncam mal probavov, če boš pa kšn dan za akcijo se pa spet lahk mal okol zapeljeva hehehe :)

Objavljeno

wuhu :)

najprej morm ugotovit kaj hudica mi skripa pri motorju hehe

Objavljeno (popravljeno)
wuhu :)

najprej morm ugotovit kaj hudica mi skripa pri motorju hehe

Mislu sam na wardriving lol :) da mi pokažeš še kva si zadnč ugotovu za notranje mreže :D pa tist Grohar me zanima haha :)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

shit napacn link...

bom takoj

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

mitofreak,as kej tazga počel....

k sm to sceno vidu, sm se odvalov iz stola :lol1:

post-6663-1193339817_thumb.jpg

Objavljeno

ne, to sm ucer :whistle: :unsure: :unsure: ...smo mel zurko...pa sm ob 4.00 dam prsu dons hehe

Objavljeno
ne, to sm ucer :whistle: :unsure: :unsure: ...smo mel zurko...pa sm ob 4.00 dam prsu dons hehe

điks :D z bongom ali v rizli? :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!