Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

In vse tiho je bilo... :whistle:

Objavljeno

tist une je Metanet, vem k 2 sošolca hodta ke geekat :)

Objavljeno

fantki fantki...jej jej.....kaj bo še z vami :unsure: :D vm res sexa primankuje....dj neki si najdte da navte tok obupani :winkiss:

Objavljeno
fantki fantki...jej jej.....kaj bo še z vami :unsure: :D vm res sexa primankuje....dj neki si najdte da navte tok obupani :winkiss:

ja no pač, nimamo vsi take sreče k ti...

ženskam je res laži :rolleyes:

bomo resno mogl kej najdt ja... sej, delamo na temu, pa ni nobene pametne :whistle:

Objavljeno
ja no pač, nimamo vsi take sreče k ti...

ženskam je res laži :rolleyes:

bomo resno mogl kej najdt ja... sej, delamo na temu, pa ni nobene pametne :whistle:

jah jebat ga.....kakšno srečo...to si je treba izborit pol maš pa srečo ;)

pa nč nam ni laži...sploh ne vem zakaj.....tk k uhka ženske zbiramo uhka tut tipi... B) morš pa najdt eno tako k je pač taka k ti in toj to :OK: :grim

pa sje maš ti eno...kaj si pol z njo če ni pametna :unsure: :BUA: ne smeš izkoriščat :yes: oki za vs lih ne morm rečt ampak petnula se mi pa res smil k je tok zbirčn po drugi strani pa je to ful vredu....vsaj ve kaj hoče :worship: pa ne jamra tk k ostali, pomoje, upam da nism kej spregredala :yes:

Objavljeno (popravljeno)

eh, sej nism več :whistle: :rolleyes:

izkoriščam :eek: kva pa ? :eek: :slap:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno
eh, sej nism več :whistle: :rolleyes:

izkoriščam :eek: kva pa ? :eek: :slap:

haha blonđi čist jebač :naughty: :D

jah če se norca delaš z nje pa bi biu z njo sma zato da jo maš...tk kr neki..namest da bi jo mev zarad tega ker jo maš res rad :grim

Objavljeno

kuko pa veš da ne sexamo :evilgrin: oz. po čem sklepaš :D

oki za vs lih ne morm rečt ampak petnula se mi pa res smil k je tok zbirčn po drugi strani pa je to ful vredu....vsaj ve kaj hoče :worship: pa ne jamra tk k ostali, pomoje, upam da nism kej spregredala :yes:

nč nj se ti ne smilm.. ker nč ne pomaga :D vem kaj hočm ja.. tako k nima preveč dnarja :glare:

sam pumoje res ne jamram tok :) štiršestka res dobra opazovalka ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Objavljeno
kuko pa veš da ne sexamo :evilgrin: oz. po čem sklepaš :D

nč nj se ti ne smilm.. ker nč ne pomaga :D vem kaj hočm ja.. tako k nima preveč dnarja :glare:

sam pumoje res ne jamram tok :) štiršestka res dobra opazovalka ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

potem kok eni jamrajo skoz pa kaj sanjajo...pa tk naprej.... :whistle:

jah take pa res ni težk najdt sam se more vse poklapat an...sj te štekam :yes:

ma dobra opazovalka ja, itq..haha....morm vse vedt kaj se okol dogaja .)

Objavljeno
haha blonđi čist jebač :naughty: :D

jah če se norca delaš z nje pa bi biu z njo sma zato da jo maš...tk kr neki..namest da bi jo mev zarad tega ker jo maš res rad :grim

eh, kašn jebač :doze:

nč se ne delam norca iz nje, tud nism biu z no sam zato da bi pač bil... pač nisva več skp in to je to. Sej sm jo meu rd :blush:

Objavljeno
eh, kašn jebač :doze:

nč se ne delam norca iz nje, tud nism biu z no sam zato da bi pač bil... pač nisva več skp in to je to. Sej sm jo meu rd :blush:

no lpo lpo.....ma jebač no...to sploh nam več komentirala :evilgrin:

drgač pa lpo ja...ne sme se žensk izkoriščat...čista feministka B)

Objavljeno

čist resno vprašanje.....

a so feministke lezbijke ??

Objavljeno
čist resno vprašanje.....

a so feministke lezbijke ??

ne...od kje ti pa to :unsure:

Objavljeno

čist logišno razmišljam...

poglej njihove nazore...

ženske na položajih, ne TUT ženske....samo ženske...sevede iber feministke...drugih sploh ni :)

itd itd itd....

kdo hoče tako babo, ki misle da je boljša od tipa....v vsem, tip je najslabši..bla bla bla

tut ženske rabjo sex...tut dildota se naveličajo....

ergo...vse feministke so lezbijke...

sploh pa že sama predpostavka da moških ne upoštevajo....

ergo....

Objavljeno

govorim teh kvazifeministakh ki so v današnjem času..tist iz zgodovine je kul

Objavljeno

poglej njihove nazore...

ženske na položajih, ne TUT ženske....samo ženske...sevede iber feministke...drugih sploh ni :)

itd itd itd....

kdo hoče tako babo, ki misle da je boljša od tipa....v vsem, tip je najslabši..bla bla bla

ergo....

ne to narobe razmišljaš...feminstka je tista ki se zavzema za ženske pravice....ne pomen to da morjo bit žensko povsod nadrejene in tko naprej....

tiste ki pa hočjo da so smao ženske povosd...to so ap izjeme....lahko tut feministke ampak izjeme feministke ki hočjo prevladat...to je drugo...

kakšne bejbo k je bolša od tipa a je kdo kej o tem govoru.....je pa nesramno rečt da si v tem primeru ti boljši od ženske...halo....dj mal pomisl kaj rečeš ;) pač ženske smo rse da podrejene v lifu, nismo tko fizično podkovane, nimamo dost moči....s tem ns ne morte neki podrejat...kaj pa bi vi brez ns...jst sm itq mnenja da je najbolše enakopravnost v meri kolkor se le da....

kdo ej reku da ženske ne rabjo sexa...eh đufko kakšen dj streljaš :D

govorim teh kvazifeministakh ki so v današnjem času..tist iz zgodovine je kul

kakšne pa so to kvazifeministke...a če jst zagovarjam ženske...da pač v tistem primeru fingija...da mi ni ql da tip izkorišča babo sam zato da jo ma(zgleda je ni...bravo fingi :worship: )...a potemtakem sm sjt kvazifeministka

sj vem da nam spremenila sveta sam pač zagovarjam ženske...in se jih en sme izkoriščat...to je sa moje mnenje... B)

ergo....

kdo en upošteva moških??? halo enakopravnost o tem ti govorim .)

Objavljeno
ne to narobe razmišljaš...feminstka je tista ki se zavzema za ženske pravice....ne pomen to da morjo bit žensko povsod nadrejene in tko naprej....

tiste ki pa hočjo da so smao ženske povosd...to so ap izjeme....lahko tut feministke ampak izjeme feministke ki hočjo prevladat...to je drugo...

kakšne bejbo k je bolša od tipa a je kdo kej o tem govoru.....je pa nesramno rečt da si v tem primeru ti boljši od ženske...halo....dj mal pomisl kaj rečeš ;) pač ženske smo rse da podrejene v lifu, nismo tko fizično podkovane, nimamo dost moči....s tem ns ne morte neki podrejat...kaj pa bi vi brez ns...jst sm itq mnenja da je najbolše enakopravnost v meri kolkor se le da....

nis dobr prebrala

kakšne pa so to kvazifeministke...a če jst zagovarjam ženske...da pač v tistem primeru fingija...da mi ni ql da tip izkorišča babo sam zato da jo ma(zgleda je ni...bravo fingi :worship: )...a potemtakem sm sjt kvazifeministka

sj vem da nam spremenila sveta sam pač zagovarjam ženske...in se jih en sme izkoriščat...to je sa moje mnenje... B)

sj pravm...današnje kvazifeministke (tiset ki vejo da nekoc so obstajale feministke, pa jim hočjo bit podobne....sam so bitchi...pa zajebane....pa lezbijke :) shala, pa super iber najbolje...pa samohranilke....u get the pattern)

ja...sj to o čemer govoriš...to je prvi val feminizma....ta je biu kul...

kdo en upošteva moških??? halo enakopravnost o tem ti govorim .)

ne me narobe razumet...1., 2., 3. val feminizma....kul....

to kar je pa dons .... not kul..

no pa sj ni vazno......

samo misel ki se mi je utrnila med faxom....

aja pa se en odgovor na (tut svoj) vprasanje.... hehe :)

One side of the spectrum includes a number of radical feminists, such as Mary Daly, who argue that society would benefit if there were dramatically fewer men

no..sori ker sm nacel...

gremo dalje

Objavljeno
ne me narobe razumet...1., 2., 3. val feminizma....kul....

to kar je pa dons .... not kul..

no pa sj ni vazno......

samo misel ki se mi je utrnila med faxom....

okej lej sploh niam veze...maš pa cajta za razmišlat....

kar se tiče tega se strinjam itq dj ne več takih feministk k včas....dj so res samo lezbijke(pa nimam nč slabga mnenja o njih pa tut ne mislm na vse) tsite k si večinoma zavzemajo za ženske na položajih...pa hočjo rulat pa tk naprej.....mah kokr kol že.....jst pol zgleda nism taprava feministka k se večinoma zavzevam za enkapopravnost moških pa žensk... :unsure: B)

z moje strani debata zaključena .)

Objavljeno
z moje strani debata zaključena .)

tut z moje :)

Objavljeno

ne da se mi brt tega :yawn: :evilgrin: smartypants-es-nes-es.. :D

Objavljeno

poglej njihove nazore...

itd itd itd....

ergo....

Hahahah Đufko, dobr napisan tole :worship:

pač ženske smo rse da podrejene v lifu, nismo tko fizično podkovane, nimamo dost moči....s tem ns ne morte neki podrejat...kaj pa bi vi brez ns...jst sm itq mnenja da je najbolše enakopravnost v meri kolkor se le da....

V kšnih sado-mazo scenah je ponavad tip tista grda nedolžna račka k je z bičom naspenkan pa z kroglco v ustih :D :D :D

kam se ga gre dons popivat ?

http://www.youtube.com/watch?v=MugQDD2FcKQ

hahaha ahmed the dead terrorist

Škoda k sm v Litiji, bi takoj šu :) v četrtk sm v Kranju, tko, da se lahko kej zmenmo :) Jutr grem pa vjretn v italijo...mogoče auspuh kupm :worship:

Objavljeno
kam se ga gre dons popivat ?

js grem nekam na pjačko, tko da s tabo negrem!! :D .. location: unknown :D

Objavljeno
js grem nekam na pjačko, tko da s tabo negrem!! :D .. location: unknown :D

dont care....been there :)

Objavljeno
dont care....been there :)

oouu, so U were rejected many timezes? :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!