Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

Kje ste barabe :D evo po enmu tednmu sm v Kranju :yea2:

Objavljeno

haha,a te je domotožje matrou ^_^

Objavljeno
haha,a te je domotožje matrou ^_^

Mal pa....pa še tko lep vreme je biu, da je blo treba domov pa mal na motorčk...Enih 80km je blo...dost za ta mrz hehe :)

Objavljeno
Mal pa....pa še tko lep vreme je biu, da je blo treba domov pa mal na motorčk...Enih 80km je blo...dost za ta mrz hehe :)

ql ql :OK:

Objavljeno

kuga je zej pobje :D ka ste vsak večer doma al ka...vm je pa res dolgčas....treba žurat kaj bote na stara leta al kk...jej jej... :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

Objavljeno
kuga je zej pobje :D ka ste vsak večer doma al ka...vm je pa res dolgčas....treba žurat kaj bote na stara leta al kk...jej jej... :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

nisem noben večer doma :whistle:

Objavljeno

Nismo nismo, predučerišnm sva bla na zbilah z meddrajvrjam,učeri u downu, dons bomo pa še vidl kam se bo šlo :whistle:

Objavljeno
Nismo nismo, predučerišnm sva bla na zbilah z meddrajvrjam,učeri u downu, dons bomo pa še vidl kam se bo šlo :whistle:

no no kr tko naprej.....sam tok no mi smo dj dubl za nov let haha...najbolš.... :D pravm zatok sm vs tkt sprašvala....

petnula bo pa kr na motorju :worship:

Objavljeno
no no kr tko naprej.....sam tok no mi smo dj dubl za nov let haha...najbolš.... :D pravm zatok sm vs tkt sprašvala....

petnula bo pa kr na motorju :worship:

vse kar si tukej napisala razumem sam: NO NO KR TKO NAPREJ.....

vse ostalo se mi niti sana ne kva si hotla povedat :)

Objavljeno
vse kar si tukej napisala razumem sam: NO NO KR TKO NAPREJ.....

vse ostalo se mi niti sana ne kva si hotla povedat :)

kao k sm sprašvala za bajto za nov let če koga pozante...no dj je ql smo najdl...

mal dogaja dons...muska mi daje energijo pol je pa tk kje :P

Objavljeno
kao k sm sprašvala za bajto za nov let če koga pozante...no dj je ql smo najdl...

mal dogaja dons...muska mi daje energijo pol je pa tk kje :P

aja aja :D no poj pa tko povej ^_^

kva si pa hotla povedat s tem da bom na motorju? :D jah.. če bo dnar za benz.. poj bom.. ne razumem te :D

Objavljeno
aja aja :D no poj pa tko povej ^_^

kva si pa hotla povedat s tem da bom na motorju? :D jah.. če bo dnar za benz.. poj bom.. ne razumem te :D

mah tvoj nick no....halooo sj maš na msnju napisan...pol pa kao da sm tok blond da nam zastopla :slap: :D

in kej novga drgač tk čist btw k se dovg nismo vidl... :unsure:

Objavljeno
mah tvoj nick no....halooo sj maš na msnju napisan...pol pa kao da sm tok blond da nam zastopla :slap: :D

in kej novga drgač tk čist btw k se dovg nismo vidl... :unsure:

aajjaaaa :D nism te zastopu kuko si misnla d bom na motorju. :) k si umenla nov let.. men pa nč jasn kva nj bi delou takrt na motorju.. :rolleyes:

ja, res je ^_^ ta vikend bo moj nick na motorju od Kenny Robertsa :P pa še od marsikerga druzga :D hehe

hmm, nč kj posebi novga :) pa pr teb?

Objavljeno
aajjaaaa :D nism te zastopu kuko si misnla d bom na motorju. :) k si umenla nov let.. men pa nč jasn kva nj bi delou takrt na motorju.. :rolleyes:

ja, res je ^_^ ta vikend bo moj nick na motorju od Kenny Robertsa :P pa še od marsikerga druzga :D hehe

hmm, nč kj posebi novga :) pa pr teb?

no no sej tisto ;)

ej model nč pomoje.. ful dobr sm izkoristala počitnce najbol...haha... B)

ka šiht maš že?

drug tedn al ap čez 14 dni pa enkat na zbile an :naughty:

Objavljeno
no no sej tisto ;)

ej model nč pomoje.. ful dobr sm izkoristala počitnce najbol...haha... B)

ka šiht maš že?

drug tedn al ap čez 14 dni pa enkat na zbile an :naughty:

in s čim si jih izkoristla? :D

nop, nimam še šihta. se bova z enmu kolegam tko zmenila, da bo dou on odpoved, poj bom pa js UPAM da na njegovem mestu :) če bo šef pustu :whistle:

morda :D

Objavljeno
in s čim si jih izkoristla? :D

nop, nimam še šihta. se bova z enmu kolegam tko zmenila, da bo dou on odpoved, poj bom pa js UPAM da na njegovem mestu :) če bo šef pustu :whistle:

morda :D

za žuranje :evilgrin: :rolleyes:

am ja ker šiht pa je to, kje, kaj?? :unsure:

Objavljeno
za žuranje :evilgrin: :rolleyes:

am ja ker šiht pa je to, kje, kaj?? :unsure:

firma je Intec Tiv

je v Kranju

ukvarja se s tiskanim vezjem

:)

Objavljeno

Alo alo :yea2: a se dons kej dobimo :)

Objavljeno
Alo alo :yea2: a se dons kej dobimo :)

bom še tuki napisou, tko k na MSNju :D

amm, vi greste lohk, js pa zase še nevem, ker sm dons čist len :D hehe

Objavljeno

Hehe okej...že dolg nismo bli skup zunej :D

Objavljeno

jest bi šu ja... se mi res ne da bit doma... je treba uživat zdele kar je še od počitnc ostal :closedeyes: :rolleyes:

Objavljeno

najprej kle pišete pol vs pa kr ni blo na jezer B) haha

sam v lifu nam več pila najmanj oksunejšega in najdražjega koktejla v dotiku :SS pa eš to sam zato k so drugi častil :whistle:

nocko vsem skupi :winkiss:

Objavljeno
najprej kle pišete pol vs pa kr ni blo na jezer B) haha

sam v lifu nam več pila najmanj oksunejšega in najdražjega koktejla v dotiku :SS pa eš to sam zato k so drugi častil :whistle:

nocko vsem skupi :winkiss:

js nism nč reku d pridm.. in me tut ni blo :P

koktejli so krneki.. sam v lloret de mar-u so ql :D hehe

Objavljeno

Lahko se jutr popoldne z motorčki dobimo dol? :)

Objavljeno
Lahko se jutr popoldne z motorčki dobimo dol? :)

js nevem :D ker sm res zelo v krizi z dnarjam..

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!