Roky Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 Kje ste barabe :D evo po enmu tednmu sm v Kranju :yea2:
Roky Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 haha,a te je domotožje matrou ^_^ Mal pa....pa še tko lep vreme je biu, da je blo treba domov pa mal na motorčk...Enih 80km je blo...dost za ta mrz hehe :)
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 Mal pa....pa še tko lep vreme je biu, da je blo treba domov pa mal na motorčk...Enih 80km je blo...dost za ta mrz hehe :) ql ql :OK:
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 kuga je zej pobje :D ka ste vsak večer doma al ka...vm je pa res dolgčas....treba žurat kaj bote na stara leta al kk...jej jej... :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 kuga je zej pobje :D ka ste vsak večer doma al ka...vm je pa res dolgčas....treba žurat kaj bote na stara leta al kk...jej jej... :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 nisem noben večer doma :whistle:
_Fingi_ Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 Nismo nismo, predučerišnm sva bla na zbilah z meddrajvrjam,učeri u downu, dons bomo pa še vidl kam se bo šlo :whistle:
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 Nismo nismo, predučerišnm sva bla na zbilah z meddrajvrjam,učeri u downu, dons bomo pa še vidl kam se bo šlo :whistle: no no kr tko naprej.....sam tok no mi smo dj dubl za nov let haha...najbolš.... :D pravm zatok sm vs tkt sprašvala.... petnula bo pa kr na motorju :worship:
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 no no kr tko naprej.....sam tok no mi smo dj dubl za nov let haha...najbolš.... :D pravm zatok sm vs tkt sprašvala....petnula bo pa kr na motorju :worship: vse kar si tukej napisala razumem sam: NO NO KR TKO NAPREJ..... vse ostalo se mi niti sana ne kva si hotla povedat :)
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 vse kar si tukej napisala razumem sam: NO NO KR TKO NAPREJ..... vse ostalo se mi niti sana ne kva si hotla povedat :) kao k sm sprašvala za bajto za nov let če koga pozante...no dj je ql smo najdl... mal dogaja dons...muska mi daje energijo pol je pa tk kje :P
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 kao k sm sprašvala za bajto za nov let če koga pozante...no dj je ql smo najdl... mal dogaja dons...muska mi daje energijo pol je pa tk kje :P aja aja :D no poj pa tko povej ^_^ kva si pa hotla povedat s tem da bom na motorju? :D jah.. če bo dnar za benz.. poj bom.. ne razumem te :D
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 aja aja :D no poj pa tko povej ^_^ kva si pa hotla povedat s tem da bom na motorju? :D jah.. če bo dnar za benz.. poj bom.. ne razumem te :D mah tvoj nick no....halooo sj maš na msnju napisan...pol pa kao da sm tok blond da nam zastopla :slap: :D in kej novga drgač tk čist btw k se dovg nismo vidl... :unsure:
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 mah tvoj nick no....halooo sj maš na msnju napisan...pol pa kao da sm tok blond da nam zastopla :slap: :D in kej novga drgač tk čist btw k se dovg nismo vidl... :unsure: aajjaaaa :D nism te zastopu kuko si misnla d bom na motorju. :) k si umenla nov let.. men pa nč jasn kva nj bi delou takrt na motorju.. :rolleyes: ja, res je ^_^ ta vikend bo moj nick na motorju od Kenny Robertsa :P pa še od marsikerga druzga :D hehe hmm, nč kj posebi novga :) pa pr teb?
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 aajjaaaa :D nism te zastopu kuko si misnla d bom na motorju. :) k si umenla nov let.. men pa nč jasn kva nj bi delou takrt na motorju.. :rolleyes: ja, res je ^_^ ta vikend bo moj nick na motorju od Kenny Robertsa :P pa še od marsikerga druzga :D hehe hmm, nč kj posebi novga :) pa pr teb? no no sej tisto ;) ej model nč pomoje.. ful dobr sm izkoristala počitnce najbol...haha... B) ka šiht maš že? drug tedn al ap čez 14 dni pa enkat na zbile an :naughty:
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 no no sej tisto ;) ej model nč pomoje.. ful dobr sm izkoristala počitnce najbol...haha... B) ka šiht maš že? drug tedn al ap čez 14 dni pa enkat na zbile an :naughty: in s čim si jih izkoristla? :D nop, nimam še šihta. se bova z enmu kolegam tko zmenila, da bo dou on odpoved, poj bom pa js UPAM da na njegovem mestu :) če bo šef pustu :whistle: morda :D
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 in s čim si jih izkoristla? :D nop, nimam še šihta. se bova z enmu kolegam tko zmenila, da bo dou on odpoved, poj bom pa js UPAM da na njegovem mestu :) če bo šef pustu :whistle: morda :D za žuranje :evilgrin: :rolleyes: am ja ker šiht pa je to, kje, kaj?? :unsure:
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 za žuranje :evilgrin: :rolleyes: am ja ker šiht pa je to, kje, kaj?? :unsure: firma je Intec Tiv je v Kranju ukvarja se s tiskanim vezjem :)
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 Alo alo :yea2: a se dons kej dobimo :) bom še tuki napisou, tko k na MSNju :D amm, vi greste lohk, js pa zase še nevem, ker sm dons čist len :D hehe
Roky Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 Hehe okej...že dolg nismo bli skup zunej :D
_Fingi_ Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 jest bi šu ja... se mi res ne da bit doma... je treba uživat zdele kar je še od počitnc ostal :closedeyes: :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Objavljeno November 3, 2007 najprej kle pišete pol vs pa kr ni blo na jezer B) haha sam v lifu nam več pila najmanj oksunejšega in najdražjega koktejla v dotiku :SS pa eš to sam zato k so drugi častil :whistle: nocko vsem skupi :winkiss:
Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 najprej kle pišete pol vs pa kr ni blo na jezer B) haha sam v lifu nam več pila najmanj oksunejšega in najdražjega koktejla v dotiku :SS pa eš to sam zato k so drugi častil :whistle: nocko vsem skupi :winkiss: js nism nč reku d pridm.. in me tut ni blo :P koktejli so krneki.. sam v lloret de mar-u so ql :D hehe
Roky Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Lahko se jutr popoldne z motorčki dobimo dol? :)
Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Lahko se jutr popoldne z motorčki dobimo dol? :) js nevem :D ker sm res zelo v krizi z dnarjam..
Priporočene objave