Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

aaa OD 2.11. dalje...I suck :)

Objavljeno
aaa OD 2.11. dalje...I suck :)

sj pumoje so usi obupal dons zvečer.. ju3 majo spet šolo/šiht :D hehe.. sam ceu kup plakatov bo tm ustal :) kšni so napisani v rimah :D recimo tale: Smetišče v Stražišče k županu na dvorišče :D res majo vesele.. :)

Objavljeno
sj pumoje so usi obupal dons zvečer.. ju3 majo spet šolo/šiht :D hehe.. sam ceu kup plakatov bo tm ustal :) kšni so napisani v rimah :D recimo tale: Smetišče v Stražišče k županu na dvorišče :D res majo vesele.. :)

eej :blink: pa ne h nm :ninja: Itak so si sami krivi, lepo so si tm ob smetišu kupil bajte, čist pocen parcela, zdej pa hočjo da se smetiše zapre :ninja: :blink:

Aja, tnx štir kompani tud z moje strani :yea1: jest sm pa lih lepo z motorčka zdele :naughty: sam mal mam prste zmrznene :unsure:

Objavljeno
eej :blink: pa ne h nm :ninja: Itak so si sami krivi, lepo so si tm ob smetišu kupil bajte, čist pocen parcela, zdej pa hočjo da se smetiše zapre :ninja: :blink:

ja..in smetisce je tm ze od zmerej ??

Objavljeno

Ja ne vem kolk je dolg no :krneki:

Ne... sej res... mal sm pretiravou no :wacko: sorčy O:-) :blush:

Objavljeno

Ja kva so pa delal.Kuko je zgledov ta protest? :D

Objavljeno

30 let :) je pa v krajinskem parku.. :) pa nkol niso mel uradnga potrdila da lahko obratuje :D norci.

sj ni tok pocen parcela.. smetiše je pa tko al tko na drug stran gmajne.. :)

Ja kva so pa delal.Kuko je zgledov ta protest? :D

tko k vsak protest.. najde se ene par folka k misljo d bojo kj dosegl, govorijo svoje, pa v rokah majo ene plakate da ne pozabjo zakva so sploh tm :D

Objavljeno
tko k vsak protest.. najde se ene par folka k misljo d bojo kj dosegl, govorijo svoje, pa v rokah majo ene plakate da ne pozabjo zakva so sploh tm :D

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Zanimive stvari se zvejo dons... se lahko kr pošteno zamisleš nad določenim stvarem ja...

Lahko noč :zzz:

Objavljeno
Tole je blo zaigran :)

to je res, ampak je blo kr fajn spelan :) k sm gledou takrt u živo.. sta me kr pelala na začetku.. :D

Objavljeno
to je res, ampak je blo kr fajn spelan :) k sm gledou takrt u živo.. sta me kr pelala na začetku.. :D

Sej je nekje posnetk k sta enkrat zajebala :)

Objavljeno

aaaAAaaaaa AAAAaaaAAAaaa :D kličem umirajoče žirafe ^_^

Objavljeno

ejga roky a dele za aprilio se dobi u autocommerce? rabm bat pa verjetn kapo, k mi je en delčk notr use sfukov :headbang:

A je drugač treba kej naročit a majo na zalogi?

Objavljeno
ejga roky a dele za aprilio se dobi u autocommerce? rabm bat pa verjetn kapo, k mi je en delčk notr use sfukov :headbang:

A je drugač treba kej naročit a majo na zalogi?

Mislm, da bi mogl met, sam je vrjetn treba naročit razn, če majo na zalog.Če boš pa slučajn kej v Italijo letov pejt pa v Motostar v Trstu...Je kr cnej, sploh, če velik vzameš se da popust zbarantat :)

Objavljeno

Tud na geiwiz se splača pogledat, deli so zih cenejši kot pa tukaj, sam odvisno, če so tok da se ti splača dat 35€ za poštnino :whistle:

Objavljeno

hej Roky...jest ti bom vrnu tale laptop a prou..sm ga dons dubu nazaj pa je fotr reku da se s tem noben noce zajbavat :)

hvala vseen

Objavljeno
hej Roky...jest ti bom vrnu tale laptop a prou..sm ga dons dubu nazaj pa je fotr reku da se s tem noben noce zajbavat :)

hvala vseen

OK :) Bom jest zamenju tist napajalnik pa en disk bom nekje najdu pa bo :) to, da se pa noben noče zajebavat je pa precejšna neresnost serviserja :)

Objavljeno

KNOCK, KNOCK

Objavljeno

jutr 13.05 bo pa že 19 let.... :rolleyes:

Objavljeno

Hehe :whistle: res točn :whistle:

btw, a to resno veš kdaj si bla rojena, al si šla zdele gledat? To jest nikol ne vem , pa mi mt ene parkrat pove, pa se nikol ne zapounem :unsure: :rolleyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!