Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

Jah js isto pr Angli to.. fiziko recimo pa sm dans dobu nazaj test, pa je blo 2, pa sm cel vesel :unsure: :krneki:

Objavljeno

Hehe, pr men je lih kontra :whistle: nemo itak sovražm, tko da, sam da je pozitivno, no, nekak računam na 3... tko k do zdej... fiza, mehanka, strojništvo... 4 al pa 5...

angla je tud nekak še kul :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Jest sm ravno dons zvedu oceno za anglo...3 je bla :yea2: pa poskusn test sm tud 3 pisov :yea2: tko,da mta je zj 5,elektro inštalacije 4 pa angla 3...Ostale ocene pa ta tedn padejo :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
Hehe, pr men je lih kontra :whistle: nemo itak sovražm, tko da, sam da je pozitivno, no, nekak računam na 3... tko k do zdej... fiza, mehanka, strojništvo... 4 al pa 5...

angla je tud nekak še kul :whistle:

Jest sm ravno dons zvedu oceno za anglo...3 je bla :yea2: pa poskusn test sm tud 3 pisov :yea2: tko,da mta je zj 5,elektro inštalacije 4 pa angla 3...Ostale ocene pa ta tedn padejo :D

če bi js dobivov take ocene bi mislu d sanam :D

Objavljeno

Eh počak...toj sam začetk tle se mi še kej da... :lol1:

Objavljeno

a ja je koko đambo a ja jeee.. eeejjjooo

Objavljeno

amm.. ECHO! echo, echo, echo... :D (če kdo razume bo ql :D [epizoda pr Johnny Bravu] )

Objavljeno

LoL Fifty...as kej kadiu :D :D :D

glih spat odhajam tko, da se fajn mej pa upam, da se kej kmal vidmo :)

... najt :zzz:

Objavljeno
LoL Fifty...as kej kadiu :D :D :D

glih spat odhajam tko, da se fajn mej pa upam, da se kej kmal vidmo :)

... najt :zzz:

mugoče :whistle:

se bomo vidl kmal ^_^ konc tega tedna vrjetn.

najti najt hombre :D

Objavljeno
amm.. ECHO! echo, echo, echo... :D (če kdo razume bo ql :D [epizoda pr Johnny Bravu] )

hahahhahaha

EKOOOO EKOOOOO EKOOOOO EKOOOOO :)))))

Objavljeno
hahahhahaha

a si se ti kej dans čez lj pelu okol 12ih, sem vidu tako r6 ko jo maš ti, pa pilot je mel torbo na hrbtu

Objavljeno
a si se ti kej dans čez lj pelu okol 12ih, sem vidu tako r6 ko jo maš ti, pa pilot je mel torbo na hrbtu

biu jest ja..

sm su na fax..no zdj sm tm :)))

Objavljeno
Isto mam jest,rdečo :whistle:

eh men niti ni barva tok važna :D sam rabm še kšno tako kapco :D k če ne bo noben kj cnej zrihtou bom pa tuki (laba) naroču :closedeyes: :D res da je kr mal drago.. ampak rabm pač eno tako kapco :) sam to jo bom kupu čez mesc/dva :D vidu sm tut eno tako k je v vojaški barvi pa isto je od AStars ^_^ mi je kr lepa :)

Objavljeno
hahahhahaha

haha, :D saj en k ve foro ^_^ nice :D "it's dark in here, dark in here, dark in here... echo, echo, echo, echo" :D funny ^_^

Objavljeno
haha, :D saj en k ve foro ^_^ nice :D "it's dark in here, dark in here, dark in here... echo, echo, echo, echo" :D funny ^_^

hm... u have no brain brain brain brain brain brain:)

Objavljeno
hm... u have no brain brain brain brain brain brain:)

2 much of echo :D that's soooo fake :D

Objavljeno
kwa nis 14 dni nazaj reku bi ti lohk iz bosne en fake prnesu :D

nism vedu da jih majo :D

Objavljeno
nism vedu da jih majo :D

haha tm majo vse :)

Objavljeno
eh men niti ni barva tok važna :D sam rabm še kšno tako kapco :D k če ne bo noben kj cnej zrihtou bom pa tuki (laba) naroču :closedeyes: :D res da je kr mal drago.. ampak rabm pač eno tako kapco :) sam to jo bom kupu čez mesc/dva :D vidu sm tut eno tako k je v vojaški barvi pa isto je od AStars ^_^ mi je kr lepa :)

Če boš kej okol Litije skakov skoč v Labo pogledat majo pouhn teh kapc, jest sm jo uzel ene dve let nazaj zravn rokavic :unsure:

mitofreak, kva as šu z r6 na fax, hehe zj ti je zih noro k si legaln :D

Objavljeno
mitofreak, kva as šu z r6 na fax, hehe zj ti je zih noro k si legaln :D

zdj mi je noro k je biu lep vreme..nism biu legaln...brez speglov, luci... :)

Objavljeno
Če boš kej okol Litije skakov skoč v Labo pogledat majo pouhn teh kapc, jest sm jo uzel ene dve let nazaj zravn rokavic :unsure:

jah nevem, pumoje bom kr naroču prek neta iz Labe :) ni panike.. sam d bo dnar :)

zdj mi je noro k je biu lep vreme..nism biu legaln...brez speglov, luci... :)

a ti po tanovem še špegli preveč akumulator praznejo :evilgrin:

Objavljeno
a ti po tanovem še špegli preveč akumulator praznejo :evilgrin:

hahah :)

spegli samo zavirajo :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!