Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Objavljeno November 9, 2007 dons je pa mrz k prasica.. tresm se :) pa še vetr uleče, prepihan do kosti :) :closedeyes: home sweet home ^_^
Roky Objavljeno November 9, 2007 Objavljeno November 9, 2007 dons je pa mrz k prasica.. tresm se :) pa še vetr uleče, prepihan do kosti :) :closedeyes: home sweet home ^_^ jest sm šu prej na en :smoke: vn pa so mi skor jajca odpadla...pa piha komad :slap:
Schmid87 Objavljeno November 9, 2007 Objavljeno November 9, 2007 jest sm šu prej na en :smoke: vn pa so mi skor jajca odpadla...pa piha komad :slap: ja.. js sm tut mislu d bom zmrznu zuni :D toj sam zarad fakin vetra :) bjač
Roky Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 ja.. js sm tut mislu d bom zmrznu zuni :D toj sam zarad fakin vetra :) bjač Sej bo bolš...še mal še mal pa bo pomlad pa rožce,sončk...miniči :whistle:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Sej bo bolš...še mal še mal pa bo pomlad pa rožce,sončk...miniči :whistle: eh.. navadn :) men mam drgač najrajš poletje.. ampak najlepša mi je pa jesen :P hehe
Roky Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 eh.. navadn :) men mam drgač najrajš poletje.. ampak najlepša mi je pa jesen :P hehe Enako kar se letnih častov tiče...no tud spomlad mi je lepa k vse zelen postaja...Poletje pa itak zakon :yea2:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Enako kar se letnih častov tiče...no tud spomlad mi je lepa k vse zelen postaja...Poletje pa itak zakon :yea2: mah.. vsak letn cajt je neki posebnga ^_^
metuljcica46 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 ej pobje vm je uhka žal če niste bli včer v dotiku....smo densal notr-prvič v dotiku sploh :whistle: pa je una žoka-una klenarca na šanku plesala pa njena sestra to bi blo neki za vs aaaa :naughty:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 ej pobje vm je uhka žal če niste bli včer v dotiku....smo densal notr-prvič v dotiku sploh :whistle: pa je una žoka-una klenarca na šanku plesala pa njena sestra to bi blo neki za vs aaaa :naughty: densal ste v dotiku :D mene to ne mika.. k nočm več densat :P hehe mugoče je mal gadno d smo zamudil tiste dve k sta plesale na miz.. grem stavt da tista k je tok stara k js velik bolš pleše od tiste ta blond :D hehe
metuljcica46 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 densal ste v dotiku :D mene to ne mika.. k nočm več densat :P hehemugoče je mal gadno d smo zamudil tiste dve k sta plesale na miz.. grem stavt da tista k je tok stara k js velik bolš pleše od tiste ta blond :D hehe jah no če je pa mal starejša una ta blond je njena mlajš sestrca .) ja res sta fajn densale...prou zažigale sceno :D :P :lol:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 jah no če je pa mal starejša una ta blond je njena mlajš sestrca .) ja res sta fajn densale...prou zažigale sceno :D :P :lol: sj.. ker je starejša ma mal več izkušenj v tabledancu :D če je temu tako.. kuko poj šele upokojenke densajo na miz.. k so že kr precej v letih :D haha.. nočm vedt :) to lohk Kok pove :P nemu so upokojenke ql :rolleyes:
Roky Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Njah pa smo spet zamudil neki zanimivga :headbang:
Roky Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Matr, uno joškarco mal pogrešam, očitno je sam polet stregla :blink:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Matr, uno joškarco mal pogrešam, očitno je sam polet stregla :blink: itak.. da je lohk kazala joške :) zato jo pa zdj ni. ker je nezanimiva.. :D ker ni nč druzga dobrga na njej :whistle:
Roky Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 itak.. da je lohk kazala joške :) zato jo pa zdj ni. ker je nezanimiva.. :D ker ni nč druzga dobrga na njej :whistle: Heh :D bo treba drug let dol pr jezeru sedet k največ je tm stregla :D Bemti, tko lep dan je ampak mrzu :headbang:
_Fingi_ Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 A gre kdo dons ke na kofe? dokler je še sončk? :whistle:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Heh :D bo treba drug let dol pr jezeru sedet k največ je tm stregla :D Bemti, tko lep dan je ampak mrzu :headbang: dvomim :D k js nam mu več tok dnarja k sm ga meu letos, me bo mn na pjačkah :) tko da.. če bo dnar bom js na motorju.. :D hehe jesen je lepa ^_^ ^_^ ^_^
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Premrz :blink: nkol ni premrz.. se pa bl oblečš :D važn da ni vetra.. da te ne prepiha :D
Roky Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 nkol ni premrz.. se pa bl oblečš :D važn da ni vetra.. da te ne prepiha :D Tle v Litij piha,a v Kranju nč :unsure: noja sej bom šu počas domov.
_Fingi_ Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Piha ja, je vetr prepihov stran oblake, tko da je zdej sončk... na motorju pa itak piha, al je vetr al ne...
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 Piha ja, je vetr prepihov stran oblake, tko da je zdej sončk...na motorju pa itak piha, al je vetr al ne... men je mal gadno na motorju če ful vetr piha.. ker te zanaša k greš hitr :closedeyes: hah, ček dis aut :D zanimivo branje :P haha http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?...007111005264789 tip je dost freak :D
_Fingi_ Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 z žico razmesaril mednožje? notranje dele telesa zatlačil v usta? o joj :krneki: kriza en mal je biu pa res frik :wacko:
Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Objavljeno November 10, 2007 z žico razmesaril mednožje? notranje dele telesa zatlačil v usta?o joj :krneki: kriza en mal je biu pa res frik :wacko: zgleda da je meu takrt cajta čez glavo.. pa domišlijo tut :D
Priporočene objave