Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 mene pa ne bo na zbile :trance_33_sleep:
metuljcica46 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 mene pa ne bo na zbile :trance_33_sleep: zakaj že???
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 mene pa ne bo na zbile :trance_33_sleep: zmeri zajebeš :( :( :( :( :cry: :cry:
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 zakaj že??? ker sem zjeban čiiist preveč.. še sam nevem kva mi je.. al sm tok zmatran.. al pa sm bovn.. nimam pojma. dons me žal ne bo :doze:
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) zmeri zajebeš :( :( :( :( :cry: :cry: no no.. kdaj sm pa do zdj kj zajebov? :D :hmm: slučajno me danes ne bo :whistle: boste mel pa za eno osebo več placa :D Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil FiFtY_
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 no no.. kdaj sm pa do zdj kj zajebov? :D :hmm: slučajno me danes ne bo :whistle: boste mel pa za eno osebo več placa :D vem no, mal te hecam, sm upov da se boš premislu :blush: :blush: drgač sm pa jest tud vs čudn dons... tm k delam mi piha iz mašine ene 60°C topu zrk vn..mene je pa zebl :blink: :rolleyes:
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Kofetkarji z vseh koncev... :naughty: danes, mal čez 20oo se dobimo na Zbiljah? Metulcica pride okol pol 9, roky tud takrat enkrat, jest bom tud mal čez 8 že tm vrjetn, pa po vsej vrjetnosti še Koky. Kdo še pride? :worship: se vidmo
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 uživejte :OK: dej no, dej prid :blush: a te pridem iskt? :blink: :blush:
JMatic Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 a te spotoma poberm :unsure: :whistle:
Roky Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 haha Roky ma kr srčke na msn-ju.....zgleda tip res zalublen.....sj prou to ;) vsaj eni ki so srečno zaljubleni..... :unsure: :( Da te nam našeškov :D Okol pol devetih sva midva dol :OK:
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 @fingi & mitofreak, res hvala za prijaznost. ampak danes sem brez moči. ko sem prišel domov iz 2dnevnega piknika in sem hotel z motorja sem z njega lezu več k minuto :D in ne pretiravam.. res je bilo tko.. čist sm (biu) zjeban. umes sm še počivov :) k sm dou pa končno nogo čez, sm pa sam padu v travo :D v treh dneh sm spau 4urce :D spau sm pa takrt k sm pršu dam iz motorzbora k je biu v KR, takrt je bla pa ura ukol pol 5ih zutri se mi zdi.. pa ustou ob 9ih.. od takrt naprej pa žurka.. pa plavanje v savi. k sm skoču notr sm mislu d me bo kap :mellow: tko da, če bom ju3 kj bolš, bom pa prletu mal pogledat :D
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 hehe :> ti se samo pozdrav :> ja, pa glavno je pumoje to da se naspim.. res je da komej gledam.. ampak kse uležm kr ne morm zaspat :glare:
JMatic Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 evo jest grem od doma....tko da ce bo kdo srecou srebrn pidzo 307, naj veselo pomaha :> Mal manj sexaj pa ne boš tolk zmatran :whistle: Se vidimo okoli 21:00. :naughty: :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Grčar pa kje si biu dons????? drgač pa kr blo...je blo vsaj mal smeha....je biu shark tut ;)
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) :headbang: :headbang: :headbang: popizdiu bom. lahko noč :headbang: aja, pa hvala za družbo, res ste fest :yea1: :yea1: :worship: Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: popizdiu bom. lahko noč :headbang: aja, pa hvala za družbo, res ste fest :yea1: :yea1: :worship: Eh ne sekiri se...Bo že mim lupcke vsem :> A sm ti dobr "blendov" :lol1:
Schmid87 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 hmm.. a sm kj velik zamudu? eni ste se mel ful dobr, eni boste popizdil... matr, odločte se že enkrat. js lohk povem zase d sm gledou TV, in sem se imel dokaj... hmm.. zdolgočaseno :) glede ju3 sem v dvomih da bom pršu na zbile.. dan kasneje pa po vsej verjetnosti bom :)
_Fingi_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 No, en lep pozdrav vsem, sm že bolše volje... učeri sm biu res mal preveč tak... khm...jezn? Roky, sej si vidu vrjetn kaj sm s cagivo delov :rolleyes: :krneki: Matr, mitofreak... jest sm mislu da si ti kšn kaps, pa sm pol čez une vasi čist počas vozu :headbang: :headbang: sm biu čist posran zarad une ravnine k sm se mal zajbavov. No, pa dobro jutro :headbang:
JMatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 No, en lep pozdrav vsem, sm že bolše volje... učeri sm biu res mal preveč tak... khm...jezn? Roky, sej si vidu vrjetn kaj sm s cagivo delov :rolleyes: :krneki: Matr, mitofreak... jest sm mislu da si ti kšn kaps, pa sm pol čez une vasi čist počas vozu :headbang: :headbang: sm biu čist posran zarad une ravnine k sm se mal zajbavov. No, pa dobro jutro :headbang: hehe jsej se mi je zdel cudn k si res ful pocas vosu hehe :>
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 morgen fantje :D ej mitofreak, a si meu "hula" hlačke gor? :whistle: haha :D
Priporočene objave