JMatic Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 hehe, evo mene zdele pr sestrični :D sn zdele na njemu laptopu, http://www.trustedreviews.com/images/artic...line/3331-1.jpg ql mi je sam zarad tele miške med tipkam GHB :D jest sm meu tak lappi. IBMcki so zakon
Roky Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 jest sm meu tak lappi. IBMcki so zakon Jest sm pa poj učer zrihtu apt-get za Slackware...slapt-get je hehe :) sam aveš kva me zanima, a ti mejbi veš v ker imenik je treba metat module oz. datoteke z končnico .mo :unsure:
JMatic Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 Jest sm pa poj učer zrihtu apt-get za Slackware...slapt-get je hehe :) sam aveš kva me zanima, a ti mejbi veš v ker imenik je treba metat module oz. datoteke z končnico .mo :unsure: aaa what ???
Roky Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 aaa what ??? Am...Backtrack je ubistvu slackware ane k nima apt-geta ampak je slapt-get sam ni tko kul k pr ubuntuju recimo, ni take podpore.Maš pa eno foro z moduli http://slax.hosting4p.com/modules.php te module nej bi blo treba dat v mapo /modules ampak teh map je kr nekej :)
Roky Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 Fingi, sorry sam zjutri sm meu preveč vročine, da bi šu v šolo :headbang: pa tok sm se štrom učiu :krneki:
_Fingi_ Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 Hehe, ni panike :whistle: hitr se pocajti :) A jutr prideš?
Roky Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Hehe, ni panike :whistle: hitr se pocajti :) A jutr prideš? Nop, pomoje mi je prvič v lajfu mt rekla, da morm doma ustat :blink: Bolš je v šolo hodt kt pa bit bovn, sploh nevem kje sm se tko kravje prehladu :headbang: Popravljeno November 15, 2007. Popravil Roky
Roky Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 a si krave pasu? ^_^ lol, :grrr sam iz nosa mi teče tko k kravi pa "derem" se tko haha :P
Schmid87 Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 lol, :grrr sam iz nosa mi teče tko k kravi pa "derem" se tko haha :P a si interrupting cow? :D
Roky Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 a si interrupting cow? :D Recimo...sam, da jest ne rečem prej knock knock who`s there predn kihnem hehe :P
Schmid87 Objavljeno November 15, 2007 Objavljeno November 15, 2007 dost funny :D men je smepna.. drugim zih ni :whistle:
Roky Objavljeno November 16, 2007 Objavljeno November 16, 2007 dost funny :D men je smepna.. drugim zih ni :whistle: lol nakonc je najhuj knock knock,who`s there,i killing myself pa res un glupo faco nardi :D
Roky Objavljeno November 16, 2007 Objavljeno November 16, 2007 ke ste pa dons usi? Tud jest se to sprašujem? :D A ste na Zbiljah? :D
_Fingi_ Objavljeno November 16, 2007 Objavljeno November 16, 2007 jest sm biu na šiht, pol pa u kran (ex-manana & down) zdej grem pa spat, k morm ob 5ih že ustat :headbang:
Roky Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 jest sm biu na šiht, pol pa u kran (ex-manana & down) zdej grem pa spat, k morm ob 5ih že ustat :headbang: Kva je pa zj v manjani? A so kul poštimal, nism biu notr že kšn let :whistle: ka pa folk zgleda uredu al je zatežen? :unsure:
Schmid87 Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 js sm biu pa v KR, magmi, pa tm k je bla prj manana, poj u marroccu... itd :) poj pa u besnc.. poj k sm šu pa dam se je pa neki zgodl.. in zdj sm spredi pr avtu brez odbijača in je ful grdo za pogledat :)
Roky Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 js sm biu pa v KR, magmi, pa tm k je bla prj manana, poj u marroccu... itd :) poj pa u besnc.. poj k sm šu pa dam se je pa neki zgodl.. in zdj sm spredi pr avtu brez odbijača in je ful grdo za pogledat :) Am....kva se je pa to zgodl???? :eek: zaletu se vrjetn nis ? :hmm:
Schmid87 Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 Am....kva se je pa to zgodl???? :eek: zaletu se vrjetn nis ? :hmm: hm, rajš ne kometiram :) drgač pa lohk rečm sam.. slabe gume, mehki fedri.. :)
Roky Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 hm, rajš ne kometiram :) drgač pa lohk rečm sam.. slabe gume, mehki fedri.. :) Zakva ne :hmm: kva si tko skrivnostn hehe :D
Schmid87 Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 mah nevem, sj nism skrivnostn. ampak zdj se me je sram vozt s takmu.. brez odbijača spredej. avto zgleda zdj še večja kripa kot prej. ne počutm se fajn :) zdj me ne bo več na noben obisk, pa na pjačke.. dokler ne uštimam avta. to pa lahko traja kar nekaj časa. žal :) nočem da me zajebava folk da se vozm brez odbijača okol :whistle: :D
Roky Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 mah nevem, sj nism skrivnostn. ampak zdj se me je sram vozt s takmu.. brez odbijača spredej. avto zgleda zdj še večja kripa kot prej. ne počutm se fajn :) zdj me ne bo več na noben obisk, pa na pjačke.. dokler ne uštimam avta. to pa lahko traja kar nekaj časa. žal :) nočem da me zajebava folk da se vozm brez odbijača okol :whistle: :D OK Fifty, kva pa tebe pere zdej :D a dej dej kdo bi te pa zajebavov,sploh se ne ozirej na druge, mi vemo zakva se gre za druge te pa boli k**** :) Sam še zmeri me zanima zakaj si ravno brez odbijača?Če bi se zaletu bi vrjetn tud luči kej stovku pa havbo? :)
Schmid87 Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 ja :) nism se zaletu.. pač mi je padu dol, in zdj je čist na delih.. k poj sm ga še povozu :whistle:
Roky Objavljeno November 17, 2007 Objavljeno November 17, 2007 ja :) nism se zaletu.. pač mi je padu dol, in zdj je čist na delih.. k poj sm ga še povozu :whistle: ajoj...A zdej nov odbijač iščeš, a boš tega popravu? :unsure:
Priporočene objave