Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
jest sm meu tak lappi. IBMcki so zakon

Jest sm pa poj učer zrihtu apt-get za Slackware...slapt-get je hehe :) sam aveš kva me zanima, a ti mejbi veš v ker imenik je treba metat module oz. datoteke z končnico .mo :unsure:

Objavljeno
Jest sm pa poj učer zrihtu apt-get za Slackware...slapt-get je hehe :) sam aveš kva me zanima, a ti mejbi veš v ker imenik je treba metat module oz. datoteke z končnico .mo :unsure:

aaa what ???

Objavljeno
aaa what ???

Am...Backtrack je ubistvu slackware ane k nima apt-geta ampak je slapt-get sam ni tko kul k pr ubuntuju recimo, ni take podpore.Maš pa eno foro z moduli http://slax.hosting4p.com/modules.php te module nej bi blo treba dat v mapo /modules ampak teh map je kr nekej :)

Objavljeno

Fingi, sorry sam zjutri sm meu preveč vročine, da bi šu v šolo :headbang: pa tok sm se štrom učiu :krneki:

Objavljeno

Hehe, ni panike :whistle: hitr se pocajti :)

A jutr prideš?

Objavljeno (popravljeno)
Hehe, ni panike :whistle: hitr se pocajti :)

A jutr prideš?

Nop, pomoje mi je prvič v lajfu mt rekla, da morm doma ustat :blink:

Bolš je v šolo hodt kt pa bit bovn, sploh nevem kje sm se tko kravje prehladu :headbang:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

a si krave pasu? ^_^

Objavljeno
a si krave pasu? ^_^

lol, :grrr sam iz nosa mi teče tko k kravi pa "derem" se tko haha :P

Objavljeno
lol, :grrr sam iz nosa mi teče tko k kravi pa "derem" se tko haha :P

a si interrupting cow? :D

Objavljeno
a si interrupting cow? :D

Recimo...sam, da jest ne rečem prej knock knock who`s there predn kihnem hehe :P

Objavljeno

dost funny :D men je smepna.. drugim zih ni :whistle:

Objavljeno

dost funny :D men je smepna.. drugim zih ni :whistle:

lol nakonc je najhuj knock knock,who`s there,i killing myself pa res un glupo faco nardi :D

Objavljeno

ke ste pa dons usi?

Objavljeno
ke ste pa dons usi?

Tud jest se to sprašujem? :D

A ste na Zbiljah? :D

Objavljeno

jest sm biu na šiht, pol pa u kran (ex-manana & down) zdej grem pa spat, k morm ob 5ih že ustat :headbang:

Objavljeno
jest sm biu na šiht, pol pa u kran (ex-manana & down) zdej grem pa spat, k morm ob 5ih že ustat :headbang:

Kva je pa zj v manjani? A so kul poštimal, nism biu notr že kšn let :whistle: ka pa folk zgleda uredu al je zatežen? :unsure:

Objavljeno

js sm biu pa v KR, magmi, pa tm k je bla prj manana, poj u marroccu... itd :) poj pa u besnc.. poj k sm šu pa dam se je pa neki zgodl.. in zdj sm spredi pr avtu brez odbijača in je ful grdo za pogledat :)

post-5337-1195258331_thumb.jpg

Objavljeno
js sm biu pa v KR, magmi, pa tm k je bla prj manana, poj u marroccu... itd :) poj pa u besnc.. poj k sm šu pa dam se je pa neki zgodl.. in zdj sm spredi pr avtu brez odbijača in je ful grdo za pogledat :)

post-5337-1195258331_thumb.jpg

Am....kva se je pa to zgodl???? :eek: zaletu se vrjetn nis ? :hmm:

Objavljeno
Am....kva se je pa to zgodl???? :eek: zaletu se vrjetn nis ? :hmm:

hm, rajš ne kometiram :) drgač pa lohk rečm sam.. slabe gume, mehki fedri.. :)

Objavljeno
hm, rajš ne kometiram :) drgač pa lohk rečm sam.. slabe gume, mehki fedri.. :)

Zakva ne :hmm: kva si tko skrivnostn hehe :D

Objavljeno

mah nevem, sj nism skrivnostn. ampak zdj se me je sram vozt s takmu.. brez odbijača spredej. avto zgleda zdj še večja kripa kot prej. ne počutm se fajn :) zdj me ne bo več na noben obisk, pa na pjačke.. dokler ne uštimam avta. to pa lahko traja kar nekaj časa. žal :) nočem da me zajebava folk da se vozm brez odbijača okol :whistle: :D

Objavljeno
mah nevem, sj nism skrivnostn. ampak zdj se me je sram vozt s takmu.. brez odbijača spredej. avto zgleda zdj še večja kripa kot prej. ne počutm se fajn :) zdj me ne bo več na noben obisk, pa na pjačke.. dokler ne uštimam avta. to pa lahko traja kar nekaj časa. žal :) nočem da me zajebava folk da se vozm brez odbijača okol :whistle: :D

OK Fifty, kva pa tebe pere zdej :D a dej dej kdo bi te pa zajebavov,sploh se ne ozirej na druge, mi vemo zakva se gre za druge te pa boli k**** :)

Sam še zmeri me zanima zakaj si ravno brez odbijača?Če bi se zaletu bi vrjetn tud luči kej stovku pa havbo? :)

Objavljeno

ja :) nism se zaletu.. pač mi je padu dol, in zdj je čist na delih.. k poj sm ga še povozu :whistle:

Objavljeno
ja :) nism se zaletu.. pač mi je padu dol, in zdj je čist na delih.. k poj sm ga še povozu :whistle:

ajoj...A zdej nov odbijač iščeš, a boš tega popravu? :unsure:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!