Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ajoj...A zdej nov odbijač iščeš, a boš tega popravu? :unsure:

ta odbijač je na MILJON kosov razdroblen :whistle:

rabm druzga :)

jutr bom tega tipa poklicou :D http://www.avto_net/2004/osebna/oglas.asp?id=1703090

pa še iste barve je :)

Objavljeno

to je res, ampak ni velik rdečih :)

mah, upam d bom tole uštimov. pa d nam meu problemov :) prej so me kapsi ustavl k sm se brez odbijača furou.. :) in je šu gledat številko karoserije, pa use te scene.. pa pihat sm mogu spet :) pumoje zato k sm meu use te razbite dele zadej na zicu :P

Objavljeno
to je res, ampak ni velik rdečih :)

mah, upam d bom tole uštimov. pa d nam meu problemov :) prej so me kapsi ustavl k sm se brez odbijača furou.. :) in je šu gledat številko karoserije, pa use te scene.. pa pihat sm mogu spet :) pumoje zato k sm meu use te razbite dele zadej na zicu :P

LOL, pa te ni nč prašov kvaj blo? :) A nisi ti enkrat ene 3x al kokrat pihov v enmu večeru :D

Objavljeno
LOL, pa te ni nč prašov kvaj blo? :) A nisi ti enkrat ene 3x al kokrat pihov v enmu večeru :D

yap :D dons so me pa ustavl 2x, pa enkrat sm pihou :) in vem zakva so me v prvo ustavl :D haha.. k sm šu skoz semaforje, so mel kaspi rdečo.. in k sm se mem pelou sm kazou jezk.. :D hahah :D in poj kaps kuj za mano.. pa kuj lučke pa sireno.. poj sm mogu pa na busni ustavt.. pa vozniško pa prometno pa te pizdarije.. poj je pa reku.. a tis pa Anže z Mlake :D haha.. poj sm se pa začeu smejat.. itd. :) sj je biu faca kaps.

sam tis k me je poj ustavu k nism meu več odbijača je biu neki zatežen vs :)

kapsou je itak v KR čiiiist preveč :)

Objavljeno
yap :D dons so me pa ustavl 2x, pa enkrat sm pihou :) in vem zakva so me v prvo ustavl :D haha.. k sm šu skoz semaforje, so mel kaspi rdečo.. in k sm se mem pelou sm kazou jezk.. :D hahah :D in poj kaps kuj za mano.. pa kuj lučke pa sireno.. poj sm mogu pa na busni ustavt.. pa vozniško pa prometno pa te pizdarije.. poj je pa reku.. a tis pa Anže z Mlake :D haha.. poj sm se pa začeu smejat.. itd. :) sj je biu faca kaps.

sam tis k me je poj ustavu k nism meu več odbijača je biu neki zatežen vs :)

kapsou je itak v KR čiiiist preveč :)

ROFL zakva si pa jezk kazov?? hahahahaha :lol1:

Objavljeno

Ha Fifty... ampak maš pa čist zmeri ene probleme ti s kapsi :krneki: :rolleyes:

Objavljeno

zato k je nevzgojen :whistle:

Objavljeno
ROFL zakva si pa jezk kazov?? hahahahaha :lol1:

zato k mi je blo fajn :D

Ha Fifty... ampak maš pa čist zmeri ene probleme ti s kapsi :krneki: :rolleyes:

na-a ni res :D zdj jih že fuuuuuuuuuul cajta nism meu :) če se ne motm :D

zato k je nevzgojen :whistle:

bad boy :D

Objavljeno

mene so sam 2x ustavl :) obakrt na motorju pa obakrt so bli face...

:)

1. sm biv se s 125-ko... sm prropotov izza vogala v mostah prot tuhinski... pa vidm loparck... pa un kuj taprva stvar... voznisko pa prometno... pa kuj tadruga... aj tole ene 400cc :whistle:

2. pa na bledu s ktm... mem sole skos 40... spet za ovinkam... No no no... kje pa gori? na juzno morm mtka me bo ubila... no po pa kr let :)

aja pa se k smo se z minimoto jagal na bledu pr vezeninah... kvaj fantje koko... ma je ena stara gospa tezila na postaj da mate hrup tle... dejte se mal pelat da vidm kaj je zano hrup :) cez 10min smo se pa ze menil ce ga bo kupu za mulca.

uuu pa seena... je prsu na OMV tm k smo se ucash skos zajebaval z motorji... pa lih ta dan je biv en s suprmoto tekmovalnmu VOR-am... pa prpele letecman mi vsi posrani prkiral... un pa... ja PM pa ne bote zej tle cakal na postaj se govori da se tle skos kej dogaja... no dejte da vs vidm :) in poj smo se afnal... pa slikal na negovmu motorju :whistle:

Objavljeno

:)

1. sm biv se s 125-ko... sm prropotov izza vogala v mostah prot tuhinski... pa vidm loparck... pa un kuj taprva stvar... voznisko pa prometno... pa kuj tadruga... aj tole ene 400cc :whistle:

2. pa na bledu s ktm... mem sole skos 40... spet za ovinkam... No no no... kje pa gori? na juzno morm mtka me bo ubila... no po pa kr let :)

aja pa se k smo se z minimoto jagal na bledu pr vezeninah... kvaj fantje koko... ma je ena stara gospa tezila na postaj da mate hrup tle... dejte se mal pelat da vidm kaj je zano hrup :) cez 10min smo se pa ze menil ce ga bo kupu za mulca.

uuu pa seena... je prsu na OMV tm k smo se ucash skos zajebaval z motorji... pa lih ta dan je biv en s suprmoto tekmovalnmu VOR-am... pa prpele letecman mi vsi posrani prkiral... un pa... ja PM pa ne bote zej tle cakal na postaj se govori da se tle skos kej dogaja... no dejte da vs vidm :) in poj smo se afnal... pa slikal na negovmu motorju :whistle:

matr mate dobre polcaje :D

Objavljeno

eh... to sm sam tadobre nastev... tiste k ns ponoc jagajo s psi pa grozijo s pendreki in priporom nism nastev :)

Objavljeno (popravljeno)

halo fantje

vsi ki ste na siolu vec kot dve leti vam priprada nekej procetov popusta..pomoje 5% po dveh letih...

ampak ta popustni ni aktiviran, tko da ga je treba aktivirat....

mkal se poigrejte na servisnih straneh na siol.net

jest mam 7% :)

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno

jest pa ne vem up. imena pa gesla :krneki: :krneki:

Objavljeno

jest pa nimam 2 let :closedeyes:, a je akcija zdej podalšana do konc novembra? k mormo siol TV naročit pa pol maš 4 mesce zastonj

Objavljeno

Hah, na Bledu sigurn kšn Božiček?Kdo je pa z VORam pršu, Jure007???

halo fantje

vsi ki ste na siolu vec kot dve leti vam priprada nekej procetov popusta..pomoje 5% po dveh letih...

ampak ta popustni ni aktiviran, tko da ga je treba aktivirat....

mkal se poigrejte na servisnih straneh na siol.net

jest mam 7% :)

fiju jest mam ene 4 leta pomoje...bom dons pogledov :)

Objavljeno (popravljeno)

ej nevem kdo je biv z voram... od langusa en kolega...

je pa tale slika takrt ratala :evilgrin:

post-1586-1195310261_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Jerry_exc
Objavljeno

Hehe, bi blo fajn, da bi bil ti v taki vlogi ja, poj bi lahk skoz po Bledu pizdarije delal pa nkol nebi najebal :D

A na OMWju se še kej vozte sploh?

Objavljeno
ej nevem kdo je biv z voram... od langusa en kolega...

je pa tale slika takrt ratala :evilgrin:

hahah :D čist veseu na polcajskmu motorju :D

Objavljeno

itak vesev :) a ti neb biv :)

drgac pa na OMV ni nc vec... kazino je ratov pa je kup varnostnikov pa hotel se nad hrupam prtozuje kup prometa zarad hofra... prevec je zrasl tm... vcash smo se ksno nedelo okol hofra vozil k je parkirise zaprt... sam... ni vec to...

Objavljeno

dons se pa spet vozm s temu avtam :D

post-5337-1195311901_thumb.jpg

pa ta ma še KR tablco :P

Objavljeno

drgac pa na OMV ni nc vec... kazino je ratov pa je kup varnostnikov pa hotel se nad hrupam prtozuje kup prometa zarad hofra... prevec je zrasl tm... vcash smo se ksno nedelo okol hofra vozil k je parkirise zaprt... sam... ni vec to...

sm sedeu gor, pa sm biu tut kr zadovoln :P sam takrt sm biu str ukol 10 :D k je en iz naše ulce biu letečman učasih :)

kva se obremenjuješ z OMWjam, sj zdj mate tm več kilometrou zaprte avtoceste.. in se lohk furate :D hehe

Objavljeno

sej se ne obremenjujem :) sam mrz je ze mal :)

ves kera je bla dobr s tistga dneva k je policaj prsu...

zacne tip razlagat koko ga je na sluzben vozn ena mamca izsilla da je letu cez havbo cez ograjo pa u jark... je reku da je takrt pogruntov zakva jih letečmani kličejo :kva2: :grupni: :hooray:

Objavljeno

Jp,jp boš mogu spomlad pridt kej k nam za Iskro, da mau pokažeš :P

dons se pa spet vozm s temu avtam :D

post-5337-1195311901_thumb.jpg

pa ta ma še KR tablco :P

Huh, a nis nč veseu? :D ovinkipress? :D

Objavljeno

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

post-5337-1195315017_thumb.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!