Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

jutro :rolleyes: jest sm ze vs hipraktivn :)

Objavljeno

Ohja... neki bi mogu zajest nardit pa nč neznam :headbang:

Objavljeno
jutro :rolleyes: jest sm ze vs hipraktivn :)

Jest pa čist nč nism... spau prvih 5 ur v šol, na srečo je bla zadna ura športna, pa sm se mal zbudu :krneki: :unsure:

Ohja... neki bi mogu zajest nardit pa nč neznam :headbang:

Ok, to pa je kriza :unsure:

hrenouke boš pa ja znou skuhat, al pa jajca spečt?

Objavljeno
Ok, to pa je kriza :unsure:

hrenouke boš pa ja znou skuhat, al pa jajca spečt?

Kriza je,če me kuhanje ravno ne zanima? :?

Hrenovk ne jem,jajca sm pa že učer peku :grim

Objavljeno

OMG.. dobro jutro :blink:

Objavljeno

LOL, kvaj pa to dons? :D nekam pozna ura hehe :D

Objavljeno

ja.. zelo pozna ura :) zgleda d še nism notr prnesu spanca iz predučerišnam.. :D k sm ceu dan delou u Stražišu :D hehe.. od 7:00 pa do 18:00 :D mrz pa k svina.. ceu dan na nogah pa mrazu :D sj zdj bo pa use dobr pumoje :D itak a hodm usak dan spat ob 5ih.. tko da to tut nekaj pripomore k dolgmu spancu.

sj bi rd prej ustajou, ampak itak nimam nč za delat :closedeyes:

Objavljeno
ja.. zelo pozna ura :) zgleda d še nism notr prnesu spanca iz predučerišnam.. :D k sm ceu dan delou u Stražišu :D hehe.. od 7:00 pa do 18:00 :D mrz pa k svina.. ceu dan na nogah pa mrazu :D sj zdj bo pa use dobr pumoje :D itak a hodm usak dan spat ob 5ih.. tko da to tut nekaj pripomore k dolgmu spancu.

sj bi rd prej ustajou, ampak itak nimam nč za delat :closedeyes:

Kva si pa delov?Šiht akva?

Jest pa zdej mau prej ustajam, da vsaj mal dneva izkoristm k je tko hitr tema :alien1:

Objavljeno

sam men pa tale tema sede da se lohk učim, sevede če nimam šihta :D

Objavljeno

ampak ti pa si lenivec prve klase :worship:

Objavljeno
Kva si pa delov?Šiht akva?

Jest pa zdej mau prej ustajam, da vsaj mal dneva izkoristm k je tko hitr tema :alien1:

nop, pr sestri u Stražišu smo menal vhodna vrata.. in sva s fotram use delala.. najprej steno zbila.. da je šu podboj vn pa to.. poj spodej prag zbila, poj use lepo zrihtala, nrdila na lev stran novo steno neki.. poj dala nov podboj notr & vrata, use s purpenam zafilala, spodej podboj še neki betonirala, poj nrdila izlacijo v steni itd. :) uglavnm, blo je dost fajn :D ampak spau sm tist dan sam 2urce.. :) zato sm pa dons tok dou spau.

ampak ti pa si lenivec prve klase :worship:

če pa nimam trenutno nč za delat. drgač sm delavn poba :) kadar je kj za delat kuj poprimem za deu ^_^

Objavljeno
nop, pr sestri u Stražišu smo menal vhodna vrata.. in sva s fotram use delala.. najprej steno zbila.. da je šu podboj vn pa to.. poj spodej prag zbila, poj use lepo zrihtala, nrdila na lev stran novo steno neki.. poj dala nov podboj notr & vrata, use s purpenam zafilala, spodej podboj še neki betonirala, poj nrdila izlacijo v steni itd. :) uglavnm, blo je dost fajn :D ampak spau sm tist dan sam 2urce.. :) zato sm pa dons tok dou spau.

če pa nimam trenutno nč za delat. drgač sm delavn poba :) kadar je kj za delat kuj poprimem za deu ^_^

Hehe dobr si, da zdržiš poj ceu dan z 2uram spanja...no sej jest tud ke pa sm kdaj sploh ne spim :D

Objavljeno

Mmmmm, fižolova juhca :yea2: neki mi je pa le ratal :D

Objavljeno

lol ohk bi su cez cesto do pumpe po instant juhco :)))))

Objavljeno
Mmmmm, fižolova juhca :yea2: neki mi je pa le ratal :D

a to pomen d boš prdu? :D

Objavljeno

Fantje, mogoče mi rata zrihtat uno bajtico pr nm gor u Podnartu... za nov let. K smo se zanč pogovarjal.

Ne vem, upam da bo uspel, sam ne vem, če boste pršli, si babe zrihtate sami, če jih boste hotl :whistle:

Objavljeno
Fantje, mogoče mi rata zrihtat uno bajtico pr nm gor u Podnartu... za nov let. K smo se zanč pogovarjal.

Ne vem, upam da bo uspel, sam ne vem, če boste pršli, si babe zrihtate sami, če jih boste hotl :whistle:

stari......jest pridem :)

Objavljeno

ok sam povejte kero igrco morm zdownloadat....pa a morjo bit obvezno PCji a je lahko prenosnik?

:)

Objavljeno (popravljeno)

kot kaže bom letos za nou let brez babe :closedeyes: :) se zgodi

edit: drgač nism še 100% če pridm :) (ker če me km povab kšna baba, se zna zgodit d grem ke :D haha )

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

u pussy :) :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
u pussy :) :whistle: :whistle: :whistle:

suck my schlong :D

Objavljeno

no...i have a dong :)

Objavljeno
a to pomen d boš prdu? :D

:unsure: :whistle: pšššššt :D

:yea2:

stari......jest pridem :)

Definitivno tud jest, da se ga končno enkrat nažremo :D

ok sam povejte kero igrco morm zdownloadat....pa a morjo bit obvezno PCji a je lahko prenosnik?

:)

ahahahaahhaahahhahaha g33k, še za novga leta bi gikov :lol1: zdele si me pa nasmejov :D

edit: drgač nism še 100% če pridm :) (ker če me km povab kšna baba, se zna zgodit d grem ke :D haha )

A dej dej, mormo ga skup zažurat vsaj za novga leta :yea2: pa ti kero povab sabo ane :D

Objavljeno
:unsure: :whistle: pšššššt :D

Definitivno tud jest, da se ga končno enkrat nažremo :D

ahahahaahhaahahhahaha g33k, še za novga leta bi gikov :lol1: zdele si me pa nasmejov :D

A dej dej, mormo ga skup zažurat vsaj za novga leta :yea2: pa ti kero povab sabo ane :D

svina :D

sam na pjačo mislte :D

in če bi g33kov, sj toj navadn :D

nč nam nobene ke vabu.. d bo sama med freaki..ful dobr ja :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!