Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ahahahaahhaahahhahaha g33k, še za novga leta bi gikov :lol1: zdele si me pa nasmejov :D

EJJ!!!

to sm delou za 2007 nov let...letos ne bom...

Objavljeno
kot kaže bom letos za nou let brez babe :closedeyes: :) se zgodi

edit: drgač nism še 100% če pridm :) (ker če me km povab kšna baba, se zna zgodit d grem ke :D haha )

Te zastopm, ni panike

Sej, tud jest še nism 100% če bo, se pa dela v tej smeri :OK:

Jest bi se ga rd enkrat uornh ufuku, ker... ubistvu že od aprila pomoje nism biu :blink:

Objavljeno
svina :D

sam na pjačo mislte :D

in če bi g33kov, sj toj navadn :D

nč nam nobene ke vabu.. d bo sama med freaki..ful dobr ja :D

Kašnimi freaki? Sej smo družabni ludje :unsure:

EJJ!!!

to sm delou za 2007 nov let...letos ne bom...

:D :D

Te zastopm, ni panike

Sej, tud jest še nism 100% če bo, se pa dela v tej smeri :OK:

Jest bi se ga rd enkrat uornh ufuku, ker... ubistvu že od aprila pomoje nism biu :blink:

Kranj motozbor,Lesce motozbor,Medvode motozbor? :D :D

Objavljeno

jest grem 2. pa 3. maja na zbor MK gronska strejla :) sosolc clan, pa je povabu :)

Objavljeno
Kranj motozbor,Lesce motozbor,Medvode motozbor? :D :D

Uf, na te sm pa čist pozabu.

Ma dobr, sam tle nismo bli prou nažgan, smo se drugim stvarem bl posvečal :krneki:

Objavljeno
Kašnimi freaki? Sej smo družabni ludje :unsure:

preveč :D

jest grem 2. pa 3. maja na zbor MK gronska strejla :) sosolc clan, pa je povabu :)

uau.. toj pa like... ful kmal :D

Objavljeno

:) troo....

ampap je pa zastonj hahaha :)

Objavljeno
Uf, na te sm pa čist pozabu.

Ma dobr, sam tle nismo bli prou nažgan, smo se drugim stvarem bl posvečal :krneki:

Hm...jest za Kranj nebi hlih reku....vsaj zase ne :lol1:

Zakva preveč? :blink:

Objavljeno
Hm...jest za Kranj nebi hlih reku....vsaj zase ne :lol1:

Zakva preveč? :blink:

upraš se zakaj nimamo v družbi mal večjega števila pripadnic ženskega spola :D

Objavljeno (popravljeno)

Mormo motorje prodat? Pa da bomo namest po bencinu&olju dišal po ne vem, armanijevih parfumih? a jh sploh dela on? ne, on ma cune an? No al pa armanijeve cune ja :krneki: Pa namest po motozborih bomo mogl začet hodt po diskačih :unsure:

Ja, pa nč več pogovarjanja od motorjov, sam od cun še pa parfumov, po trgovinah bo treba sam za cunam gledat, bohnedej da bi kkšn bat al pa cilindr omenu :alien1:

Aaaaaaaaa, jest sm raj kr sam :whistle:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

ti si šu zdj čist v skrajnost.. :D se da tut najdt kompromis..

Objavljeno

K je debata sam o motorjih :)

Mormo motorje prodat? Pa da bomo namest po bencinu&olju dišal po ne vem, armanijevih parfumih? a jh sploh dela on? ne, on ma cune an? No al pa armanijeve cune ja :krneki: Pa namest po motozborih bomo mogl začet hodt po diskačih :unsure:

Ja, pa nč več pogovarjanja od motorjov, sam od cun še pa parfumov, po trgovinah bo treba sam za cunam gledat, bohnedej da bi kkšn bat al pa cilindr omenu :alien1:

Aaaaaaaaa, jest sm raj kr sam :whistle:

Hm...Armani ma parfume,in to zlo zlo dobre :) Armani ma cune,parfume in tud po tanovem mobitel :) Armanijeve cune so kul, ker izražajo sproščen stil (armani jeans) ali pa eleganco (Armani Emporio).Mislm, da je vsak rd napravlen vsaj mal moderno zato si dal tuki slabo primerjavo, ker nemorš primerjat cunj pa motorjev, a boš nag okol hodu...seveda je pa tuki odvisno kok je kdo prpravlen odštet za cune.Men so pač kul Armanijeve cune kul pa rd mam motorje tko, da vidš slaba primerjava, ker vrjetn tud nismo skoz sam na motorjih sploh zdej pozim lahko dišiš po parfumu namest bencinu :)

En zanimiv dialog s tamalo :lol1:

[..:::I{:a:Ł:m:ii:::..</3] pravi:

k d se js kej vate utikam

zto

moja stvar

pa nehiiiiiiii

[Roky] pravi:

sej jest vase utikam...prst k si vrtam po nosu ;sup

jaja

dj ej rok js te bi najraj ubila

Objavljeno

Ma ne Roky, valda, če bi hotu bit eleganto napravlen pa šmekat bi kupu Armanijeve cune. Sam pač, nekak meni finančno ne uspe da vzdržujem motor, pa še kupujem najboljše cune.

Tko da sm se pač neki mogu odločt. Al motor, pa neke povprečne cune, al pa brez motorja, pa da grem šmekat z nekimi fensi cunami :closedeyes:

Na ta način sem mislil, nič nimam proti armaniju drgač :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
Ma ne Roky, valda, če bi hotu bit eleganto napravlen pa šmekat bi kupu Armanijeve cune. Sam pač, nekak meni finančno ne uspe da vzdržujem motor, pa še kupujem najboljše cune.

Tko da sm se pač neki mogu odločt. Al motor, pa neke povprečne cune, al pa brez motorja, pa da grem šmekat z nekimi fensi cunami :closedeyes:

Na ta način sem mislil, nič nimam proti armaniju drgač :unsure:

Kokr sm reku...vsak si prvošč tist kar mu finančno potegne.Vsi k majo pa Armanijeve cune pa ne šmekajo,vrjem :) tud Fifty ma hlače pa ne šmeka :)

OK,zaklučmo s to temo, sej sva še na msnju hehe :)

Gremo nazaj na temo: party :yea2:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

Msn it is :OK:

Matr, upam ja da mi bo uspel tisto pof... bajto dobit, čene se mi bo pa tud skeglal :headbang:

Objavljeno
Msn it is :OK:

Matr, upam ja da mi bo uspel tisto pof... bajto dobit, čene se mi bo pa tud skeglal :headbang:

Bi blo fajn ja, ker drugač pojma nimam kje bom nov let prežvevu...najraj bi ga s frendi :worship:

Objavljeno
Hvala enako :yea1:

Ma ja...enkrat sm biu za novga leta v Kranju pa nkol več...Skor sm petardo direkt v glavo dobu :trance_33_sleep: pa povhn pjanga folka, pa še bedno je, če se nek tko na prostem nalivaš med miljon ljudi.Bolša alternativa je definitivno topla hiša,alkohol na miz, kej za pod zob pa dobra družba :worship:

Objavljeno

Hehe, jest sm ga lansklet se mi zdi, al pa predlanskem preživu v Gaju, s Kokom pa dvema dečvama. Je blo kr mrz, čeprov smo se grel :whistle:

Tk da sm enacga mnenja, teli open partiji, veselice, karkol, ni to zame :blush:

Objavljeno

eh, js se lohk na vse adaptiram :D (res "pametna" beseda ^_^ ) :D haha

Objavljeno

Gutn morgen :yea1: :yea1:

wa, kok se mi nč ne da :D

Objavljeno
Gutn morgen :yea1: :yea1:

wa, kok se mi nč ne da :D

Dej dej...pejt v šolo, tm te bojo zih kej pametnga naučil :naughty:

baj d vej, dobar jutar :P

Objavljeno
Kokr sm reku...vsak si prvošč tist kar mu finančno potegne.Vsi k majo pa Armanijeve cune pa ne šmekajo,vrjem :)

toj res...jest recimo mam pas Gucci, pa jakno Zara, pa trenirko Nike pa s temu šmekam, kaj bom meu ta Armani sranje :)))))

Objavljeno
toj res...jest recimo mam pas Gucci, pa jakno Zara, pa trenirko Nike pa s temu šmekam, kaj bom meu ta Armani sranje :)))))

in to poj naenkrt oblečeš pa še RAYko BANovič špegle gor poj pa šmekaš okol :whistle: :naughty:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!