JMatic Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 LAN power. :evilgrin: niti ne....wget 127.0.0.1/fajl :)))
_Fingi_ Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 to mi je pa znano :D oooo metulčicaa :friend2: :friend2: :friend1: :friend1: :grupni: lep podpis :yea1: kr tko naprej :yea1:
metuljcica46 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 oooo metulčicaa :friend2: :friend2: :friend1: :friend1: :grupni: lep podpis :yea1: kr tko naprej :yea1: sej sam veš, podpis že podpis, ni vse tko veš...to me je KeC prosu če spremnim..... sej ti veš :closedeyes: hahah, funny :D sm se spomnla na zbile k so kao tm eni moril.....pol smo šli pa nekam drgm pa so isto moril
_Fingi_ Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 sej sam veš, podpis že podpis, ni vse tko veš...to me je KeC prosu če spremnim..... sej ti veš :closedeyes: sm se spomnla na zbile k so kao tm eni moril.....pol smo šli pa nekam drgm pa so isto moril Sej bo no, z dobro voljo se da use rešt, pa skoz use krize pridt. Haha ja, pru zbile, pol pa še lunca. tist je blo tud :D :D
metuljcica46 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) Sej bo no, z dobro voljo se da use rešt, pa skoz use krize pridt. Haha ja, pru zbile, pol pa še lunca. tist je blo tud :D :D ni ne bil KeC, Lobo je bil.... am ja sj to sm misnla ;) še dj mam rokyja v glav.."dej gremo drgm no" ;) k da je blo kej drgač, pa brez zamere roky, sj sm ti že tk pjačo dolžna.....mormo mal spomine obujat... B) Popravljeno November 29, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 sm se spomnla na zbile k so kao tm eni moril.....pol smo šli pa nekam drgm pa so isto moril takrt je blo dost smešn ja :D
JMatic Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 mitofreak, ti gre pa počas... mah ne, lih tok je biu fajl velk hehe
Schmid87 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 ni ne bil KeC, Lobo je bil....am ja sj to sm misnla ;) še dj mam rokyja v glav.."dej gremo drgm no" ;) k da je blo kej drgač, pa brez zamere roky, sj sm ti že tk pjačo dolžna.....mormo mal spomine obujat... B) sam toj blo res smešn :D sorry roky, ampak je blo res :D hahah. pa res si biu tih takrt :) pa najprej smo se presedl.. a kvaj že blo.. poj smo pa zamenal lokal :D
Igorr Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 mah ne, lih tok je biu fajl velk hehe Vsak izgovor pride prav. :)
Roky Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 to mi je pa znano :D lol ni ne bil KeC, Lobo je bil....am ja sj to sm misnla ;) še dj mam rokyja v glav.."dej gremo drgm no" ;) k da je blo kej drgač, pa brez zamere roky, sj sm ti že tk pjačo dolžna.....mormo mal spomine obujat... B) Ma dej sej res nemorš nikamor več, da nebi kdo težiu :headbang: sam toj blo res smešn :D sorry roky, ampak je blo res :Dhahah. pa res si biu tih takrt :) pa najprej smo se presedl.. a kvaj že blo.. poj smo pa zamenal lokal :D Ja kva pa nej, če vi niste bli zainterisirani,unih je blo pa tud ene 10 :D k je poj en teb še pesk v motor brcnu :headbang: mah brezveze se ubadat z budalami
Schmid87 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 lolMa dej sej res nemorš nikamor več, da nebi kdo težiu :headbang: Ja kva pa nej, če vi niste bli zainterisirani,unih je blo pa tud ene 10 :D k je poj en teb še pesk v motor brcnu :headbang: mah brezveze se ubadat z budalami men ni noben brcnu peska v motor.. mugoče takrt k me še ni blo tm.. poj k sm pršu do motorja, so se odmaknil mal :) nevem no, men ni noben kj težiu, saj js nevem :) so neki krožl tm, ampak ni noben kj težiu :D začeu si pa ti še tm gor na terasi k si se delou pogumnga :D hehe
JMatic Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 a se je roky hotu tepst :) živjo anja :)
Roky Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 men ni noben brcnu peska v motor.. mugoče takrt k me še ni blo tm.. poj k sm pršu do motorja, so se odmaknil mal :) nevem no, men ni noben kj težiu, saj js nevem :) so neki krožl tm, ampak ni noben kj težiu :Dzačeu si pa ti še tm gor na terasi k si se delou pogumnga :D hehe K si ti spelov pred mano si dobu pesk v motor :) sm ti še v Lunci povedu, pa nism jest začel,oni so začel Anji neki morit poj pa nam,ampak pustmo to. Btw. a ti slučajn uporablaš bitcomet ?Če ga, probi utorrent dol potegnt, pa mi povej, da probaš Faster downloadat
metuljcica46 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 a se je roky hotu tepst :) živjo anja :) zdravo :winkiss: K si ti spelov pred mano si dobu pesk v motor :) sm ti še v Lunci povedu, pa nism jest začel,oni so začel Anji neki morit poj pa nam,ampak pustmo to.Btw. a ti slučajn uporablaš bitcomet ?Če ga, probi utorrent dol potegnt, pa mi povej, da probaš Faster downloadat a men, kk pa da jst nč ne vem :unsure: :D
_Fingi_ Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 A gre kdo na MS zabavo 15.12? jest bi ful šu :yea1: :yea1: :OK: magar z motorjam, če nebo prevoza :D
Roky Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 zdravo :winkiss:a men, kk pa da jst nč ne vem :unsure: :D Ne teb A gre kdo na MS zabavo 15.12? jest bi ful šu :yea1: :yea1: :OK: magar z motorjam, če nebo prevoza :D Jest bi šu :grim sam z motorjem skor ni pogojev, da zmrznem :D
Schmid87 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 K si ti spelov pred mano si dobu pesk v motor :) sm ti še v Lunci povedu, pa nism jest začel,oni so začel Anji neki morit poj pa nam,ampak pustmo to.Btw. a ti slučajn uporablaš bitcomet ?Če ga, probi utorrent dol potegnt, pa mi povej, da probaš Faster downloadat ? :hmm: amm, uporablam BitLord 1.1 :D
metuljcica46 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 A gre kdo na MS zabavo 15.12? jest bi ful šu :yea1: :yea1: :OK: magar z motorjam, če nebo prevoza :D kje pa je?? k jst bom zgleda po vsej verjetnosti doma...pa nam mela kej počet :unsure: Ne teb okej sory my mistake :winkiss:
Roky Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 ? :hmm: amm, uporablam BitLord 1.1 :D Hm...predn bom šu spat ti pržgem utorrent pa se poj v svojmu klientu mal z nastavitvam igrej, da ti bo začel dol vlečt :) kje pa je??k jst bom zgleda po vsej verjetnosti doma...pa nam mela kej počet :unsure: okej sory my mistake :winkiss: Rollbar v BTCju :)
metuljcica46 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 Rollbar v BTCju :) zanimivo, mogoče mogoče.... :naughty:
_Fingi_ Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 ? :hmm: amm, uporablam BitLord 1.1 :D zih zarad xxx chat-a zanimivo, mogoče mogoče.... :naughty: dej prid ;) ;) Roky, a tej anji, biuši tvoji so težil?
Roky Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) zih zarad xxx chat-adej prid ;) ;) Roky, a tej anji, biuši tvoji so težil? Ja... Baj d vej...Emoooooooooooooooooooooootiiiiiiiiii Dancing with myself..lalalalala :D Popravljeno November 29, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno November 29, 2007 Objavljeno November 29, 2007 zih zarad xxx chat-a hah, nop :D sploh nevem da to obstaja.. mam striktno za lowdanje ^_^
Priporočene objave