Roky Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 ce bom slucajn okol letou pol vas pridem pogledat.... do kdaj pa nameravata bit tam ? Do 0.30, ker ma Fingi zjutri šiht :)
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 ja lol fifty bash je zakon haha yap, bash r0x :D Greva okol 22.30...prlet na enega :beer2: matr, gresta pa pozn :)
Roky Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 yap, bash r0x :Dmatr, gresta pa pozn :) Fingi šele ob 22h konča s šihtom :)
Roky Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 Učer je biu baje na Tavčarjevi v Kranju (tm k je Cukrarna) streljanje...Sam nikjer nč ne piše,ulca je bla pa zaprta...Ve kdo kej več o tem :blink:
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 Učer je biu baje na Tavčarjevi v Kranju (tm k je Cukrarna) streljanje...Sam nikjer nč ne piše,ulca je bla pa zaprta...Ve kdo kej več o tem :blink: mah nevem.. čudn da še nč ne piše nker. ke si to zvedu drgač?
Roky Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 mah nevem.. čudn da še nč ne piše nker. ke si to zvedu drgač? V šol :unsure:
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 V šol :unsure: zadn strelane k se ga spovnm sploh v KR & okolici, je biu na Planin. na enki. tm k je igriše..(oz. "west side" :) ) najprej smo neki basket igral, poj ns je šlo ene par glih takrt u mercator (k je kuj tm zravn) kupt neki za jest pa pit, medtem so se pa eni neki strelal na igrišu. vse skp je blo 4-5strelov pumoje. res majo vesele
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 pa še enga strelanja se spovnem. na glavni avtobusni postaji, ko so se vsi taksisti ulegl pod svoj avto.. tm so se kr fajn strelal. policijska postaja je pa 20m stran :D in kapsi so rabl 25min? če se ne motm, da so pršli na kraj strelanja. to ne morš vrjet :) najprej so počakal zgleda, da je folk porabu vse metke.. poj so pa vn pršli.. čeprou je tist strelane trajou minutko. :)
Roky Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 pa še enga strelanja se spovnem. na glavni avtobusni postaji, ko so se vsi taksisti ulegl pod svoj avto.. tm so se kr fajn strelal. policijska postaja je pa 20m stran :D in kapsi so rabl 25min? če se ne motm, da so pršli na kraj strelanja. to ne morš vrjet :) najprej so počakal zgleda, da je folk porabu vse metke.. poj so pa vn pršli.. čeprou je tist strelane trajou minutko. :) Ja k je biu en v bus pubu ustreljen ane,...
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 Ja k je biu en v bus pubu ustreljen ane,... yap, takrt sta se Eto pa Teto (a ker kurac sta že bla) pa Bedy, so se strelal neki.. večina teh k se je pa strelal je blo pa malenkost ranjenih. zgleda da oni saj znajo strelat :D ne pa v ameriških muvijih :D k se zgrešijo na 2m :D hehe
Roky Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 yap, takrt sta se Eto pa Teto (a ker kurac sta že bla) pa Bedy, so se strelal neki.. večina teh k se je pa strelal je blo pa malenkost ranjenih.zgleda da oni saj znajo strelat :D ne pa v ameriških muvijih :D k se zgrešijo na 2m :D hehe Eto...Ker to od Benija brat? :unsure:
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Objavljeno November 30, 2007 Eto...Ker to od Benija brat? :unsure: nimam pojma :D zadnč k sm biu na Stari Pošti na čaju, je glih Beni mem pršu.. in tip mi je častiu čaj.. :D pa zdj me zmer pozdrau pa use.. par let nazaj je pa pršu sm na mlako s 23folka :D zarad mene, pa še enga kolega.. pa je biu neki fajt :) hotl so hudi izpadt neki še z bejzbolskim palcam itd. :D hah.. uglavnm.. Beni se sploh en zna tepst.. upam da se zna zdj že kj bolš :D
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 iz prsta mi kri teče.. i'm feeling very EMO tunajt :D all alone & bleeding :D hahah
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 iz prsta mi kri teče.. i'm feeling very EMO tunajt :Dall alone & bleeding :D hahah LOL :D Midva z mitofreakom sva pa glihkar pršla :yea2: fajn je blo poklepetat po dolgmu času :yea2:
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 sj sm umes dobivov ceu kup SMSov :D haha.. blo dost smeha :P
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Hehe poj si biu sprotno obveščen :D yap, pa pru SMS sm najteži prebrou k ga je napisou.. citiram: Dud u šud bi hir:-D hah, sm rabu par sekund d sm poštekov (i'm getin' older) :D ampak neki pa ni naredu kar sm reku.. :D fakr
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Hehe ni blo svetlobe zadost :trance_33_sleep:
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Hehe ni blo svetlobe zadost :trance_33_sleep: sj ma fleš na telefonu? ali pač.. :D
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 sj ma fleš na telefonu? ali pač.. :D Hehe sej je edn vse pofotkov...tko, da boš vse vidu kva se je dogajal :OK:
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Hehe sej je edn vse pofotkov...tko, da boš vse vidu kva se je dogajal :OK: eh to itak vem da bojo fotke, ker so zmer iz vsakga tazga partya.. :D tko da to ni panike. ampak js sm hotu kšno od Đufkota :P on ma bl pervezne :P uf :D haha
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Nč grem :zzz: ...najt :) eh to itak vem da bojo fotke, ker so zmer iz vsakga tazga partya.. :D tko da to ni panike. ampak js sm hotu kšno od Đufkota :P on ma bl pervezne :P uf :D haha Hehe :D đufko pa ni tak :nono: :D
JMatic Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 iz prsta mi kri teče.. i'm feeling very EMO tunajt :Dall alone & bleeding :D hahah hahaha a si prevec tipkov lalalala :) sj ma fleš na telefonu? ali pač.. :D ne nima :( Hehe sej je edn vse pofotkov...tko, da boš vse vidu kva se je dogajal :OK: ja, pa mene je kr sram k se spomnm kasne face sm delou haha :) Nč grem :zzz: ...najt :)Hehe :D đufko pa ni tak :nono: :D aja ker to ...nvm no :))) res je, je še hujši :D troo troo hahaha
JMatic Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 aja roky, metulcica me poseka z objavami haha :)
Priporočene objave