_LuX_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Pomoje bo ful DBEST MEGA BOMBASTIČNO, FULČI KULČI by orginal onečy hahaha A jih ne morta pustit da umir kufe spijejo. :lol: :lol:
reesko Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) Pomoje bo ful DBEST MEGA BOMBASTIČNO, FULČI KULČI by orginal onečy okči doukči te klicnem k bom pr tebči čakcu :OK: hahaha A jih ne morta pustit da umir kufe spijejo. :lol: :lol: ja če bi midva tud bla v družbi :( Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil reesko
metuljcica46 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Zraven Medvod. S Fingijam se ob 16.30 dobiva na OMWju...še kdo ?:) ej model kak zemlejvid si ti to dal......to neb nkol nben najdu :slap: :kva2: to rečš tk:greš z medvod proti mavčičem, mimo doma za ostarele(ali stana) skoz naravnost in potem v prvem križišču desno in na dnu klančka še enkrat desno, pa si tam...sj ni zakoplicirano :grrr sam medvode morte najt :yes: pol pa gre ;)
_Fingi_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ej model kak zemlejvid si ti to dal......to neb nkol nben najdu :slap: :kva2: to rečš tk:greš z medvod proti mavčičem, mimo doma za ostarele(ali stana) skoz naravnost in potem v prvem križišču desno in na dnu klančka še enkrat desno, pa si tam...sj ni zakoplicirano :grrr sam medvode morte najt :yes: pol pa gre ;) ane, sm jest dau bolšiga :whistle: pa me nč pohvalt nočeš :cry: :( :closedeyes: pa tok sm se pomatrov :slap: lohk bi reku iz medvod na rondoju prvi izvoz vn (se mi zdi da piše za smlednik), naravnost čez gozd, pol pa tko k si ti naprej rekla :rolleyes: sorčy, mal mam preveč časa :whistle:
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ej model kak zemlejvid si ti to dal......to neb nkol nben najdu :slap: :kva2: to rečš tk:greš z medvod proti mavčičem, mimo doma za ostarele(ali stana) skoz naravnost in potem v prvem križišču desno in na dnu klančka še enkrat desno, pa si tam...sj ni zakoplicirano :grrr sam medvode morte najt :yes: pol pa gre ;) Učer smo bli na Petrolu pa te ni blo...Kje si se potepala :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ane, sm jest dau bolšiga :whistle: pa me nč pohvalt nočeš :cry: :( :closedeyes: pa tok sm se pomatrov :slap: lohk bi reku iz medvod na rondoju prvi izvoz vn (se mi zdi da piše za smlednik), naravnost čez gozd, pol pa tko k si ti naprej rekla :rolleyes: sorčy, mal mam preveč časa :whistle: ej oprosti......sj si biu pridn :winkiss: sam vsen no......za ljudi k smo bl ta levi za zemljevidi se ne bi znajdl....si pa dobr povedu ja... ;)
metuljcica46 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Učer smo bli na Petrolu pa te ni blo...Kje si se potepala :whistle: hm...morm pomislt ka je biu za en dan včer...ajaaaa.....pondeljek...sm delala dopoldne, sm cel tedn dopoldne.... ;) men pa tok dolgčas k nben naokol ne pride...sploh ni folka :? me je pa PESHY BOY pršu v nedeljo pogledat :OK:
metuljcica46 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 kaj cev dan kofetkate :evilgrin: mislm..... :whistle: je biu sonček pr jezerčku a??ja morm it jst tut v dotika na en dober frape....mmmmm :kva2: sam k ne vem kdaj....pa vs folk dela...... :unsure: e bo že.....če ne se pa vm prdružm O:-) ;)
metuljcica46 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 sam jst kle pišem mi je kr nerodn... :blush: :blush: sm hotla sam to sporočit da bova jutr še z eno motosvetovko na pjački bl pozn popoldne(ob ene petih al pa kej tazga) pr jezerčku...tk da pridte pozdravt če bote kej tm ;) lep pozdravček
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 sam jst kle pišem mi je kr nerodn... :blush: :blush: sm hotla sam to sporočit da bova jutr še z eno motosvetovko na pjački bl pozn popoldne(ob ene petih al pa kej tazga) pr jezerčku...tk da pridte pozdravt če bote kej tm ;) lep pozdravček Z motogirl mogoče? :) Pridem enkrat v tistmu času ;)
_Fingi_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Dons je blo kr fletno ja... smo se tud pošteno nasmejal :whistle: :whistle: :whistle: Metuljcica, ce pa jutr prides(ta) se pa vidmo vrjetno :yea1:
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Original-One pa reesko poj je una bejba pršla za našo mizo :naughty: sm jo še dam pelov :whistle: O:-)
Schmid87 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Original-One pa reesko poj je una bejba pršla za našo mizo :naughty: sm jo še dam pelov :whistle: O:-) hehe :D se je mogu kuj pohvalt. pa fingi bi meu lohk roke mal pr seb :D poj je pa žoka še zbrisala fotko :closedeyes: fingijovaritkapress :D
_Fingi_ Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ja no, kaj pa nej če me je zebl, vidva pa nista bla za akcijo...sm mogu dt nekam roke gret O:-) O:-) :whistle: Sam, una slikca moje ritke je bla pa tok nora...škoda da je zbrisana :( Mam sam posnetk nene reakcije :D B)
Schmid87 Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ja no, kaj pa nej če me je zebl, vidva pa nista bla za akcijo...sm mogu dt nekam roke gret O:-) O:-) :whistle: Sam, una slikca moje ritke je bla pa tok nora...škoda da je zbrisana :( Mam sam posnetk nene reakcije :D B) roke dt gret ja :D haha.. mene nis nč prašou če sm za akcijo :closedeyes: nehi se zdj izgovarjat :D sam se je pa na cajte dobr branla :evilgrin: ma baba svoje "meje" :D haha
motogirl Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) Z motogirl mogoče? :) Pridem enkrat v tistmu času ;) hm :? :hmm: ... dajte bolj naglas tipkat, kjer se moj nick pojavla, ker se slabo sliš :kva2: Ne, Rocky, ni me blo... bom pa zihr spet kmal šla tja na osvežitev, zdaj ko sem si žmigavčke porihtala :rolleyes: Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil motogirl
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 hm :? :hmm: ... dajte bolj naglas tipkat, kjer se moj nick pojavla, ker se slabo sliš :kva2: Ti bi kaj? metuljcica46 je napisala, da se bo jutr z eno motosvetovko sončla na Zbiljah,vem pa, da sta mele eno podobno debato v drugi temi pa sm prašov, če bosta vidve jutr dol :hmm:
motogirl Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 metuljcica46 je napisala, da se bo jutr z eno motosvetovko sončla na Zbiljah,vem pa, da sta mele eno podobno debato v drugi temi pa sm prašov, če bosta vidve jutr dol :hmm: ja, sem mogla mal več postov prebrat, da sem ujela za kaj se gre... sam tale tema je med Motocikli 125-250ccm, jaz mam pa 500ccm :unsure: bi blo treba temo prestavt kam drugam :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ja, sem mogla mal več postov prebrat, da sem ujela za kaj se gre... sam tale tema je med Motocikli 125-250ccm, jaz mam pa 500ccm :unsure: bi blo treba temo prestavt kam drugam :rolleyes: Eh sej nima veze kje je :whistle:
motogirl Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Eh sej nima veze kje je :whistle: no ja... če češ, da tle gledam, je :naughty:
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 no ja... če češ, da tle gledam, je :naughty: Ti kr glej,mene ne mot,ostalih pa tud vrjetn ne .)
motogirl Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Ti kr glej,mene ne mot,ostalih pa tud vrjetn ne .) Kok si ti fajn :friend2:
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 Kok si ti fajn :friend2: :blush: A se poj jutr vidmo :P
motogirl Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 :blush: A se poj jutr vidmo :P :( ne, jutr majo pa moje mišice prednost pred motorčkom :whistle:
Roky Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 :( ne, jutr majo pa moje mišice prednost pred motorčkom :whistle: Aja aja...noja ti kr posrb za postavo :OK: metuljcica s katero pa poj prideš :hmm:
Priporočene objave