Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Pomoje bo ful DBEST MEGA BOMBASTIČNO, FULČI KULČI

by orginal onečy

hahaha A jih ne morta pustit da umir kufe spijejo. :lol: :lol:

Objavljeno (popravljeno)
Pomoje bo ful DBEST MEGA BOMBASTIČNO, FULČI KULČI

by orginal onečy

okči doukči te klicnem k bom pr tebči čakcu :OK:

hahaha A jih ne morta pustit da umir kufe spijejo. :lol: :lol:

ja če bi midva tud bla v družbi :(

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
Zraven Medvod.

zemljevidZbilje.gif

S Fingijam se ob 16.30 dobiva na OMWju...še kdo ?:)

ej model kak zemlejvid si ti to dal......to neb nkol nben najdu :slap: :kva2: to rečš tk:greš z medvod proti mavčičem, mimo doma za ostarele(ali stana) skoz naravnost in potem v prvem križišču desno in na dnu klančka še enkrat desno, pa si tam...sj ni zakoplicirano :grrr

sam medvode morte najt :yes: pol pa gre ;)

Objavljeno
ej model kak zemlejvid si ti to dal......to neb nkol nben najdu :slap: :kva2: to rečš tk:greš z medvod proti mavčičem, mimo doma za ostarele(ali stana) skoz naravnost in potem v prvem križišču desno in na dnu klančka še enkrat desno, pa si tam...sj ni zakoplicirano :grrr

ane, sm jest dau bolšiga :whistle: pa me nč pohvalt nočeš :cry: :( :closedeyes: pa tok sm se pomatrov :slap:

lohk bi reku iz medvod na rondoju prvi izvoz vn (se mi zdi da piše za smlednik), naravnost čez gozd, pol pa tko k si ti naprej rekla :rolleyes: sorčy, mal mam preveč časa :whistle:

Objavljeno

Učer smo bli na Petrolu pa te ni blo...Kje si se potepala :whistle:

Objavljeno
ane, sm jest dau bolšiga :whistle: pa me nč pohvalt nočeš :cry: :( :closedeyes: pa tok sm se pomatrov :slap:

lohk bi reku iz medvod na rondoju prvi izvoz vn (se mi zdi da piše za smlednik), naravnost čez gozd, pol pa tko k si ti naprej rekla :rolleyes: sorčy, mal mam preveč časa :whistle:

ej oprosti......sj si biu pridn :winkiss: sam vsen no......za ljudi k smo bl ta levi za zemljevidi se ne bi znajdl....si pa dobr povedu ja... ;)

Objavljeno
Učer smo bli na Petrolu pa te ni blo...Kje si se potepala :whistle:

hm...morm pomislt ka je biu za en dan včer...ajaaaa.....pondeljek...sm delala dopoldne, sm cel tedn dopoldne.... ;) men pa tok dolgčas k nben naokol ne pride...sploh ni folka :?

me je pa PESHY BOY pršu v nedeljo pogledat :OK:

Objavljeno

kaj cev dan kofetkate :evilgrin: mislm..... :whistle: je biu sonček pr jezerčku a??ja morm it jst tut v dotika na en dober frape....mmmmm :kva2: sam k ne vem kdaj....pa vs folk dela...... :unsure: e bo že.....če ne se pa vm prdružm O:-) ;)

Objavljeno

sam jst kle pišem mi je kr nerodn... :blush: :blush: sm hotla sam to sporočit da bova jutr še z eno motosvetovko na pjački bl pozn popoldne(ob ene petih al pa kej tazga) pr jezerčku...tk da pridte pozdravt če bote kej tm ;)

lep pozdravček

Objavljeno
sam jst kle pišem mi je kr nerodn... :blush: :blush: sm hotla sam to sporočit da bova jutr še z eno motosvetovko na pjački bl pozn popoldne(ob ene petih al pa kej tazga) pr jezerčku...tk da pridte pozdravt če bote kej tm ;)

lep pozdravček

Z motogirl mogoče? :) Pridem enkrat v tistmu času ;)

Objavljeno

Dons je blo kr fletno ja... smo se tud pošteno nasmejal :whistle: :whistle: :whistle:

Metuljcica, ce pa jutr prides(ta) se pa vidmo vrjetno :yea1:

Objavljeno

Original-One pa reesko poj je una bejba pršla za našo mizo :naughty: sm jo še dam pelov :whistle: O:-)

Objavljeno
Original-One pa reesko poj je una bejba pršla za našo mizo :naughty: sm jo še dam pelov :whistle: O:-)

hehe :D se je mogu kuj pohvalt.

pa fingi bi meu lohk roke mal pr seb :D

poj je pa žoka še zbrisala fotko :closedeyes: fingijovaritkapress :D

Objavljeno

Ja no, kaj pa nej če me je zebl, vidva pa nista bla za akcijo...sm mogu dt nekam roke gret O:-) O:-) :whistle:

Sam, una slikca moje ritke je bla pa tok nora...škoda da je zbrisana :( Mam sam posnetk nene reakcije :D B)

Objavljeno
Ja no, kaj pa nej če me je zebl, vidva pa nista bla za akcijo...sm mogu dt nekam roke gret O:-) O:-) :whistle:

Sam, una slikca moje ritke je bla pa tok nora...škoda da je zbrisana :( Mam sam posnetk nene reakcije :D B)

roke dt gret ja :D haha..

mene nis nč prašou če sm za akcijo :closedeyes: nehi se zdj izgovarjat :D sam se je pa na cajte dobr branla :evilgrin: ma baba svoje "meje" :D haha

Objavljeno (popravljeno)
Z motogirl mogoče? :) Pridem enkrat v tistmu času ;)

hm :? :hmm: ... dajte bolj naglas tipkat, kjer se moj nick pojavla, ker se slabo sliš :kva2:

Ne, Rocky, ni me blo... bom pa zihr spet kmal šla tja na osvežitev, zdaj ko sem si žmigavčke porihtala :rolleyes:

Popravljeno . Popravil motogirl
Objavljeno
hm :? :hmm: ... dajte bolj naglas tipkat, kjer se moj nick pojavla, ker se slabo sliš :kva2:

Ti bi kaj?

metuljcica46 je napisala, da se bo jutr z eno motosvetovko sončla na Zbiljah,vem pa, da sta mele eno podobno debato v drugi temi pa sm prašov, če bosta vidve jutr dol :hmm:

Objavljeno
metuljcica46 je napisala, da se bo jutr z eno motosvetovko sončla na Zbiljah,vem pa, da sta mele eno podobno debato v drugi temi pa sm prašov, če bosta vidve jutr dol :hmm:

ja, sem mogla mal več postov prebrat, da sem ujela za kaj se gre... sam tale tema je med Motocikli 125-250ccm, jaz mam pa 500ccm :unsure: bi blo treba temo prestavt kam drugam :rolleyes:

Objavljeno
ja, sem mogla mal več postov prebrat, da sem ujela za kaj se gre... sam tale tema je med Motocikli 125-250ccm, jaz mam pa 500ccm :unsure: bi blo treba temo prestavt kam drugam :rolleyes:

Eh sej nima veze kje je :whistle:

Objavljeno
Eh sej nima veze kje je :whistle:

no ja... če češ, da tle gledam, je :naughty:

Objavljeno
no ja... če češ, da tle gledam, je :naughty:

Ti kr glej,mene ne mot,ostalih pa tud vrjetn ne .)

Objavljeno
Ti kr glej,mene ne mot,ostalih pa tud vrjetn ne .)

Kok si ti fajn :friend2:

Objavljeno
Kok si ti fajn :friend2:

:blush:

A se poj jutr vidmo :P

Objavljeno
:blush:

A se poj jutr vidmo :P

:( ne, jutr majo pa moje mišice prednost pred motorčkom :whistle:

Objavljeno
:( ne, jutr majo pa moje mišice prednost pred motorčkom :whistle:

Aja aja...noja ti kr posrb za postavo :OK:

metuljcica s katero pa poj prideš :hmm:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!