JMatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 ma ne ju3 ga grem iskat...zdele g33kam....gledam SG1 :>
Roky Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 a ga mas ze doma? :naughty: :naughty: :naughty: gremo sprobat na zbile? mislm, una ravnina, podreča-mavčiče? :whistle: :whistle: Fingi skoz okn poglej :D ma ne ju3 ga grem iskat...zdele g33kam....gledam SG1 :> Jutr se poj dobimo,aj zmenen :D
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 opa opa, zdj bo pa spet rohnel mem moje ulce :rolleyes: ampak predvidevam da ti nau več tok pokal zdj :(
JMatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Kakšna zajebancija? Mi2 sva bila smrtno resno potrebna...khhhhm ... :lol: JOKE!!! :>
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 lol shark :D kera grozilda to? :D
Roky Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Una grozilda rab še kaj drugega kot novo frizuro...(med drugim tudi nekaj trdega med nogami da nau tok zamorjena(....sam kdo se jo bo pa usmilu k je taka... ), joške ter sprememba imiđa pa mal manj trave naj kadi) :SS Mi prnese račun pa reče 1,50€ pa ji dam 1,50€ pa mi vrne 1€ hahahaha k taki bom šu še večkrat na kofe :lol1: :lol1: :lol1: :> LOL :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Fingi skoz okn poglej :DJutr se poj dobimo,aj zmenen :D Ni dežja, a gremo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: hehe ma, zebe me :blush: :blush: drgač bi se šu pa res nekam zdele pelat :ninja:
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Ma ne vem neka "punk/metal/dark/no tits/angry on all male population/" kelnarca če se ji lahk tko reče... aj to tista k je reeeeees fat? :D
JMatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 aj to tista k je reeeeees fat? :D nop, druga pred ta debelo je delala
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 nop, druga pred ta debelo je delala mah js se zdele spovnm sam tisto k je bla pač v tistmu šovu "bar" poj se spovnm to bajso, k kadar pride zravn mize pa počepne, mam tak filing k da so ke namontiral še kšn fotel, poj se pa spovnm sam še tiste k je enkrat na miz plesala.. ampak res ZNA plesat!! ni kj :D pa lr vredu je :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 še tiste k je enkrat na miz plesala.. ampak res ZNA plesat!! ni kj :D pa lr vredu je :rolleyes: Una rab en redn servis ja :whistle:
Roky Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Jaz se javim za preventivni pregled :whistle: Jest bom orodje podajov :lol1:
JMatic Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 je rekel in se hudomusno nasmehnil :>
metuljcica46 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 (popravljeno) Lubica teb roka prej nagaja kot meni vid :winkiss: Kakšna zajebancija? Mi2 sva bila smrtno potrebna...khhhhm resna... :lol: JOKE!!! Una grozilda rab še kaj drugega kot novo frizuro...(med drugim tudi nekaj trdega med nogami da nau tok zamorjena(....sam kdo se jo bo pa usmilu k je taka... ), joške ter sprememba imiđa pa mal manj trave naj kadi) :SS ne vem ne vem....pomoje kr teb vid ;) :unsure: ja ja sej tm ste vsi smrtno potrebni...khhhmm resni :slap: :lol1: :kva2: pa dejte se na ubogo kelnarco spravlat...k bi vs dej slišala bi dala že odpoved :trance_33_sleep: boga reva....men se pa smil :yes: sm prej Fingija klicala ja...sva mal govorla....je reku da se pol jutr dobimo ja:) Popravljeno Julij 24, 2007. Popravil metuljcica46
metuljcica46 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 (popravljeno) dancing with myself O-OU :D kr kličte jo štiršest :rolleyes: mene dons še ne bo na zbilah.. zdele grem v trgovino po ene 10vrečk čipsa :D to mi pač sede zdele (z okusom paprike) uau :D ravnotežje me še zelo jebe.. kadar ustanm iz kavča pa hočm iz dnevne se ponavad u štok zaletim spotoma, pumoje so krive ene magnetne scene.. to te kr potegne not, sam da se butneš. al pa oplazm kšno omaro :D matr kuko je ta mitofreak športno razpoložen.. lepo skrbi za svojo postavco :whistle: :whistle: :winkiss: :D ti dogaja spet a :evilgrin: ma štiršest me ne morjo vsi.... :unsure: zaenkrat maš sam ti te pristojnosti ;) knjigo si že brav kej??? je dobra??? B) P.S: men kr komp dela...ma fenomenalno :D Popravljeno Julij 24, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 dogaja mi čiiiist nč ne.. ni razloga d bi mi. dougcajt je za popizdit.. itd. :) ne, knige še nism nč brou (zaenkrat) jo pa bom :D čeprov nism Rossi fan :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 fantki...letim v logatec....če me nav prej doma...vs pokličem....pa glejte da se zmente...pa da navte spet zamujal...ancy je vedno točna :yes: hm :cry: ....kaj vse zveš :(
JMatic Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 fantki...letim v logatec....če me nav prej doma...vs pokličem....pa glejte da se zmente...pa da navte spet zamujal...ancy je vedno točna :yes: hm :cry: ....kaj vse zveš :( :unsure: :unsure: tebe je pa cist pobil tole :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 kurba.. zgodi sm ustou, glede na to da se je šlo spat ob 6ih :D hi5 4 me :D
maus Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 a je sploh še kakšn stol frej zame :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 a je sploh še kakšn stol frej zame :whistle: s seboj prinesi ribiškega :OK:
maus Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 s seboj prinesi ribiškega :OK: za ribice pecat :naughty:
Priporočene objave