Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Fifty a si se ti pelov prej mem Merkurja? :unsure: s čim? :lol:
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 s čim? :lol: R19? Nevem sm mislu, ker sm šu glih čez cesto pa je tud ena rdeča R19 šla prov hitr mem :D
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 js nism biu :D moja doma počiva.. še vedno brez sprednga odbijača :) js pa tut doma počivam, sm prejle gledou skoke :D
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 js nism biu :D moja doma počiva.. še vedno brez sprednga odbijača :)js pa tut doma počivam, sm prejle gledou skoke :D Hehe jest pa berem tanov MotoSI...zanimiva mi je tema Slovenski glasbeniki na motorjih :OK:
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) a majo skuterje? :D Un Jelen od Šank Rocka ma Buella :D noben nima skuterja :D rok pjt na msn :) Evo me :P Popravljeno December 1, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Un Jelen od Šank Rocka ma Buella :D noben nima skuterja :D Evo me :P uprašane pa kok se kj vozjo, pa kok dobr :P as vidu orgije v Đufkotovi sobi :P
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 uprašane pa kok se kj vozjo, pa kok dobr :P as vidu orgije v Đufkotovi sobi :P Sej vrjetn tud niso zabiti. Lol, ja sm ja :naughty:
_Fingi_ Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) Kašne orgije? :krneki: :blink: :blink: Cak, zakaj bi bil zabit, če se velik pa dobr vozš? Popravljeno December 1, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Kašne orgije? :krneki: :blink: :blink: Cak, zakaj bi bil zabit, če se velik pa dobr vozš? mitofreak ma dve pijani sošolki doma, ki spolno občujeta on pack ma pa webcam pržgan :lol1: Na koga se nanaša tadrug uprašanje?
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 vrjetn na glasbenike k majo motorje.. :) ej, mam en uprašane.. kva se nrdi k prideš z opozorili na 100%? :D
JMatic Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 mitofreak ma dve pijani sošolki doma, ki spolno občujeta on pack ma pa webcam pržgan :lol1: Na koga se nanaša tadrug uprašanje? haha res si se lepo izrazu :) vrjetn na glasbenike k majo motorje.. :) ej, mam en uprašane.. kva se nrdi k prideš z opozorili na 100%? :D začneš od začetka ?
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 začneš od začetka ? z noumu accountam? al kuko.. :D
JMatic Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 nvm. pomoje se gre to kdo ma hitrej 100 :)
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 aha :D zanimiv more poj to k0ci povedat :D hehe
JMatic Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 hehe u lj k lahko spoilerje dodajas ....zakon
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 vrjetn na glasbenike k majo motorje.. :) ej, mam en uprašane.. kva se nrdi k prideš z opozorili na 100%? :D Vrjetn dobiš ban :) kaj pa druzga :) A si spet dobu % ? :D haha res si se lepo izrazu :) :D
_Fingi_ Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Mitofrik, ju laki bastrd :worship: Da bi se men to kdaj nrdil, o joj :wub: sam kurc k nimam sošolk :slap: no, sam eno, pa še s tisto nč ni :doze: Tist uprašane sm mislu na tole: Fifty_ : uprašane pa kok se kj vozjo, pa kok dobr tongue.gif... Roky: Sej vrjetn tud niso zabiti....
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Mitofrik, ju laki bastrd :worship: Ja đufko, bastrd si...Lahk bi kej navabu hahahahha :P Hecam se :D
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) hehe u lj k lahko spoilerje dodajas ....zakon kašne spoilerje to? edit: aaahhhh.. nevermind :D Vrjetn dobiš ban :) kaj pa druzga :) A si spet dobu % ? :D :D aja toj tist ban k je sam za določen cajt.. eh poj ni panike :D sm mislu da te skenslajo :P hehe nop, nism nč dobu :whistle: :whistle: Popravljeno December 1, 2007. Popravil FiFtY_
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 kašne spoilerje to? edit: aaahhhh.. nevermind :D aja toj tist ban k je sam za določen cajt.. eh poj ni panike :D sm mislu da te skenslajo :P hehe nop, nism nč dobu :whistle: :whistle: Sej pomoje te skenslajo :)
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 no, to pa je poj panika :D sj zdj bom pridn spet mal.. neki cajta :D a veš da sm zdele mal kinkou :D matr.. bolezn te unič.. zdj pa CELO noč zih nam šu spat za popizdit..
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 no, to pa je poj panika :D sj zdj bom pridn spet mal.. neki cajta :D a veš da sm zdele mal kinkou :D matr.. bolezn te unič.. zdj pa CELO noč zih nam šu spat za popizdit.. Hehe, kok % pa že maš? :) Jest sm na srečo na nuli :) Vem kuko je to,vem...Sm bil en tedn doma, sam se mi je nakonc že trgal od dolgčasa :)
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Hehe, kok % pa že maš? :) Jest sm na srečo na nuli :) Vem kuko je to,vem...Sm bil en tedn doma, sam se mi je nakonc že trgal od dolgčasa :) prosentou mam še zmer na minimum pumoje.. sam mi ni logičn glede na to da lohk dobiš 5 opozoril:D pa zdj mam 10%.. se prau do 100% ne morm pridt :evilgrin:
Priporočene objave