Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 prosentou mam še zmer na minimum pumoje.. sam mi ni logičn glede na to da lohk dobiš 5 opozoril:D pa zdj mam 10%.. se prau do 100% ne morm pridt :evilgrin: Odvisn je kok procentov ti tud dajo, vrjetn za manjše napake po 10% za večje pa več :) Pa tiste črtice tud ne pomenjo kok opozoril dobiš.To je isto k pr objavah, tud nimaš 5.000 kvadratkov k si legenda ampak pač 5,hehe :)
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Odvisn je kok procentov ti tud dajo, vrjetn za manjše napake po 10% za večje pa več :) Pa tiste črtice tud ne pomenjo kok opozoril dobiš.To je isto k pr objavah, tud nimaš 5.000 kvadratkov k si legenda ampak pač 5,hehe :) če tist kopiram poj zgleda tkole ----> Opozori: (10%) X---- križc pa še 4 črtice :P še 4x lohk grešim :D hehe
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 če tist kopiram poj zgleda tkole ----> Opozori: (10%) X---- križc pa še 4 črtice :P še 4x lohk grešim :D hehe Ni nujn...če boš veliko pizdarijo naredu ti dajo lahko 90% :)
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) Ni nujn...če boš veliko pizdarijo naredu ti dajo lahko 90% :) eh :D nebom edit: saj na forumu ne :D Popravljeno December 1, 2007. Popravil FiFtY_
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 eh :D nebom edit: saj na forumu ne :D lol :D
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 lol :D jah tko je :D ker tko.. nasploh nek zunej.. bojo pozdarije še zmer prisotne :evilgrin: pač ne morm iz svoje kože :D :whistle: ok, ne bojo glih tok velke k učasih.. ampak v milejši obliki.. ampak še zmer.. pizdarije morjo bit :P :lol: :ninja:
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 jah tko je :D ker tko.. nasploh nek zunej.. bojo pozdarije še zmer prisotne :evilgrin: pač ne morm iz svoje kože :D :whistle: ok, ne bojo glih tok velke k učasih.. ampak v milejši obliki.. ampak še zmer.. pizdarije morjo bit :P :lol: :ninja: Ja pizdarije morjo bit se strinjam hehe...sam take da ne škoduješ seb al pa drugim :OK:
Schmid87 Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 Ja pizdarije morjo bit se strinjam hehe...sam take da ne škoduješ seb al pa drugim :OK: adrenalin more bit :whistle:
Roky Objavljeno December 1, 2007 Objavljeno December 1, 2007 adrenalin more bit :whistle: Heh zato mamo pa motorje....pozim pa sanke :P
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Heh zato mamo pa motorje....pozim pa sanke :P so tut stranske poti za adrenalin :evilgrin: :P
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 eh :D najt.. js bom pumoje celo noč pokonc :cry: sam zato k sm prejle mal kinkov.. nebi smeu :)
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) eh :D najt.. js bom pumoje celo noč pokonc :cry: sam zato k sm prejle mal kinkov.. nebi smeu :) žal ti je uhka k nis šu :winkiss: :whistle: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :P ob dvetih zvečer sva se parkirale na the ovinku :D Popravljeno December 2, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 žal ti je uhka k nis šu :winkiss: :whistle: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :P ob dvetih zvečer sva se parkirale na the ovinku :D hehe :D a toj blo takrt k si me klicala? :) nism meu pr seb telefona.. in se nism mogu oglasit.. telefon sm pogledou šele ukol polnoči.. nism prčakvou d me bo kdo dons klicou.. pa je blo usen kr dost klicou.. še SMSi so se najdl :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehe :D a toj blo takrt k si me klicala? :) nism meu pr seb telefona.. in se nism mogu oglasit.. telefon sm pogledou šele ukol polnoči.. nism prčakvou d me bo kdo dons klicou.. pa je blo usen kr dost klicou.. še SMSi so se najdl :rolleyes: ma ja sva se zguble pa sva rable pomoč...pa se nben najprej ni oglasu....pol je pa piki nazaj klicu... :unsure: men ej blo res noro hudo dobr :naughty:
_LuX_ Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 o kwa sm pa jest zjeban, sam to pa res drži da alko vse pozdrav :D
JMatic Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 :) Učiteljica:"Kako se reče sladkor po nemško?"Dijak: "amm.....ammm....ammm......." Učiteljica, pomagajoče: "No, kako pa pri vas doma rečete sladkorju?" (upajoč, da mu bo potegnilo izvleči nemško besedo iz gorenjskega narečja) Dijak: " Pa, šečer........."
JMatic Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 prosim? neki mi prav da tut to ni vredu... goddarnit
Priporočene objave