Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
prosentou mam še zmer na minimum pumoje.. sam mi ni logičn glede na to da lohk dobiš 5 opozoril:D pa zdj mam 10%.. se prau do 100% ne morm pridt :evilgrin:

Odvisn je kok procentov ti tud dajo, vrjetn za manjše napake po 10% za večje pa več :) Pa tiste črtice tud ne pomenjo kok opozoril dobiš.To je isto k pr objavah, tud nimaš 5.000 kvadratkov k si legenda ampak pač 5,hehe :)

Objavljeno
Odvisn je kok procentov ti tud dajo, vrjetn za manjše napake po 10% za večje pa več :) Pa tiste črtice tud ne pomenjo kok opozoril dobiš.To je isto k pr objavah, tud nimaš 5.000 kvadratkov k si legenda ampak pač 5,hehe :)

če tist kopiram poj zgleda tkole ----> Opozori: (10%) X----

križc pa še 4 črtice :P še 4x lohk grešim :D hehe

Objavljeno
če tist kopiram poj zgleda tkole ----> Opozori: (10%) X----

križc pa še 4 črtice :P še 4x lohk grešim :D hehe

Ni nujn...če boš veliko pizdarijo naredu ti dajo lahko 90% :)

Objavljeno (popravljeno)
Ni nujn...če boš veliko pizdarijo naredu ti dajo lahko 90% :)

eh :D nebom

edit: saj na forumu ne :D

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
eh :D nebom

edit: saj na forumu ne :D

lol :D

Objavljeno
lol :D

jah tko je :D ker tko.. nasploh nek zunej.. bojo pozdarije še zmer prisotne :evilgrin:

pač ne morm iz svoje kože :D :whistle:

ok, ne bojo glih tok velke k učasih.. ampak v milejši obliki.. ampak še zmer.. pizdarije morjo bit :P :lol: :ninja:

Objavljeno
jah tko je :D ker tko.. nasploh nek zunej.. bojo pozdarije še zmer prisotne :evilgrin:

pač ne morm iz svoje kože :D :whistle:

ok, ne bojo glih tok velke k učasih.. ampak v milejši obliki.. ampak še zmer.. pizdarije morjo bit :P :lol: :ninja:

Ja pizdarije morjo bit se strinjam hehe...sam take da ne škoduješ seb al pa drugim :OK:

Objavljeno
Ja pizdarije morjo bit se strinjam hehe...sam take da ne škoduješ seb al pa drugim :OK:

adrenalin more bit :whistle:

Objavljeno
adrenalin more bit :whistle:

Heh zato mamo pa motorje....pozim pa sanke :P

Objavljeno
Heh zato mamo pa motorje....pozim pa sanke :P

so tut stranske poti za adrenalin :evilgrin: :P

Objavljeno

eh :D

najt.. js bom pumoje celo noč pokonc :cry: sam zato k sm prejle mal kinkov.. nebi smeu :)

Objavljeno (popravljeno)
eh :D

najt.. js bom pumoje celo noč pokonc :cry: sam zato k sm prejle mal kinkov.. nebi smeu :)

žal ti je uhka k nis šu :winkiss: :whistle: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :P

ob dvetih zvečer sva se parkirale na the ovinku :D

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
žal ti je uhka k nis šu :winkiss: :whistle: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :P

ob dvetih zvečer sva se parkirale na the ovinku :D

hehe :D a toj blo takrt k si me klicala? :) nism meu pr seb telefona.. in se nism mogu oglasit.. telefon sm pogledou šele ukol polnoči.. nism prčakvou d me bo kdo dons klicou.. pa je blo usen kr dost klicou.. še SMSi so se najdl :rolleyes:

Objavljeno
hehe :D a toj blo takrt k si me klicala? :) nism meu pr seb telefona.. in se nism mogu oglasit.. telefon sm pogledou šele ukol polnoči.. nism prčakvou d me bo kdo dons klicou.. pa je blo usen kr dost klicou.. še SMSi so se najdl :rolleyes:

ma ja sva se zguble pa sva rable pomoč...pa se nben najprej ni oglasu....pol je pa piki nazaj klicu... :unsure:

men ej blo res noro hudo dobr :naughty:

Objavljeno

o kwa sm pa jest zjeban, sam to pa res drži da alko vse pozdrav :D

Objavljeno

:)

Učiteljica:"Kako se reče sladkor po nemško?"

Dijak: "amm.....ammm....ammm......."

Učiteljica, pomagajoče: "No, kako pa pri vas doma rečete sladkorju?"

(upajoč, da

mu bo potegnilo izvleči nemško besedo iz gorenjskega narečja)

Dijak: " Pa, šečer........."

Objavljeno

knock, knock

Objavljeno

interrupting cow

shit...

Objavljeno

knock knock :D

Objavljeno

who cow?

goddamit...

Objavljeno

trk trk

Objavljeno

prosim?

neki mi prav da tut to ni vredu...

goddarnit

Objavljeno

MuuuuuuUUUUUUuuuuuuuuUUUUUUUUUU

:D

Objavljeno

wth?

zihr ni to

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!