JMatic Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) WHOS THERE Popravljeno December 2, 2007. Popravil mitofreak
JMatic Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehe pizda sm zabit..ne znam dobit žarnc vn iz motorja :) a je kdo za kofe ?
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehe pizda sm zabit..ne znam dobit žarnc vn iz motorja :) a je kdo za kofe ? porinš not.. zavrtiš, potegneš vn :) ne :D
JMatic Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 hehe se listek pa obrni na vsako stran napisat :)
Roky Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Bajta bo :OK: :OK: Wohooooooooooo :OK: zdej se mormo pa sam še zment, upam, da boste vsi za akcijo :worship:
JMatic Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Bajta bo :OK: :OK: zakon jest sm za akcijo pa neki me zanima..... http://books.google.com/books?id=yxk-AAAAI...xlx9rQYm4aW_sjs tale pdf rabm...kko naj ga dobim ven,..
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Bajta bo :OK: :OK: pumoje sm js tole tazadn dojeu kašna bajta.. ker nism šu nč brt naslednih postov še.. ampak samo "bajta bo" :D
Roky Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 pumoje sm js tole tazadn dojeu kašna bajta.. ker nism šu nč brt naslednih postov še.. ampak samo "bajta bo" :D Ja tist v Podnartu za novga leta :OK:
Schmid87 Objavljeno December 2, 2007 Objavljeno December 2, 2007 Ja tist v Podnartu za novga leta :OK: ja sj, poj kuj k sm nasledn post vidu sm vedu za kva se gre :D
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Kvaj boysi...kva je pa dons taka tišina tle? Sam nemorm vrjetn, da smo že čez 5.000 postov v tejle temi hehe...Sm mislu, da bo tema kmal zamrla,no le tko naprej :OK: da mamo gorenjci svoj kotiček za nabijanje :P
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Kvaj boysi...kva je pa dons taka tišina tle?Sam nemorm vrjetn, da smo že čez 5.000 postov v tejle temi hehe...Sm mislu, da bo tema kmal zamrla,no le tko naprej :OK: da mamo gorenjci svoj kotiček za nabijanje :P pa midva sva jih polovico prispevala :whistle: :D eh.. js to sploh ne uzamem kot gorenski kotiček za nabijanje pa nevem kva :) zarad mene lohk pišejo vsi sm notr. nasploh kermu paše, sj je za vse odprt. zdj je sam mal tista tema 125ke javite se mal mn obremenjena, toj pa to :) mot me sam da se delajo kr ene razlike med folkam zdj itd... čeprou js zarad tega recimo neb nč mn pisou v temo 125ke javite se.. :)
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 pa midva sva jih polovico prispevala :whistle: :D eh.. js to sploh ne uzamem kot gorenski kotiček za nabijanje pa nevem kva :) zarad mene lohk pišejo vsi sm notr. nasploh kermu paše, sj je za vse odprt. zdj je sam mal tista tema 125ke javite se mal mn obremenjena, toj pa to :) mot me sam da se delajo kr ene razlike med folkam zdj itd... čeprou js zarad tega recimo neb nč mn pisou v temo 125ke javite se.. :) Hehe ja sej tud ponoč ostaneva tazadna na forumu, kar se gorencov tiče hehe :D Sej mene tud nemot, sam najraj pa vidm, da pišejo uni k so vsaj 1x pršli na kofe na Zbile :P Kašne razlike to? :?
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 Hehe ja sej tud ponoč ostaneva tazadna na forumu, kar se gorencov tiče hehe :D Sej mene tud nemot, sam najraj pa vidm, da pišejo uni k so vsaj 1x pršli na kofe na Zbile :PKašne razlike to? :? razlika med 125ke javite se & zbilski kofetkarji
Roky Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) razlika med 125ke javite se & zbilski kofetkarji Aja hehe,jah tuki mamo bl private debate mi k se več al manj družmo, tm je pa vsesplošna debata...ampak mal preveč kreganja :) Grem počas...zjutri treba ustat... najt :zzz: Popravljeno December 3, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 js grem tut počas u pojstlo mal pred TV :) najt
metuljcica46 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 peetttnnnuuulllaaa!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: citat iz 24 ur( fora obiska ) "Medtem, ko so G Unit razgrevali množico, pa je Fifty tudi sam preplezal varnostno ograjo, prijel za mikrofon in na veliko presenečenje mnogih odpel svojo uspešnico In da club." vidš on je tut Fifty.....kaj ga kopiraš, al mislš da on tebe :D :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Objavljeno December 3, 2007 peetttnnnuuulllaaa!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: citat iz 24 ur( fora obiska ) "Medtem, ko so G Unit razgrevali množico, pa je Fifty tudi sam preplezal varnostno ograjo, prijel za mikrofon in na veliko presenečenje mnogih odpel svojo uspešnico In da club." vidš on je tut Fifty.....kaj ga kopiraš, al mislš da on tebe :D :evilgrin: js mam črtico zadi.. on je itak wannabe js :P
Priporočene objave