Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Hehe jah kva morm,najprej sm en tedn bovn, poj je grd vreme zj mam pa popoldne :headbang: noja upejmo na lep vreme v soboto :whistle:

Ejga baraba...zmeri se zgrešiva, dej jutr bom eno uro prej pomoje v šol,prid med odmoram s Kokam vn na čik, da ti dam hehe :)

Am, veš kako je, dons smo mel ub pol 1ih konc, jutr pa ob pol 12, tko da zgleda se nava tud jutr srečala. Četrtk pol, mamo pa 8 ur pa se lahk vidmo :whistle:

Objavljeno
Am, veš kako je, dons smo mel ub pol 1ih konc, jutr pa ob pol 12, tko da zgleda se nava tud jutr srečala. Četrtk pol, mamo pa 8 ur pa se lahk vidmo :whistle:

Aja...No poj pa u četrtek hehe :)

Objavljeno

vi k ste bl na g33k nrjeni... a ma kdo PSP Slim?

Objavljeno

pink poospe ^_^

mislm da nima noben :)

Objavljeno
vi k ste bl na g33k nrjeni... a ma kdo PSP Slim?

Zakva rabš...ma sošolc :D sam mi je bedn :D

Objavljeno

Dobr jutr :P :D :whistle: pičim u šolo :headbang:

Objavljeno

dobro jutro..jest pa na trening :)

Objavljeno

morgen :yawn: grem na praxo :D

Objavljeno

morgen.....back :)

Objavljeno

Awan Afuqya

Objavljeno

:yawn: koj fajn, če maš sam 4 ure praxe zato k je miklavž haha :D

Objavljeno

:o dons je miklavž.. morm kj napisat mu :P

Objavljeno
:o dons je miklavž.. morm kj napisat mu :P

Fifty lol :D ja iz dons na jutr je :D

Objavljeno

haha zakon :)

Objavljeno
Zakva rabš...ma sošolc :D sam mi je bedn :D

ma neki rabm za dovgcajt... 2 ure na dan sm u avtu vecinoma kot sopotnik in razmislam mal o nabavi... me pa ze mal mineva k sm zvedu da tist niso tamali cd_ji k jih not futraš ampak ena sonijova mini izvedba k mislm a rabs en svoj drive da lohk pečeš tiste... poj pa ze mal zgubi smisu če si ne morm sam cjckov pect...

Objavljeno
ma neki rabm za dovgcajt... 2 ure na dan sm u avtu vecinoma kot sopotnik in razmislam mal o nabavi... me pa ze mal mineva k sm zvedu da tist niso tamali cd_ji k jih not futraš ampak ena sonijova mini izvedba k mislm a rabs en svoj drive da lohk pečeš tiste... poj pa ze mal zgubi smisu če si ne morm sam cjckov pect...

reč miklavžu nj ti prnese en svoj drive da lohk pečeš tiste sonijove mini izvedbe CDjov :D

P.S. zebe me v noge :closedeyes:

Objavljeno

nakonc je še pillow fight :P

....like, have a potato sack race :D hahaha, taj bla funny :P

Objavljeno

res da je stara fora.. ampak mi je res hudo narjen use skp :D čist za nasmejat :D

born to be alive.. lala

Objavljeno

evo roki zate....

evo par nalepk je zate

post-3531-1196888221.jpg

Objavljeno

Haha, tale zadn link zmaga :lol1: :lol1: :slap:

MF, maš kkšno odveč mogoče? :blush: :blush:

Objavljeno

to mij fifty poslou

Objavljeno

fočk :naughty:

ja fifty hvala za družbo, je blo fajn, smešen..... ;) :D

tist so pa moje nalepke, sm jih jst dala :rolleyes:

am jah una z aprillio je ena za rokyja ena pa za fiftyja, tk sm jst rekla :evilgrin: za soatel se pa zmente, več jih nism mela žal...te so se valal v predalu že kr lep cajt ;)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!