Schmid87 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 hahahahhahahhahhahhaahttp://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...mp;#entry694532 LOOOOOLL funny :D fočk :naughty: ja fifty hvala za družbo, je blo fajn, smešen..... ;) :D tist so pa moje nalepke, sm jih jst dala :rolleyes: am jah una z aprillio je ena za rokyja ena pa za fiftyja, tk sm jst rekla :evilgrin: za soatel se pa zmente, več jih nism mela žal...te so se valal v predalu že kr lep cajt ;) fočk :D yap, enako :D drgač pa zdele že jem sendviče, sm jih šu na hitr narest :P njam
Roky Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) evo roki zate....evo par nalepk je zate Zame? :eek: zakoooooon una od Aprilie :OK: kok jih je zame? :D A vidm, da je metuljcica dala, tenkju :) sicer še nevem kam jo bom dal,ampak, če boš kdrkol mela kšno tole Aprilia racing odveč lahk k men v koš vržeš hehehe :D tenkju :) btw. Fifty kdaj si boš zame uzel cajt za kšno drinko :D Popravljeno December 5, 2007. Popravil Roky
Roky Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Kul...Kam jo boš pa ti dau? :) Bi mogla metuljcico nafehtat še za 2 take, da bi jih lahk na vizirju (od motorja) imela...tko prstran, sam tist Akrapovič bi odrezov k na 2t ne paše :D
Schmid87 Objavljeno December 5, 2007 Objavljeno December 5, 2007 Kul...Kam jo boš pa ti dau? :) Bi mogla metuljcico nafehtat še za 2 take, da bi jih lahk na vizirju (od motorja) imela...tko prstran, sam tist Akrapovič bi odrezov k na 2t ne paše :D če bi dou tole nalepko na vizir, poj neb velik vidu pumoje :D hehe
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 če bi dou tole nalepko na vizir, poj neb velik vidu pumoje :D hehe Beri oklepaje :D vizir na motorju - steklo za zaščito pred vetrom :D ne un vizir na čelad :)
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 slabo berem kokr zgleda :P ta nalepka je drgač tolk velka --> js si morm tiste nalepke zrihtat, od mojga logota ^_^
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 slabo berem kokr zgleda :P ta nalepka je drgač tolk velka --> js si morm tiste nalepke zrihtat, od mojga logota ^_^ Aja hm...tole je pa res velik, na tistih slikah mejhna zgleda :) ...Bo treba razmislt kam jo bom dau :)
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Aja hm...tole je pa res velik, na tistih slikah mejhna zgleda :) ...Bo treba razmislt kam jo bom dau :) yap, kr velka :D matr, lowdam Corel Draw :D sm mislu da je to manši programčk, je pa kr krepko čez giga :)
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 yap, kr velka :D matr, lowdam Corel Draw :D sm mislu da je to manši programčk, je pa kr krepko čez giga :) Zakaj pa Corel Draw? :) Photoshop stegn dol 7.0 ... precej lažji kot Corel pa še velik boljši :)
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Zakaj pa Corel Draw? :) Photoshop stegn dol 7.0 ... precej lažji kot Corel pa še velik boljši :) zato da ene slike shranm v temu fajlu al karkol :D pa da vidm mal programčič :P
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 mika me it na motor :P tko da, sam še oblečm se primerno.. pa grem na motorčič :P
Tomyboy Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 mika me it na motor :P tko da, sam še oblečm se primerno.. pa grem na motorčič :P A si ti okrog štirih porival Aprilio tam pri Bobovku? Saj bi ustavil pa sem si mislil, da ti malo rekreacije ne bo škodilo :whistle: :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 fifty pejd dol u zarico povprašat. zihr se najde se ksn ceu avto :) babe za volanam :closedeyes: tomyboy, as šu ti mem prej? :D (bobovek)
Matex_46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 babe za volanam :closedeyes: tomyboy, as šu ti mem prej? :D (bobovek) :blink: wow - je s tabo vse vredu? :eek:
Tomyboy Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 O smola. Sej sem še razmišljal a bi ustavil, sem mislil da ti je zmanjkalo bencina, ampak ti itak ne bi mogel kaj dost pomagat.
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 :blink: wow - je s tabo vse vredu? :eek: yap je vse uredu z mano, mal me kolk boli, pa lev zapestje.. ampak so minimalne poškodbe, tko da rešilca nismo nč klical :) kar je je to da mam mal popraskan tm pr kolenu :) kj hujšga ni.. baba je rekla da je bla panična, in poj je kr spelala, poj je šla pa po bremzi, je rekla da ne ve zakaj. js nism mogu nikamor drugm kot pa v njo :closedeyes: poj sva tm neki mutila, ona je klicala polcijo.. so pršli.. pa popisal vse itd. itd. kupončk sm dobu.. zdj bom šu na zavarovalnco, da vidm kako in kaj. čelado mam pa tut popraskano spredej, pa šipco :closedeyes: motor je pa povsod popraskan, ogledala, disk, feltna, plastika vsa, spredej, zadej.. ker motor je še prevrnil in je obe strani spraskal, roške so tut seveda spraskane, auspuh.. krneki uglavnm :closedeyes: upam da mi bojo motor uštimal slikano pou ure pred nesrečo -->
NejcZ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) Če še mal felne pa use, bo po mojem kr totalka :whistle: Sam da si kul! Popravljeno December 6, 2007. Popravil NejcZ
_Fingi_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Fak Fifty_ :BUA: :BUA: gadno tole :BUA: no, važno da je s tabo kolkr tok vse v redu, motor boš že popravu :OK: kje pa je blo to? A boš šu h dohtarju kej jamrat? Jest se ful sekiram k nism šu nč :closedeyes: jest na začetku sezone, ti pa na koncu... ful dobr :wacko:
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 joj petnula :eek: :BUA: :closedeyes: no sicer sma da je stabo vse ql...sam itq pač vem da se za motor ful sekiraš... :closedeyes: tist se bo že zrihtal no....upam da navjo na zavarovalnc neki mutil...najprej avto pol pa motor, res nimaš sreče :(
_LuX_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) ajejej Fifty, babe so hudič :BUA: ... sam da je s tabo ql Popravljeno December 6, 2007. Popravil mad driver
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 zdjj na motorju zgleda k da bi meu "bubble" vezir :D športn :P ker so nosilci skp stisneni, in so mal povišal vso zadevo :) drgač mi je pa hudo zarad motorja yap :closedeyes: jah no, tko pač je.. kva nj zdj :) nism nč jamrov tm od bolečin.. čeprou me na ene parih koncih telesa mal boli.. ampak ni nč hujšga :) če primerjam z lansko nesrečo seveda :P ampak baba ma pa zbit odbijač spredi, na Hyundaiu Getz :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) a si poklicu modela? zdele bom :) sam da se mi tel. mal nafila.. glih k si prekinu je ugasnu tel. :D kva pa mu poj rečm sploh.. :) da si mi ti reku za njega? kuko je nemu ime drgač? Popravljeno December 6, 2007. Popravil FiFtY_
Gizmo_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 zdele bom :) sam da se mi tel. mal nafila.. glih k si prekinu je ugasnu tel. :Dkva pa mu poj rečm sploh.. :) da si mi ti reku za njega? kuko je nemu ime drgač? ej newem imena :headbang: :headbang: sam reč da ti je dau trošt to številko... pa nau vedu kdoj to pa sam reč un k je meu prometno z berlingotom pa bo use jasn...
Priporočene objave