Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ej newem imena :headbang: :headbang:

sam reč da ti je dau trošt to številko... pa nau vedu kdoj to pa sam reč un k je meu prometno z berlingotom pa bo use jasn...

tnx, ga bom poklicou čez ene 5min

Objavljeno
tnx, ga bom poklicou čez ene 5min

k men je reku da če se kermu kol to zgodi nej ga takoj pokliče... k se na največ zrihtat...

poj boš pa vidu... k mislm da model kr raztura glede tega.... no sej vi2 se zmenta pa pol povej :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

ne oglasi se -_-

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
ne oglasi se -_-

bo že... sam probi ga dobit no k ti lah ful zrihta...

Objavljeno
bo že... sam probi ga dobit no k ti lah ful zrihta...

a če ga bom jutr zutri poklicou bo kj narobe? al nj počakam na popoudne? :) k nevem kok je kj zaseden on :)

Objavljeno
a če ga bom jutr zutri poklicou bo kj narobe? al nj počakam na popoudne? :) k nevem kok je kj zaseden on :)

fora je u tem da morš it ti k dohtrju u roku enga dneva po nesreči....zto ti je to važn

pomoje ga lah zju3 pokličš... itq je najbrž u služba.. pa ju3 se itq js z njim dobim okol 4ih 5ih

Objavljeno
fora je u tem da morš it ti k dohtrju u roku enga dneva po nesreči....zto ti je to važn

pomoje ga lah zju3 pokličš... itq je najbrž u služba.. pa ju3 se itq js z njim dobim okol 4ih 5ih

poj če bo ju3 še šansa bo fajn.

ga bom puklicou ukol 9ih.

Objavljeno

kwa je fifty padalc, toughguy wannabe :)

Objavljeno
kwa je fifty padalc, toughguy wannabe :)

i'm OK :P i don't need no stinking ambulance :D hah

Objavljeno

hehe :)

zdj sam pazi ce bo motor totalka...ti bojo dal tok dnarja kokr je motor vredn, kar bo pa pri popravilu vec...bos mogu sam placat...

ker je mela moja mama isto...

Objavljeno

ni totalka :D sam use plastike ma uničene, pa mal popraskano feltno.. pa balanca, ročke, zlomlena strehca spredi.. itd. :D

Objavljeno

lol ja ze sam plastike so totalka haha :)

Objavljeno

Fak Fifty, res nism dojeu na MMSu, sm mislu, da si tko poslou, da si se furov, zj pa tole vidm :BUA: no sam, da je s tabo okej, motor boš pa že zrihtov v to ne dvomim hehe :)

Objavljeno
lol ja ze sam plastike so totalka haha :)

ni totalka.. i'm not listening.. lalalala :D

Fak Fifty, res nism dojeu na MMSu, sm mislu, da si tko poslou, da si se furov, zj pa tole vidm :BUA: no sam, da je s tabo okej, motor boš pa že zrihtov v to ne dvomim hehe :)

zrihtou ga bom ja.. sam nevem kdaj pa kako :)

Objavljeno

Totalka je ocenjen sigurno..staviš? :) Raje vzemi totalko, dobiš novega :P

Objavljeno

zto sm rabu nejgovo cifro :evilgrin: :evilgrin:

(sory če sm te u šoli motu)

Objavljeno
Totalka je ocenjen sigurno..staviš? :) Raje vzemi totalko, dobiš novega :P

am ja tko je da je totalka če popravilo presega vrednost tega motorja k si ga meu... seprav ta motor je biu vredn po Etax tm nekje 2000E, nove plastike so pa več...tko da je pomoje totalka...

pa ne dobiš novga dobiš 70% vrednosti Etaxa.... pa razbit ti ostane....

usaj tko je blo pr men k swa mela z kolegom z avtom nesrečo....

Objavljeno
zto sm rabu nejgovo cifro :evilgrin: :evilgrin:

(sory če sm te u šoli motu)

sj moja tel. je v profilu :P

am ja tko je da je totalka če popravilo presega vrednost tega motorja k si ga meu... seprav ta motor je biu vredn po Etax tm nekje 2000E, nove plastike so pa več...tko da je pomoje totalka...

pa ne dobiš novga dobiš 70% vrednosti Etaxa.... pa razbit ti ostane....

usaj tko je blo pr men k swa mela z kolegom z avtom nesrečo....

scene, a poj bom dobu recimo ukol 1400€? pa ta motor mi ustane?

Objavljeno
sj moja tel. je v profilu :P

drugače pa ne kupovat novih plastik, ampak raje naroči racing poliestre in tako popraviš motor za 400€ + ostane ti nekaj denarja + aprilia bo noro izgledala.....

Objavljeno
drugače pa ne kupovat novih plastik, ampak raje naroči racing poliestre in tako popraviš motor za 400€ + ostane ti nekaj denarja + aprilia bo noro izgledala.....

sj razmišlam tist od nicolettija :) ma tut za mojo rs 125 neki :) če je brez nalepk je pa še tok cenej..

Objavljeno

tko nekak.... tko je od kolega fotr dubu za avto.. pa pač razbitina ti ostane...

ja nared tko k ti je matex reku....al pa dej te švasat pa ga na zlato pobarvi...(da bo k čeladi pasu)

uglavnm unga strica poklič ti bo najbol zrihhtu pomoje....

Objavljeno
am ja tko je da je totalka če popravilo presega vrednost tega motorja k si ga meu... seprav ta motor je biu vredn po Etax tm nekje 2000E, nove plastike so pa

my ass ja

vredn je tam cca. 1500€ al pa še to ne :winkiss:

Objavljeno
my ass ja

uuu lej kdo se je pojavu...človek k mi je dolžan orangino :winkiss:

Objavljeno
my ass ja

napamet(nism vedu kolk ma km pa letnik je tm 2002-2003, če se ne motm)

... sam useen se da mal zdeelat... za ceno...kao novga...sam useen ja k vidš Etax te kr srt prime...

Objavljeno
uuu lej kdo se je pojavu...človek k mi je dolžan orangino :winkiss:

ti bom js 2 plaču sam da neboš več živčna :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

:whistle: :unsure: :alien1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!