Matex_46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 kaj si štajerc ratu??? :kva2: mal morm popestrit temo da navte sam deci kel notr :rolleyes: daj potegni mi ga malo :P (hec)
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Ona jo je tud men...ampak se je oddolžila z nalepkam hehe :PA gremo jutr al pa v soboto na kšno pjačo? :unsure: ej dj gremo ja....sam a uhka v nedelo??? al ap sobota popoldne, k zvčer sm že rezervirana.... roky sm ti še zmer dolžna pjačo veš ;) kljub nalepkam B)
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 A gremo jutr al pa v soboto na kšno pjačo? :unsure: don't know :D js sm broke.. pa sploh brez prevoza :) zdj je pa sam še AX pocket rocket na voljo :) k je polovico moj, pa polovico od mt :D
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 daj potegni mi ga malo :P (hec) hahahaha....ti dogaja :D drgač ma pa petnula črtico zadi...tk da... :kva2: :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ej dj gremo ja....sam a uhka v nedelo??? al ap sobota popoldne, k zvčer sm že rezervirana.... kr rezervirana :D hahh.. nevem kva nj si mislm :whistle: hahahaha....ti dogaja :D drgač ma pa petnula črtico zadi...tk da... :kva2: :lol1: tista črtica je za mitofreaka.. i mean Đufkota :rolleyes:
JMatic Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 hahahaha....ti dogaja :D drgač ma pa petnula črtico zadi...tk da... :kva2: :lol1: hahahahhahha ;:))) kr rezervirana :D hahh.. nevem kva nj si mislm :whistle:tista črtica je za mitofreaka.. i mean Đufkota :rolleyes: oh...goddamnit...
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ej dj gremo ja....sam a uhka v nedelo??? al ap sobota popoldne, k zvčer sm že rezervirana.... roky sm ti še zmer dolžna pjačo veš ;) kljub nalepkam B) To se pa z ostalimi zmen...mogoče če bo mitofreak za kšn kofe, da mi še nalepke da heheh :) Aja :naughty: don't know :D js sm broke.. pa sploh brez prevoza :) zdj je pa sam še AX pocket rocket na voljo :) k je polovico moj, pa polovico od mt :D Sej AX je zakon, sploh na zadnji klopi čez ležeče :D ...no če se kej premisl oz. ti bo dolgcajt pa sporoč :D
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 kr rezervirana :D hahh.. nevem kva nj si mislm :whistle:tista črtica je za mitofreaka.. i mean Đufkota :rolleyes: haha...pa s kolegico grem na pjačo... :OK: .) ja no haha.....sej ql petnula...ni treba razlagat :grrr :xx: :P :P
JMatic Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 nc...grem jest razdirat disketar, da nardim program ki kontrolira motorck :) papa
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 haha...pa s kolegico grem na pjačo... :OK: .) ja no haha.....sej ql petnula...ni treba razlagat :grrr :xx: :P :P kolegica ja.. :D
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Aja :naughty: jaaaaaaa :naughty:
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 nc...grem jest razdirat disketar, da nardim program ki kontrolira motorck :) papa LOL, g33k :D :D kolegica ja.. :D Ja poj bo pa to kolegico še dam pelala,v avtu se bosta pa mal po stegnih božale...naprej si pa sami mislte hehehehe :D Damn, tale tema je pa zdele tko kokr včas 125ke javite se al pa irc :D
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) kolegica ja.. :D who else pa :D sj se nama uhka prdružeš v soboto v dotiku B) :P sam bo babji čvek, tk da ne vem... :D to bi blo bl za fingija:) Popravljeno December 6, 2007. Popravil metuljcica46
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Ja poj bo pa to kolegico še dam pelala,v avtu se bosta pa mal po stegnih božale...naprej si pa sami mislte hehehehe :D sam maš pa ideje :D
_Fingi_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 who else pa :D sj se nama uhka prdružeš v soboto v dotiku B) :P sam bo babji čvek, tk da ne vem... :D to bi blo bl za fingija:) Hehe, jest mam rd take ja... dve kolegice pa dotike :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 who else pa :D sj se nama uhka prdružeš v soboto v dotiku B) :P sam bo babji čvek, tk da ne vem... :D to bi blo bl za fingija:) Woho Fifty! tele ponudbe jest nebi zavrnu...Mal vleče na gang-bang :lol1: Ja kr Fingija ti zdej tle v drek tlač...poj se bosta pa sam o kurbariji zgovarjale... :slap: sam maš pa ideje :D :naughty: asmo že mokri a :naughty:
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Hehe, jest mam rd take ja... dve kolegice pa dotike :whistle: :whistle: aaa vidš fingi :naughty: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Woho Fifty! tele ponudbe jest nebi zavrnu...Mal vleče na gang-bang :lol1: Ja kr Fingija ti zdej tle v drek tlač...poj se bosta pa sam o kurbariji zgovarjale... :slap: :naughty: asmo že mokri a :naughty: ma en on ni tak no...on je spešl an petnula .) :OK: rse je...vedno pogovor nenazadnje na to nanese O:-) ej fejst roky fejst :evilgrin: :D :D
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ma en on ni tak no...on je spešl an petnula .) :OK: rse je...vedno pogovor nenazadnje na to nanese O:-) ej fejst roky fejst :evilgrin: :D :D Kva ni tak...Sej ma tud on kurca v hlačah tko, da se vrjetn ne razlikuje dost od ostalih :lol1: :D Sej...sam svinjarija te je :D :D :D Packa...dej...rajš grem mal counter-strike špilat, tle me boste še pokvarl :krneki:
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) Kva ni tak...Sej ma tud on kurca v hlačah tko, da se vrjetn ne razlikuje dost od ostalih :lol1: :D Sej...sam svinjarija te je :D :D :D Packa...dej...rajš grem mal counter-strike špilat, tle me boste še pokvarl :krneki: ja ne no...eh sej ti bo on razložu... B) pač je spešl...ne ga pokvart, je eden redkih takih tipov...ne pa tko k ti :D nimam kej taka sm O:-) haha...mi tebe pokvarl...da nam kej rekla :D aja btw tvoja joškasta kelnarca spet dela :P Popravljeno December 6, 2007. Popravil metuljcica46
Roky Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ja ne no...eh sej ti bo on razložu... B) pač je spešl...ne ga pokvart, je eden redkih takih tipov...ne pa tko k ti :D nimam kej taka sm O:-) haha...mi tebe pokvarl...da nam kej rekla :D aja btw tvoja joškasta kelnarca spet dela :P Ja ti si me najbl pokvarla ! Mislm,sam take dvopomenske izraze uporablaš :D :D Pa drgač sm jest plidn fantk :P no sej smo vsi tle...ste babe bl pokvarjene :grim Kul...spet bom prov dolg drobiž iskov :D Pa ni joškasta ampak je dekle z velikim oprsjem ! B)
_Fingi_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 aaa vidš fingi :naughty: :whistle: jest sm zmeri za :naughty: :naughty: lohk bi že vedla :whistle:
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Ja ti si me najbl pokvarla ! Mislm,sam take dvopomenske izraze uporablaš :D :D Pa drgač sm jest plidn fantk :P no sej smo vsi tle...ste babe bl pokvarjene :grim Kul...spet bom prov dolg drobiž iskov :D Pa ni joškasta ampak je dekle z velikim oprsjem ! B) jst...eh sj a veš dj sm se že navadla...za vse sm jst kriva karkol se zgodi...tk da ni panike...me to ne gane več .) :D dvopomenske???hmm....a ti slovenščina gre na bolš :OK: kkšn primer mogoče :unsure: :kva2: plidn..hm...no ja..."uu tale je huda, ne čak tale tut, pa tale..." :lol1: no se opravičujem....z velikim oprsjem, važn da ti je všeč....k drugim siccer ni...dj mi neki razlož...kaj bo ženski tak oprsje če ej pa na splošn čudna??? :unsure: :eek: :D jest sm zmeri za :naughty: :naughty: lohk bi že vedla :whistle: sj vem jst to blonđi :blush: sam ne upam povedat :D :kva2:
metuljcica46 Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 ej a ste drgač vidl fotke na kačjih ridah, od sobote??? pa roky sma tok da te opomn pr fiftyju sm jst taprva v vrsti za sedež, sva se včer zmenla, da nav nesporazumov :P :OK:
_Fingi_ Objavljeno December 6, 2007 Objavljeno December 6, 2007 Fifty, za 15.12, a bi bla kkšna možnost da bi še mene pobral? :blush: :whistle: maš pjačo v dobrem? al pa 2? :blush:
Priporočene objave