Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

prou nam pozabla besed v soboto...."papa metuljcica" haha.....res je blo funny :D no aj sje najbrž ne veste zakaj se gre, ob priliki razložim...petnuli sm že povedala...k pa ma da je tih kle na JAVNEM forumu :D

Fifty, za 15.12, a bi bla kkšna možnost da bi še mene pobral? :blush: :whistle: maš pjačo v dobrem? al pa 2? :blush:

haha...čist ste se zajebal..mislm sj najbrž bo plac...sam jst sm bla taprva...matr petnula boš mev pjače v dobrem :naughty:

Objavljeno
jst...eh sj a veš dj sm se že navadla...za vse sm jst kriva karkol se zgodi...tk da ni panike...me to ne gane več .) :D

dvopomenske???hmm....a ti slovenščina gre na bolš :OK: kkšn primer mogoče :unsure:

:kva2:

plidn..hm...no ja..."uu tale je huda, ne čak tale tut, pa tale..." :lol1:

no se opravičujem....z velikim oprsjem, važn da ti je všeč....k drugim siccer ni...dj mi neki razlož...kaj bo ženski tak oprsje če ej pa na splošn čudna??? :unsure: :eek: :D

1. več al manj sm se hecov, ker sm dobre vole, ker se morm učit :D ...Edino za kar te obtožujem, da si bla kriva je to, da si enkrat avto parkirala na un pesk,mislna pa si, da si ga na parkirplacu pustla...ampak bog ti je oprostu, ker ve, da pjača dela svoje :lol1:

2. a sm balkanc, da neznam pisat pa govort? :? lepo prosm zmeri sm mu slovo 3 ali več :P

3. ta stavk dvomm, da je pršu iz mojih ust, ker vrjetn ni šlo tok pičk naenkrat mem heheheheh :D pa to je še zmeri v skladu z biblijo, to ni greh ! :D

3. bom kratk in jedrnat...s tako žensko se ne pogovarjaš :lol1:

Mal sm veseu dons hehehe :D

Objavljeno
ej a ste drgač vidl fotke na kačjih ridah, od sobote??? pa roky sma tok da te opomn pr fiftyju sm jst taprva v vrsti za sedež, sva se včer zmenla, da nav nesporazumov :P :OK:

OMG, tko sm se jest v 4. klasu z mt kregov kdo bo spredej kdo bo zadej :slap: k da je važn, glavn da se peleš :D

Objavljeno
1. več al manj sm se hecov, ker sm dobre vole, ker se morm učit :D ...Edino za kar te obtožujem, da si bla kriva je to, da si enkrat avto parkirala na un pesk,mislna pa si, da si ga na parkirplacu pustla...ampak bog ti je oprostu, ker ve, da pjača dela svoje :lol1:

2. a sm balkanc, da neznam pisat pa govort? :? lepo prosm zmeri sm mu slovo 3 ali več :P

3. ta stavk dvomm, da je pršu iz mojih ust, ker vrjetn ni šlo tok pičk naenkrat mem heheheheh :D pa to je še zmeri v skladu z biblijo, to ni greh ! :D

3. bom kratk in jedrnat...s tako žensko se ne pogovarjaš :lol1:

Mal sm veseu dons hehehe :D

hmm

1. te štekam.....tist nism bla jst kriva na pjača....pa me tist dele sploh ne briga...butast folk k avto premika :slap: :lol1:

2. vem da si slovnec, mal te hecam ker sm dobre volje :yea1:

3. bla je metafora....če maš slovo več kot tri veš kaj to pomen :P

4.aha....torej maš tako žensko sma za neki...in pol si ti pridn.....in pol svizec zavije čokolado v folijo :D

5.izboljši matematko ker si dvakrat napisu "tretjič" :lol:

Objavljeno
OMG, tko sm se jest v 4. klasu z mt kregov kdo bo spredej kdo bo zadej :slap: k da je važn, glavn da se peleš :D

res je sma jst mam privilegije...dj bote vidl ke sm jst doma haha :D

ej sma bo hudo ...cela klapa kofetkarjev bo tm, miha, možno da še shark, pa sončece...

pa cela ridaška klapa, vem da bodo condor, snoopy-sta mi osebno potrdila :D pol ap anjbrž še osa...pa polona, pa irenca, sanda....tk da bo čist hudo :yea1:

Objavljeno
hmm

1. te štekam.....tist nism bla jst kriva na pjača....pa me tist dele sploh ne briga...butast folk k avto premika :slap: :lol1:

2. vem da si slovnec, mal te hecam ker sm dobre volje :yea1:

3. bla je metafora....če maš slovo več kot tri veš kaj to pomen :P

4.aha....torej maš tako žensko sma za neki...in pol si ti pridn.....in pol svizec zavije čokolado v folijo :D

5.izboljši matematko ker si dvakrat napisu "tretjič" :lol:

1.Sama seb rečeš butasta? :D lol :D sej si ga sama tja parkirala :D

2. Pa dobro onda :D lol

3. prenos ali metafora (grško metafero = prenesem)...beseda v prenesenem pomenu :D

4. Nismo pr dejanjih tko, da sm še zmeri pridn...Pa v moderni dobi svizc rola joint :D

5. Kok znam matematko bom pa jutr lahk povedov, se glihkar učim pa mam že tko sprane možgane, da mej mal zjebal pr vrstnmu redu :P

Objavljeno

bi te rd vidu ko ti bo bejba rekla da pejt zadi na motorju :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
1.Sama seb rečeš butasta? :D lol :D sej si ga sama tja parkirala :D

2. Pa dobro onda :D lol

3. prenos ali metafora (grško metafero = prenesem)...beseda v prenesenem pomenu :D

4. Nismo pr dejanjih tko, da sm še zmeri pridn...Pa v moderni dobi svizc rola joint :D

5. Kok znam matematko bom pa jutr lahk povedov, se glihkar učim pa mam že tko sprane možgane, da mej mal zjebal pr vrstnmu redu :P

1. ej jst vem kam si ga parkirala...a sm jst kriva da ga je tist .... premaknu.. :closedeyes: ma ne da se mi zdj o tem :closedeyes:

2. haha, funny :D

3.wauuuu....presenečaš :OK:

4. vredu pa joint, nema veze :lol1:

5. no si ap rse pridn ja...me prou zanima... B) :P

bi te rd vidu ko ti bo bejba rekla da pejt zadi na motorju :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

hudaaa :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

To je pa že tema za drugo debato :D

Objavljeno
who else pa :D sj se nama uhka prdružeš v soboto v dotiku :P

sam bo babji čvek, tk da ne vem...

opa :D to bi se splačal mal premilst še :P

važn da si krajšamo cajt :D

Woho Fifty! tele ponudbe jest nebi zavrnu...Mal vleče na gang-bang :lol1:

:naughty: asmo že mokri a :naughty:

res je :D

lol

ma en on ni tak no...on je spešl an petnula :OK:

ej fejst roky fejst :evilgrin: :D :D

yap, spešl sm ^_^

opa

Kva ni tak...Sej ma tud on kurca v hlačah tko, da se vrjetn ne razlikuje dost od ostalih :lol1: :D

Sej...sam svinjarija te je :D :D

Packa...dej...rajš grem mal counter-strike špilat, tle me boste še pokvarl :krneki:

haha :worship:

g33k :D

ja ne no...eh sej ti bo on razložu... B) pač je spešl...ne ga pokvart, je eden redkih takih tipov...ne pa tko k ti :D

haha...mi tebe pokvarl...da nam kej rekla :D aja btw tvoja joškasta kelnarca spet dela :P

^_^

boob girl :D

Fifty, za 15.12, a bi bla kkšna možnost da bi še mene pobral? :blush: :whistle: maš pjačo v dobrem? al pa 2? :blush:

je možnost.. :D matr si sramežliu :)

ej, te pjače si bom js rezervirou od vseh.. in bom tko ene 2 mesca v dobrem s pjačam :D haha

prou nam pozabla besed v soboto...."papa metuljcica" haha.....res je blo funny :D no aj sje najbrž ne veste zakaj se gre, ob priliki razložim...petnuli sm že povedala...k pa ma da je tih kle na JAVNEM forumu :D

haha...čist ste se zajebal..mislm sj najbrž bo plac...sam jst sm bla taprva...matr petnula boš mev pjače v dobrem :naughty:

:D

yap, res bom pjn od zaHarmony/soka/kokakole itd. wuhu!

:

res je sma jst mam privilegije...dj bote vidl ke sm jst doma haha :D

ej sma bo hudo ...cela klapa kofetkarjev bo tm, miha, možno da še shark, pa sončece...

pa cela ridaška klapa, vem da bodo condor, snoopy-sta mi osebno potrdila :D pol ap anjbrž še osa...pa polona, pa irenca, sanda....tk da bo čist hudo :yea1:

poj ji boste lohk pod oknam pel :)

upejmo da bo hudo :) čeprou pr men brez alkohola kot vedno :D

hah.. ej, kuko se že reče tistmu k mu ne more kurc stopt? :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
haha :worship:

g33k :D

hah.. ej, kuko se že reče tistmu k mu ne more kurc stopt? :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Hehe, ja a ni res :D

Ne jest pa ne :nono: toj đufko on skoz gika hehehe :D

impotenca... :lol:

Objavljeno
Hehe, ja a ni res :D

Ne jest pa ne :nono: toj đufko on skoz gika hehehe :D

impotenca... :lol:

je :D

in ti mu slediš v zavetrju :D haha

aha, se prau bo v rollbaru en k je 100% impotenten :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
je :D

in ti mu slediš v zavetrju :D haha

aha, se prau bo v rollbaru en k je 100% impotenten :evilgrin: :evilgrin:

Kva a bojo upokojenci tud akva? :whistle: sejvemkvasimisluhehehe.

Objavljeno
Kva a bojo upokojenci tud akva? :whistle: sejvemkvasimisluhehehe.

eh, učasih smo za enga govoril da je impotenten :) matr mate slb spomin :P

Objavljeno
eh, učasih smo za enga govoril da je impotenten :) matr mate slb spomin :P

Hehe sej sm napisu...sam je pobarvan text hehehe :P

Objavljeno
Hehe sej sm napisu...sam je pobarvan text hehehe :P

haha :D to si pa zvito izvedu :P še js nism opazu, pa še quoutou sm :D hah. :headbang: :P

Objavljeno
haha :D to si pa zvito izvedu :P še js nism opazu, pa še quoutou sm :D hah. :headbang: :P

Sej sm dau nakonc črno piko...velik folka najprej misl, da ma umazan ekran al pa, da je šu en pixl po gobe hahaha :D

Objavljeno
Sej sm dau nakonc črno piko...velik folka najprej misl, da ma umazan ekran al pa, da je šu en pixl po gobe hahaha :D

ja, js pomislm da mam umazan ekran.. ker ga mam res :D prahu je tk gor da bi ga lohk na kile prodajou :D

Objavljeno
ja, js pomislm da mam umazan ekran.. ker ga mam res :D prahu je tk gor da bi ga lohk na kile prodajou :D

Hehe,moj je pa zmeri čist (razn kdr kiham :D ) ker me res živcira drgač hehe :D btw. dejva sam v tejle temi pisat, da se naujo spet prtožval :D

Objavljeno
Hehe,moj je pa zmeri čist (razn kdr kiham :D ) ker me res živcira drgač hehe :D btw. dejva sam v tejle temi pisat, da se naujo spet prtožval :D

haha, in poj maš res sline po ekranu :D zanimiv :P res tko matiči gor.. pa tko zeleni pa kr mal rjavi.. pa tko že kri umes :D hahah..

kr nj se prtužujejo :evilgrin:

Objavljeno
js pa zdj ne morm nč na sprehod pelat.. motor = zbit, avto = mal ga manka :D frčija =nevozna oba :D poni prasc = u kurcu, vespa PX200E = totalka (še iz tiste prejšne nesreče)... sam še polovico mojga Citroena AX mi ostane :) druga polovica je od mtke :D hehe

Bom tle odgovoru hehe...

Ja zdele si meu pa res nesrečo no :( Ampak sej ti mt vrjetn odstop avto, sej ti ga je prej tud hehe :)

Objavljeno
Bom tle odgovoru hehe...

Ja zdele si meu pa res nesrečo no :( Ampak sej ti mt vrjetn odstop avto, sej ti ga je prej tud hehe :)

yap, sj če ne ga pa pod prisilo uzamem :D sj se hecam ^_^ če mi ga posod, mi je ql :) itak sm ji reku da je tista polovica k je bla moja.. da ji podarjam :D haha.. da je njen avto v celoti zdj.. se prau ni več moj :closedeyes: razn tista nalepga zadi BRAKING :D

Objavljeno
haha, in poj maš res sline po ekranu :D zanimiv :P res tko matiči gor.. pa tko zeleni pa kr mal rjavi.. pa tko že kri umes :D hahah..

kr nj se prtužujejo :evilgrin:

haha sej nebi blo treba tko v podrobnosti hehehe tole bo pomoje metuljcica ful z veseljem brala :evilgrin:

yap, sj če ne ga pa pod prisilo uzamem :D sj se hecam ^_^ če mi ga posod, mi je ql :) itak sm ji reku da je tista polovica k je bla moja.. da ji podarjam :D haha.. da je njen avto v celoti zdj.. se prau ni več moj :closedeyes: razn tista nalepga zadi BRAKING :D

Haha podaru pov avta :lol1: ...Motosvet nalepko ji dej gor, bo skoz kdo za njo trobu hehee :D

Objavljeno
haha sej nebi blo treba tko v podrobnosti hehehe tole bo pomoje metuljcica ful z veseljem brala :evilgrin:

Haha podaru pov avta :lol1: ...Motosvet nalepko ji dej gor, bo skoz kdo za njo trobu hehee :D

pa mislm da tut fingiju te "nagnusne" scene niso tok ql :D hah

ja ^_^ a nism prjazn :P mah, nobene nimam :) morjo jih naročit :D

Objavljeno
pa mislm da tut fingiju te "nagnusne" scene niso tok ql :D hah

ja ^_^ a nism prjazn :P mah, nobene nimam :) morjo jih naročit :D

Hehe...men so pa kul...no smešne so mi hehe :D tko k pa una "kva puza po vseh 4 pa nemore pod mizo" :lol1:

Sej jih bom mogoče jest zdele dobu...bom nafehtov mal hehe :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!