Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Hehe...men so pa kul...no smešne so mi hehe :D tko k pa una "kva puza po vseh 4 pa nemore pod mizo" :lol1:

Sej jih bom mogoče jest zdele dobu...bom nafehtov mal hehe :)

yap tist je dobr :D haha

sj jih lohk pokrademo na motosvetovmu partyu :D

P.S. as vidu tisto aprilio oz. plastiko k sm dou link v tisti temi? :)

Objavljeno
yap tist je dobr :D haha

sj jih lohk pokrademo na motosvetovmu partyu :D

P.S. as vidu tisto aprilio oz. plastiko k sm dou link v tisti temi? :)

Hehe...Sej mogoč bojo res kej talal ja hehe :)

Am...kje,kaj,zakaj...A mislš tist od nicoletti ?

Objavljeno
Hehe...Sej mogoč bojo res kej talal ja hehe :)

Am...kje,kaj,zakaj...A mislš tist od nicoletti ?

bomo vidl :D

yap

Objavljeno
bomo vidl :D

yap

Ja ja te plastike sm jest že neki časa nazaj gledu.So kr fajne, sam k me bolj na KTMa spominja hehe :) ampak vrjetn dobiš nepobarvane tko, da sigurn bolš kt originali :OK:

Objavljeno
Ja ja te plastike sm jest že neki časa nazaj gledu.So kr fajne, sam k me bolj na KTMa spominja hehe :) ampak vrjetn dobiš nepobarvane tko, da sigurn bolš kt originali :OK:

yap, sj ta barva je za KTM narjena :) jih je meu v 125ccm ktm ^_^ men je pa usen lepa :D hehe, tut če na ktm spominja.. mogl bi narest REPSOL za 125 :D hehe

vrjetn bom kr kupu brez nalepk, če bojo 200€ :) poj bo pa sam carbon, bom k ghost rider :D

Objavljeno
yap, sj ta barva je za KTM narjena :) jih je meu v 125ccm ktm ^_^ men je pa usen lepa :D hehe, tut če na ktm spominja.. mogl bi narest REPSOL za 125 :D hehe

vrjetn bom kr kupu brez nalepk, če bojo 200€ :) poj bo pa sam carbon, bom k ghost rider :D

Čak a to so karbonske plastike :? a niso poliestri tole? :huh:

Drgač repsolka bi bla huda je :OK: al pa Konica Minolta :D

Objavljeno
Čak a to so karbonske plastike :? a niso poliestri tole? :huh:

Drgač repsolka bi bla huda je :OK: al pa Konica Minolta :D

majo na voljo carbon al pa poliestr :) seveda je carbom dražji :D

pumoje bom meu kr brez nalepk.. in bom poj svoje gor limov :D bo bl "outisderski" motor :) hehe

Objavljeno

zdj sm naložu multilanguage corel draw.. in je v španščini :) ful se znajdem

Objavljeno
majo na voljo carbon al pa poliestr :) seveda je carbom dražji :D

pumoje bom meu kr brez nalepk.. in bom poj svoje gor limov :D bo bl "outisderski" motor :) hehe

Aja aja,toj fajn...Sam karbon gre na 10000 koncev če padeš, je poliester pomoje bolš se ne polom tko hitr :)

zdj sm naložu multilanguage corel draw.. in je v španščini :) ful se znajdem

Hehehe to sej men nardil pr Dreamweaverju,sam, da je bil francoski :D

Objavljeno
Aja aja,toj fajn...Sam karbon gre na 10000 koncev če padeš, je poliester pomoje bolš se ne polom tko hitr :)

Hehehe to sej men nardil pr Dreamweaverju,sam, da je bil francoski :D

yap, karbon se razsuje :) poliester pa poč.. in se furaš s počenmu :P sam ga laži zaflikaš.. s smolo pa te scene :D hehe

čudn je tale corel draw :D nima pojma kva se dela :) sm odpru par slikc pa jih hotu narest smešne.. in nimam pojma k se nč ne znajdem :D

Objavljeno

mah nč, grem počas ležat.. oz. grem gleda TV za par urc pumoje :) pa noga mi bo zmrznla.. kolen bo zunej počivov da se pocel :P ne da se mi flajštrov gor dajt :D

če bom pa s kovtram podrgnu po nemu bo pa krvav.. k sploh nism nč opraskan.. ampak je sam povrhnjica oskublena dol.. in je rana skos morka, pa peče k svina.. in ceu cajt zgleda čiiist frišna :)

nč, se slišmo ju3 :D upam d bom kj zrihtou glede motorja pa sebe pa keša :) čau bau :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
yap, karbon se razsuje :) poliester pa poč.. in se furaš s počenmu :P sam ga laži zaflikaš.. s smolo pa te scene :D hehe

čudn je tale corel draw :D nima pojma kva se dela :) sm odpru par slikc pa jih hotu narest smešne.. in nimam pojma k se nč ne znajdem :D

Corel draw je čudn, tud smotan interface ma.Lahko ti zapečem na cd Photoshop 7 pa boš tm probov, je dost bolj pregledn pa tud znajdu se boš kr hitr :) je pa velik bolj sposobn od Corela.Pa še pomagov ti bom lahko kej ker PS poznam,corela pa prov nč :) no sam tko sm ga uporablov, da sm vidu kašn je

mah nč, grem počas ležat.. oz. grem gleda TV za par urc pumoje :) pa noga mi bo zmrznla.. kolen bo zunej počivov da se pocel :P ne da se mi flajštrov gor dajt :D

če bom pa s kovtram podrgnu po nemu bo pa krvav.. k sploh nism nč opraskan.. ampak je sam povrhnjica oskublena dol.. in je rana skos morka, pa peče k svina.. in ceu cajt zgleda čiiist frišna :)

nč, se slišmo ju3 :D upam d bom kj zrihtou glede motorja pa sebe pa keša :) čau bau :winkiss:

Ja jest tud počas, sm jutr prašan EEK (štrom) pa mto pišem :headbang: vem kuko te rane pečejo ja, k te bo bolel oz. pekl sam na ene hude joške pomisl,sploh nauš vedu, da si kje podrgnen hehehe :D

Zrihtej pa le ! :) bom držov pesti .) lnoč :zzz: :004

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
je :D

in ti mu slediš v zavetrju :D haha

aha, se prau bo v rollbaru en k je 100% impotenten :evilgrin: :evilgrin:

ne žal ;) :grrr

Kva a bojo upokojenci tud akva? :whistle: sejvemkvasimisluhehehe.

ti so pojava :lol1:

Objavljeno
haha sej nebi blo treba tko v podrobnosti hehehe tole bo pomoje metuljcica ful z veseljem brala :evilgrin:

ja sej pomoje je zanalašč to napisu.... :unsure: :evilgrin:

Objavljeno

u fak .. fifty .. sam da si ti ok :OK:

Objavljeno
Corel draw je čudn, tud smotan interface ma.Lahko ti zapečem na cd Photoshop 7 pa boš tm probov, je dost bolj pregledn pa tud znajdu se boš kr hitr :) je pa velik bolj sposobn od Corela.Pa še pomagov ti bom lahko kej ker PS poznam,corela pa prov nč :) no sam tko sm ga uporablov, da sm vidu kašn je

Ja jest tud počas, sm jutr prašan EEK (štrom) pa mto pišem :headbang: vem kuko te rane pečejo ja, k te bo bolel oz. pekl sam na ene hude joške pomisl,sploh nauš vedu, da si kje podrgnen hehehe :D

Zrihtej pa le ! :) bom držov pesti .) lnoč :zzz: :004

js sm meu pred kratkim fotošop (par let nazaj, haha) in use kar sm znou uporablat so ble tiste amaterske scene.. filtri pa to :P hehe

če bom ful razmišlov o joškah pa te scene, mi bo še kj zatekl :D hahah

ja sej pomoje je zanalašč to napisu.... :unsure: :evilgrin:

:evilgrin:

u fak .. fifty .. sam da si ti ok :OK:

yap, res je :OK: dons čutm mal bolečin po ceumu telesu, pa mal mam modric pa prask :) hujšga ni :)

drgač pa tkole je glede zavarovalnce: pride cenilc pogledat motor u tork al pa sredi, je reku da me bo še poklicou pa to. tko da, bomo vidl kuko bo :) napisou sm ene par teh poškodb motorja, ostalo bo pa itak vidu k bo pršu pogledat. :)

no, poj je blo pa še tole.. sm tm pozabu tel. in to opazm po pou ure.. in grem ke na Tilio (zavarovalnco) po tel. in je rekla ta k tm dela, da ga je že policaj uzeu :headbang: nevem zakva so mu ga dal.. k da niso vedl da ga bom nazaj pršu iskt. in poj čez kšno minuto pokliče policaj iz MOJGA tel. na fotrovga.. :) in je reku da ma moj tel. pa da ga dobim ukol 14ih nazaj, ker pride še policija na dom popisat par stvari. ne morš da vrjameš.. zdj sm brez telefona do dveh in ne morm poklicat tistga tipa k mi je Gizmo dou cifro :glare: zadnih par dni niso glih men po godu :)

a se javi kšna punca da me sprosti mal :P hahah

Objavljeno

priložnost zamujena ne vrne se nobena

post-3531-1197022349_thumb.jpg

post-3531-1197022358_thumb.jpg

Objavljeno

funny :D

Objavljeno

so u saw my poop :)

Objavljeno
so u saw my poop :)

yes, and it was brown :D i named him browny ^_^

Objavljeno
yap, res je :OK: dons čutm mal bolečin po ceumu telesu, pa mal mam modric pa prask :) hujšga ni :)

drgač pa tkole je glede zavarovalnce: pride cenilc pogledat motor u tork al pa sredi, je reku da me bo še poklicou pa to. tko da, bomo vidl kuko bo :) napisou sm ene par teh poškodb motorja, ostalo bo pa itak vidu k bo pršu pogledat. :)

no, poj je blo pa še tole.. sm tm pozabu tel. in to opazm po pou ure.. in grem ke na Tilio (zavarovalnco) po tel. in je rekla ta k tm dela, da ga je že policaj uzeu :headbang: nevem zakva so mu ga dal.. k da niso vedl da ga bom nazaj pršu iskt. in poj čez kšno minuto pokliče policaj iz MOJGA tel. na fotrovga.. :) in je reku da ma moj tel. pa da ga dobim ukol 14ih nazaj, ker pride še policija na dom popisat par stvari. ne morš da vrjameš.. zdj sm brez telefona do dveh in ne morm poklicat tistga tipa k mi je Gizmo dou cifro :glare: zadnih par dni niso glih men po godu :)

a se javi kšna punca da me sprosti mal :P hahah

res nimaš sreče.. :closedeyes:

ka pa v t temo za punco pišeš......haha...a se ti ne zdi napačna tema??? :hmm: :D :kva2: :slap:

Objavljeno
res nimaš sreče.. :closedeyes:

ka pa v t temo za punco pišeš......haha...a se ti ne zdi napačna tema??? :hmm: :D :kva2: :slap:

zih še kšne vohunjo poleg tebe :P

Objavljeno
zih še kšne vohunjo poleg tebe :P

ja sicer maš prou...sam ti predlagam da greš še v kkšno drugo temo jamrat .)

Objavljeno
ja sicer maš prou...sam ti predlagam da greš še v kkšno drugo temo jamrat .)

ne jamram, sam gledam če se čudeži dogajajo, pa d se v teli temu kšna najde :D hah

tiste teme za "jamranje" so pa bl spodi dol.. a te je poj že kdo napadu k si se tm uglasila? :D hah

Objavljeno
ne jamram, sam gledam če se čudeži dogajajo, pa d se v teli temu kšna najde :D hah

tiste teme za "jamranje" so pa bl spodi dol.. a te je poj že kdo napadu k si se tm uglasila? :D hah

haha.......ma ne....nben še ne napda...sj tut ne prčakujem :D

sj nism jamrala, kaj sm jamrala?? :unsure:

zaenkrat se mi še ni treba merkat :evilgrin:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!