Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 haha.......ma ne....nben še ne napda...sj tut ne prčakujem :D sj nism jamrala, kaj sm jamrala?? :unsure: zaenkrat se mi še ni treba merkat :evilgrin: ahah :D sm šu zdele mal pogledat temo.. in so jo tu "uživela" nazaj :) še js sm dou en komentar tm, a si vidla :D hah
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 ahah :D sm šu zdele mal pogledat temo.. in so jo tu "uživela" nazaj :) še js sm dou en komentar tm, a si vidla :D hah ma morm d anau tok zamrl vse skp.... :whistle: nism grem kuj gledat :yea1:
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 ma morm d anau tok zamrl vse skp.... :whistle: nism grem kuj gledat :yea1: mugoče je pa večina poparčkanih.. glede na to da je tišina tm :D al pa se usi pohinavsk gonjo med sabo :lol:
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 mugoče je pa večina poparčkanih.. glede na to da je tišina tm :D al pa se usi pohinavsk gonjo med sabo :lol: ma ja čist možno k dj so praznki pa vsi nekoga išejo...taka je bal raziskava :grim .) ja al pa rabjo mogoče nokoga za pobudnika...a veš da jih mal spodbudi....s tem mislm mene :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 ma ja čist možno k dj so praznki pa vsi nekoga išejo...taka je bal raziskava :grim .) ja al pa rabjo mogoče nokoga za pobudnika...a veš da jih mal spodbudi....s tem mislm mene :evilgrin: a ni biu ql komentar tm :D sj zdj sm napisou mal bl obširen post tm, k si tko hotla :D js skos išem kj :D tut če so prazniki, al pa ne.. :P sam problem je k mene nobena ne :D razn kšne svetle izjemce se najdejo :P ja.. vem kaj je pobudnik, vem da on spodbuja folk :D in zakva ti rabš spodbudo.. pjt u napad ane D: haha
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 a ni biu ql komentar tm :D sj zdj sm napisou mal bl obširen post tm, k si tko hotla :D js skos išem kj :D tut če so prazniki, al pa ne.. :P sam problem je k mene nobena ne :D razn kšne svetle izjemce se najdejo :P ja.. vem kaj je pobudnik, vem da on spodbuja folk :D in zakva ti rabš spodbudo.. pjt u napad ane D: haha ql no...sm tut dalšega vidla :yea1: jah dj nakladat no petnula.....mi gre res na živce kok pravš da te nbena noče, pa zmer maš povhn bab okol, ti smsajo, pa te kličejo za sprehode pa te scene, tk da sory stari si si sam kriu B) sj jst je ne rabm....jst pač po vsem kar je blo prej in zdj nočm nč...ker bi pomoje ful težko zaupala kermu....to ostane v teb a veš...pa nam napdala, naj mene kdo napade :D :devil:
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 ql no...sm tut dalšega vidla :yea1: jah dj nakladat no petnula.....mi gre res na živce kok pravš da te nbena noče, pa zmer maš povhn bab okol, ti smsajo, pa te kličejo za sprehode pa te scene, tk da sory stari si si sam kriu B) sj jst je ne rabm....jst pač po vsem kar je blo prej in zdj nočm nč...ker bi pomoje ful težko zaupala kermu....to ostane v teb a veš...pa nam napdala, naj mene kdo napade :D :devil: dajšga kaj? :D hah povhn bab mam okol ja, sj komej tipkam k me skos objemajo tuki :D hahah.... no da se zresnemo :P drgač sam sestrične najbl skrbi zame :D toj pa to.. one ne morjo bit moje babe.. pa tut nočm si predstavlat če bi bla moja baba.. mah dj no štiršestka.. nehi :D zdj morm misli prešaltat.. jah na tek grem kle kdaj s kolegi/kolegam, če so pa Ž spola je pa sprehod s kšno od sestričn, al pa kšna kolegica, toj pa to :D punco pa rabm za kj več ane :) :P lj kok besed je kle na S --> sory stari si si sam kriu :D sj ti ni treba nobenmu zaupat :) js čist nobeni punci ne zaupam :D tko da.. pr tem ni nč narobe :) pač so prevelke prasice vse :evilgrin: mimogrede, kdaj greš ti kj izpit za motor delat? a Z-jčk ti ni več ql ane? :D
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 dajšga kaj? :D hah povhn bab mam okol ja, sj komej tipkam k me skos objemajo tuki :D hahah.... no da se zresnemo :P drgač sam sestrične najbl skrbi zame :D toj pa to.. one ne morjo bit moje babe.. pa tut nočm si predstavlat če bi bla moja baba.. mah dj no štiršestka.. nehi :D zdj morm misli prešaltat.. jah na tek grem kle kdaj s kolegi/kolegam, če so pa Ž spola je pa sprehod s kšno od sestričn, al pa kšna kolegica, toj pa to :D punco pa rabm za kj več ane :) :P lj kok besed je kle na S --> sory stari si si sam kriu :D sj ti ni treba nobenmu zaupat :) js čist nobeni punci ne zaupam :D tko da.. pr tem ni nč narobe :) pač so prevelke prasice vse :evilgrin: mimogrede, kdaj greš ti kj izpit za motor delat? a Z-jčk ti ni več ql ane? :D daljši post :kva2: jah no dobr kolkrkol pravš.....pa nehi se tok smilt samu seb..... :evilgrin: sj si tut sam dost zahetevn al pa ne vem kaj no...al ap rse ni nbene ql abbe okol...kar mi je pa res čudn :unsure: :D res je punco rabš za kej več ja.... :naughty: haha huda fora ta s S-ji :D sploh vidla nism eh...pa ne morš tko valda more bit zaupanje......kaj men tut ne zaupaš??? :kva2: :devil: haha a izpit...uff...ej ne vem...k s kešom sm bl na slab..pa mam v mislih najprej prenosga kupt-komp mislm to...pa večjo postlo....pol bomo pa vidl kk bo s kešom, sj pravm da sm švoh s tem :unsure: :closedeyes: a Z-jčk...mah sj je ql...sma sta mi skoz bl fazerka naked pa suziki gsr všeč :blush:
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 daljši post :kva2: jah no dobr kolkrkol pravš.....pa nehi se tok smilt samu seb..... :evilgrin: sj si tut sam dost zahetevn al pa ne vem kaj no...al ap rse ni nbene ql abbe okol...kar mi je pa res čudn :unsure: :D res je punco rabš za kej več ja.... :naughty: haha huda fora ta s S-ji :D sploh vidla nism eh...pa ne morš tko valda more bit zaupanje......kaj men tut ne zaupaš??? :kva2: :devil: haha a izpit...uff...ej ne vem...k s kešom sm bl na slab..pa mam v mislih najprej prenosga kupt-komp mislm to...pa večjo postlo....pol bomo pa vidl kk bo s kešom, sj pravm da sm švoh s tem :unsure: :closedeyes: a Z-jčk...mah sj je ql...sma sta mi skoz bl fazerka naked pa suziki gsr všeč :blush: se ne smilm sam seb, če ne bi biu EMO :D in bi sedeu v kotu pa jokou bi :D pa s prstam bi name kazal pa smejal bi se mi :D haha mah gadno je k tuki sploh ni nobene sosede ql.. učasih jih je blo ene par pa so se odselile vse.. le zakaj :D haha yap, za kj več :evilgrin: res je, ne zaupam ti :D hehe :evilgrin: eeehhh, kdaj je biu pa dnar že problem? :D hehe (to skos en moj kolega prav) :) laptop je ql ja, poj te bo Đufko vrebou kuj (sam zato da pride k teb na laptop :whistle: ) :D večjo pojstlo? kaj ti bo? :evilgrin: sj si samska :D teb bi gsr fajn sedu :) al pa ER6 :)
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 se ne smilm sam seb, če ne bi biu EMO :D in bi sedeu v kotu pa jokou bi :D pa s prstam bi name kazal pa smejal bi se mi :D haha mah gadno je k tuki sploh ni nobene sosede ql.. učasih jih je blo ene par pa so se odselile vse.. le zakaj :D haha yap, za kj več :evilgrin: res je, ne zaupam ti :D hehe :evilgrin: eeehhh, kdaj je biu pa dnar že problem? :D hehe (to skos en moj kolega prav) :) laptop je ql ja, poj te bo Đufko vrebou kuj (sam zato da pride k teb na laptop :whistle: ) :D večjo pojstlo? kaj ti bo? :evilgrin: sj si samska :D teb bi gsr fajn sedu :) al pa ER6 :) haha... :D eh kaj sam sosede gledaš, sj maš kran povn bab B) :evilgrin: :devil: kk ne zaupaš..ehh..... :BUA: men bi pa rse uhka :D k d asm te že kdaj zajebala :grrr pa niso vse ženske prasice...kaj bi pol zame reku..k so me vsi tipi zajebal, pa nkol jst nč kriva :unsure: je dnar problem kk nej pa drgač... B) haha...a đufko ma ne bo me no.... :grrr ja hočm večjo postlo...sj to šele čez ene pol leta kaj veš kaj bo tkt...pač jo hočm met pa pika :P a ne da bi sj vem...no ja ER6 mi ni ql....gsr-ke se pa neb nkol branla :OK:
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 haha... :D eh kaj sam sosede gledaš, sj maš kran povn bab B) :evilgrin: :devil: kk ne zaupaš..ehh..... :BUA: men bi pa rse uhka :D k d asm te že kdaj zajebala :grrr pa niso vse ženske prasice...kaj bi pol zame reku..k so me vsi tipi zajebal, pa nkol jst nč kriva :unsure: je dnar problem kk nej pa drgač... B) haha...a đufko ma ne bo me no.... :grrr ja hočm večjo postlo...sj to šele čez ene pol leta kaj veš kaj bo tkt...pač jo hočm met pa pika :P a ne da bi sj vem...no ja ER6 mi ni ql....gsr-ke se pa neb nkol branla :OK: :D se najdejo kšne ja :rolleyes: :evilgrin: :krneki: pač ne zaupam :P hmm, a si se kdaj uprašala če si ti kj kriva? kuko si lohk to tok prepričana d so zmer drugi krivi :D Đufko je sneaky madrfakr :D ja prooou no :D naroč jo bužičku :P kva pa je z ER6 narobe? :D sj je sexy :P
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 :Dse najdejo kšne ja :rolleyes: :evilgrin: :krneki: pač ne zaupam :P hmm, a si se kdaj uprašala če si ti kj kriva? kuko si lohk to tok prepričana d so zmer drugi krivi :D Đufko je sneaky madrfakr :D ja prooou no :D naroč jo bužičku :P kva pa je z ER6 narobe? :D sj je sexy :P eh...kr neki ne zaupaš.....to ne zastopm.......okej če bi ti dala razlog...sam ql..no ja najbrž da na splošno :yes: a jst kriva...hm....sm aj doskrat...sam veš akj je fora...de itq nism kriva nkol.....tk šravjo...pa sploh o razmišljam o tem ne najdm razloga...drugi mi ga ne povejo....tk da ja.... :unsure: kaj mislš da sm jst kriva?? :? ja pr đufkotu nkol ne veš :P ma to mi božiček nau prnesu je predrago :BUA: ma ER6 ne vem no...ni me tok všeč....pač mi je gsr-ka vlik bl sexi :wub:
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 eh...kr neki ne zaupaš.....to ne zastopm.......okej če bi ti dala razlog...sam ql..no ja najbrž da na splošno :yes: a jst kriva...hm....sm aj doskrat...sam veš akj je fora...de itq nism kriva nkol.....tk šravjo...pa sploh o razmišljam o tem ne najdm razloga...drugi mi ga ne povejo....tk da ja.... :unsure: kaj mislš da sm jst kriva?? :? ja pr đufkotu nkol ne veš :P ma to mi božiček nau prnesu je predrago :BUA: ma ER6 ne vem no...ni me tok všeč....pač mi je gsr-ka vlik bl sexi :wub: yap, na splošno ne zaupam puncam :D mugooooče se bo kdaj spremenil to :) ampak dvomim :P jah nevem če si ti kriva :D nevem vsega.. drgač morš pa situacijo zmer pogledat iz več strani.. ne sam iz ene :) poj pa vidš kvaj fora. đufko je bučman ^_^ (2funnywordz) sj nj ti eno cheap pojstlo zrihta.. ITAK JE POJSTLA SAM ZA SPAT :D
metuljcica46 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 yap, na splošno ne zaupam puncam :D mugooooče se bo kdaj spremenil to :) ampak dvomim :P jah nevem če si ti kriva :D nevem vsega.. drgač morš pa situacijo zmer pogledat iz več strani.. ne sam iz ene :) poj pa vidš kvaj fora. đufko je bučman ^_^ (2funnywordz) sj nj ti eno cheap pojstlo zrihta.. ITAK JE POJSTLA SAM ZA SPAT :D ti že veš ;) haha, res je :D mah vgalvenm jst že vem da ne bo šlo... :(
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 mah vgalvenm jst že vem da ne bo šlo... :( kozarec je na pol poln :D
Schmid87 Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 še kr niso pršli kapsi na obisk :glare:
Gizmo_ Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 še kr niso pršli kapsi na obisk :glare: rabš cifro? :unsure:
Jerry_exc Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 rabš cifro? :unsure: ne oni negovo :
Roky Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 js sm meu pred kratkim fotošop (par let nazaj, haha) in use kar sm znou uporablat so ble tiste amaterske scene.. filtri pa to :P heheče bom ful razmišlov o joškah pa te scene, mi bo še kj zatekl :D hahah :evilgrin: a se javi kšna punca da me sprosti mal :P hahah Inštaliri si ga pa ti bom jest dau ene par tutorialov pa boš zlo hitr zaštekov, ni tok težk :) da se pa nardit čuda. Ahahahahahha :worship: ja ja...sam tist te vsaj bolel nau :D Sam maš res nesrečn mesc :trance_33_sleep: ql no...sm tut dalšega vidla :yea1: In pol sm jest pokvarjen, ker mi oči švignejo za kšno bejbo :headbang: ta pa tle razlaga po internetu kok dolge je že vidla :slap: ...Anja...Nigerija,Nigerija...tm bi biu raj zate :huh: a izpit...uff...ej ne vem...k s kešom sm bl na slab..pa mam v mislih najprej prenosga kupt-komp mislm to...pa večjo postlo....pol bomo pa vidl kk bo s kešom, sj pravm da sm švoh s tem :unsure: :closedeyes: a Z-jčk...mah sj je ql...sma sta mi skoz bl fazerka naked pa suziki gsr všeč :blush: Aha...vrjetn zato, da boš z laptopam lahk v novi pojstli ane...Maš srečo, da obstaja tud USB dildo, sam zaenkrat še ni brezžičn :kva2: Tanov Z sam zavija v desno, če spustiš balanco tko, da...Maš v MotoSI 18 test - priporočam branje, če se za tanovga zanimaš. haha... :D eh kaj sam sosede gledaš, sj maš kran povn bab B) :evilgrin: :devil: kk ne zaupaš..ehh..... :BUA: men bi pa rse uhka :D k d asm te že kdaj zajebala :grrr pa niso vse ženske prasice...kaj bi pol zame reku..k so me vsi tipi zajebal, pa nkol jst nč kriva :unsure: je dnar problem kk nej pa drgač... B) haha...a đufko ma ne bo me no.... :grrr ja hočm večjo postlo...sj to šele čez ene pol leta kaj veš kaj bo tkt...pač jo hočm met pa pika :P a ne da bi sj vem...no ja ER6 mi ni ql....gsr-ke se pa neb nkol branla :OK: V Kranju ma povhn bab ja...sam vrjetn si on ne želi glih Ceca wannabe babe :slap: Bo te, bo...Sam ne vrebov...kej druzga :lol:
JMatic Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 a izpit...uff...ej ne vem...k s kešom sm bl na slab..pa mam v mislih najprej prenosga kupt-komp mislm to...pa večjo postlo.... novi, en let garancije http://www.so-doo.si/index.php?page_lang=&...ram=1&mid=1 za postlo pa...nvm :)
JMatic Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) Inštaliri si ga pa ti bom jest dau pa boš zlo hitr zaštekov, ni tok težk :) sm jest pokvarjen, ker mi oči švignejo za po internetu kok dolge je že vidla :slap: ...Aa...Nigerija,Nigerija...tm bi biu raj :huh: Aha...Maš srečo, da obstaja tud USB dildo, sam zaenkrat še ni brezžičn :kva2: tojest vem :) sam zavija v desno, če spustiš tko, da...Maš v teenage 18 test - priporočam branje, če se za tanovga zanimaš. V Kranju ma povhn bab ja...sam vrjetn si on ne želi glih Ceca wannabe babe :slap: Bo te, bo...Sam ne vrebov...kej druzga :lol: matr tale đufko more bit pa res car :) mislm roki kasne ti pises :) Popravljeno December 7, 2007. Popravil mitofreak
Roky Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 matr tale đufko more bit pa res car :) jebač kot se šika :naughty:
JMatic Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) ej fifty kje naj kupm stirodur... aja do nedlje zvečer sm sam doma...kam se gre hehe :) roki ti nis prebral kaj sm napisu ane :) Popravljeno December 7, 2007. Popravil mitofreak
Roky Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 ej fifty kje naj kupm stirodur... aja do nedlje zvečer sm sam doma...kam se gre hehe :) roki ti nis prebral kaj sm napisu ane :) :lol1: :lol1: :lol1: Šele zdele sm tud qoute prebral hehehe :P pack ! Ja žurko nared ane..pa pridemo heheheh :yea2:
Roky Objavljeno December 7, 2007 Objavljeno December 7, 2007 Lahko noč :doze: ja vem softič sm, sam sm glihkar formatirov pa me neki Windowsi zajebavajo (zlo počas vleče dol tako iz strani kot iz torrentov :cry: ) bom jutr reinstall naredu, zdele grem pa rajš spat k bom komp sam čez okn fuknu :huh: :zzz:
Priporočene objave