Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 to men ful neki ni jasn.. a če ste sami doma? greste lohk vn? :D drgač ne? :hmm: Ne.Vn grem lahko kadarkol pa tud ure načeloma nimam, ker še nism naredu nikol nobene pizdarije (vsaj, da bi mat vedla :D )...Dougcajt je ane :)
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 A mi lahko en nardi uslugo.... http://www.nodevice.com/driver/SP28818/get32641.html tale driver bi rabu ampak jest sm neki zajebov downloadaš ga pa lahko samo 1x na 24h...A bi ga kdo potegnu dol pa mi ga sendov po msnju...prosm :P
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 vglavnem petnula za dons veš...če maš cajt...midve bova tm ob ene 15 čz 7...tk da ti uhka pridš ob ene 8 ali kasnej...send sms or call me ;)
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 A ma kdo od Microsoft Slovenija cifro, da jim zdele takoj jebem mater...Hočm dnar od Windowsov nazaj pizda jim nategavska :angry:
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 A mi lahko en nardi uslugo....http://www.nodevice.com/driver/SP28818/get32641.html tale driver bi rabu ampak jest sm neki zajebov downloadaš ga pa lahko samo 1x na 24h...A bi ga kdo potegnu dol pa mi ga sendov po msnju...prosm :P bom zlowdou pa ti sendou :) vglavnem petnula za dons veš...če maš cajt...midve bova tm ob ene 15 čz 7...tk da ti uhka pridš ob ene 8 ali kasnej...send sms or call me ;) sj ti lohk že zdj povem da me ne bo :closedeyes: A ma kdo od Microsoft Slovenija cifro, da jim zdele takoj jebem mater...Hočm dnar od Windowsov nazaj pizda jim nategavska :angry: kva paj blo spet? :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 bom zlowdou pa ti sendou :)kva paj blo spet? :D Tenkjuuuuu :winkiss: upam, da uspem na msn pridt :D Formatirov sm in zdej mi 18mb downloada že 2.13.04 ure :eek: sam znoru bom Aja Fifty tist driver za zlovdat...a bi prosm tega downloadu pa mi poslov...tnx: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Adiwdm_3665.zip :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 sj ti lohk že zdj povem da me ne bo :closedeyes: kaj a nimaš avta al kk... :unsure: ja pol pa nč no...mejte se... pozdravček :winkiss:
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 a bi sli namest za isrko rajs na kofe nekam k je toplo ?
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 a bi sli namest za isrko rajs na kofe nekam k je toplo ? :grim :grim Jest sm za...upam, da bo še kdo :D
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hehe ceprou ane... je 6 stopinj...lahk bi sli na zbile pogledat :=
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hehe ceprou ane... je 6 stopinj...lahk bi sli na zbile pogledat := Ja...sam ne z motorjem hehehe :D
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 lol ne...pol ne bi sou nazaj k bi blo premrz haha :)
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 lol ne...pol ne bi sou nazaj k bi blo premrz haha :) Tako je :grim: hehehe :D ja, če bo še kšn za gremo lahko na kofe ja :OK: Fingija treba prašat :)
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 kdaj pa greste?? k jst bom tm, da vs pozdravt pridm če boste tm tist cajt???
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hehe anja to pr nas tipih ni tko..mi se poklicemo pa gremo al pa ne...nimamo mi ure hehe :)
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hehe anja to pr nas tipih ni tko..mi se poklicemo pa gremo al pa ne...nimamo mi ure hehe :) Točn tko heheh :P
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Tenkjuuuuu :winkiss: upam, da uspem na msn pridt :D Formatirov sm in zdej mi 18mb downloada že 2.13.04 ure :eek: sam znoru bom Aja Fifty tist driver za zlovdat...a bi prosm tega downloadu pa mi poslov...tnx: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Adiwdm_3665.zip :winkiss: k bom zlowdu te kliknem na MSN pa sendam :) kaj a nimaš avta al kk... :unsure: ja pol pa nč no...mejte se... pozdravček :winkiss: yap, nimam avta :closedeyes: hehe anja to pr nas tipih ni tko..mi se poklicemo pa gremo al pa ne...nimamo mi ure hehe :) res je.. :) ampak mene kr odštejte po vsej verjetnosti :) nism čist 100%
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 k bom zlowdu te kliknem na MSN pa sendam :)res je.. :) ampak mene kr odštejte po vsej verjetnosti :) nism čist 100% Ei ni treba več...hvala useen :winkiss: Midva z đufkotam sva zmenjena 19.20 pr men :OK: nej te spotoma pobere, da kšno rečemo pa tud rane se bojo hitrej pocelile hehe :OK:
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hehe anja to pr nas tipih ni tko..mi se poklicemo pa gremo al pa ne...nimamo mi ure hehe :) no ql pol pa tkt k bom jst tm vs pokličm...če ste slučajn tm... ;)
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ei ni treba več...hvala useen :winkiss:Midva z đufkotam sva zmenjena 19.20 pr men :OK: nej te spotoma pobere, da kšno rečemo pa tud rane se bojo hitrej pocelile hehe :OK: ok, lowda se mi sam s 15kilo.. wtf :) tist k sm ga pa takrt zlowdu (pa tu ga pozabu sendat) :D se je pa do fula lowdu
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ok, lowda se mi sam s 15kilo.. wtf :) tist k sm ga pa takrt zlowdu (pa tu ga pozabu sendat) :D se je pa do fula lowdu Ja sej vem...sej je uredu,sm že zrihtov :OK: ti probi sam dons prletet na kofeđu :P
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ja sej vem...sej je uredu,sm že zrihtov :OK: ti probi sam dons prletet na kofeđu :P z lastnim prevozom žal ne.. :D tko da težko če pridm :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 z lastnim prevozom žal ne.. :D tko da težko če pridm :D Ja sej gre đufko mem? :) pa pobere mene pa Fingija...Sej sta par ulc narazn :D
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ja sej gre đufko mem? :) pa pobere mene pa Fingija...Sej sta par ulc narazn :D itak Đufko nima več bajte.. (odkar ga je napadu moj F-16) :) za dokaz sm meu še sliko :whistle: on je zdj gangster pa žvi na ulci.. :D
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) itak Đufko nima več bajte.. (odkar ga je napadu moj F-16) :) za dokaz sm meu še sliko :whistle: on je zdj gangster pa žvi na ulci.. :D :D :D :D :D a pol bote kr vsi tm...ja funny :D Popravljeno December 8, 2007. Popravil metuljcica46
Priporočene objave