Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 :D :D :D :D a pol bote kr vsi tm...ja funny :D :? alkohol je pizdarija ja :BUA: :D Ja upejmo, da se bo tud Fifty prkazov ja :grim
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 :D :D :D :D a pol bote kr vsi tm...ja funny :D js e morm še stuširat.. pa use kar paše še zravn (masaža, solarij, đakuzi, sauna...) :D haha
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 js e morm še stuširat.. pa use kar paše še zravn (masaža, solarij, đakuzi, sauna...) :D haha tudi jaz, sam brez tistga v oklepaju :P
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 aha.. poj pa tist kar je pred oklepajam.. in kaj paše pr teb še zravn tuširanja? :D haha.. mah.. sj sploh vedt nočm :slap: :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 aha.. poj pa tist kar je pred oklepajam.. in kaj paše pr teb še zravn tuširanja? :D haha..mah.. sj sploh vedt nočm :slap: :D ...sej lahko povem...Umivanje glave pa britje :D nč kej spešl haha :P Dons se bom posebej zate obriv :grim :winkiss: :D
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ...sej lahko povem...Umivanje glave pa britje :D nč kej spešl haha :P Dons se bom posebej zate obriv :grim :winkiss: :D aha no fajn :D sm mislu da še kj druzga izvajaš :D haha uau.. kr posebej zame :P a boš meu nogice tut obrite? :P
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 opa, kapsi pridejo v roku 10min. so glih klical na domačga ^_^ KONČNO! :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 aha no fajn :D sm mislu da še kj druzga izvajaš :D hahauau.. kr posebej zame :P a boš meu nogice tut obrite? :P Ja ja, posebej zate, zato glej da prideš heheheh :P Nogice ne... :D
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ja ja, posebej zate, zato glej da prideš heheheh :P Nogice ne... :D poj me pa nimaš rd :glare: če bi si nogice ubriu, bi js saj vedu da neki čutš do mene.. tko pa fakju :D nemaram te sploh..
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 itak Đufko nima več bajte.. (odkar ga je napadu moj F-16) :) za dokaz sm meu še sliko :whistle: on je zdj gangster pa žvi na ulci.. :D hahahha :) js e morm še stuširat.. pa use kar paše še zravn (masaža, solarij, đakuzi, sauna...) :D haha hm..narokomet ?
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 poj me pa nimaš rd :glare: če bi si nogice ubriu, bi js saj vedu da neki čutš do mene.. tko pa fakju :D nemaram te sploh.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa kva nej si še obrijem :kva2: sej nism spolne usmerjenosti prešaltov :nono: :D
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) hm..narokomet ? tokrat ne :D hahah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa kva nej si še obrijem :kva2: sej nism spolne usmerjenosti prešaltov :nono: :D ampak je pa lepo da si gladk pa to :P jezk to res lepo teče po telesu :D hahah Popravljeno December 8, 2007. Popravil FiFtY_
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ti kekc povej a te pridm iskat ker bom su od doma ze ob sedmih ker grem po stirodur :)
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 tokrat ne :D hahahampak je pa lepo da si gladk pa to :P jezk to res lepo teče po telesu :D hahah No no Fifty...ne me vlažnega delat :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ok jest te ne bom prsu iskat... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: da nauta vidva ob pol devetih pršla :kva1:
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) pršla že, pršla :) CUM :) Popravljeno December 8, 2007. Popravil mitofreak
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ej vi ste pa.......ne vem :D mah kaj petnula rabš dve uri da se stuširaš, sj se bom jst tut....ampak ne rabm dve uri...jst si momo še lase umit, pa posušit, si morte mislt...pa bom do pol 7 gotova...ma ste huj k tanajhuj lublančanke :P če nama bo dolgčas bova kr mal prsedle...da spozna vse čudake...upam sam da nav pol mnenja o men spremenila :? :D
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ej vi ste pa.......ne vem :D mah kaj petnula rabš dve uri da se stuširaš, sj se bom jst tut....ampak ne rabm dve uri...jst si momo še lase umit, pa posušit, si morte mislt...pa bom do pol 7 gotova...ma ste huj k tanajhuj lublančanke :P če nama bo dolgčas bova kr mal prsedle...da spozna vse čudake...upam sam da nav pol mnenja o men spremenila :? :D kdo ? a je huda ? :) ker ecudake
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ej vi ste pa.......ne vem :D mah kaj petnula rabš dve uri da se stuširaš, sj se bom jst tut....ampak ne rabm dve uri...jst si momo še lase umit, pa posušit, si morte mislt...pa bom do pol 7 gotova...ma ste huj k tanajhuj lublančanke :P če nama bo dolgčas bova kr mal prsedle...da spozna vse čudake...upam sam da nav pol mnenja o men spremenila :? :D Čudake? :? zakaj čudake...Aja manjvrednostni kompleks...bah fuck it :angry:
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) kdo ? a je huda ? :) ker ecudake ne vm najbrž nav huda(men je ful vredu ampak jst sm ženska vi ste pa tipi, tk da)...je pa zgovorna...am tipa drgač tut ja...tk da... :D Čudake? :? zakaj čudake...Aja manjvrednostni kompleks...bah fuck it :angry: no bom drgač rekla...ena posebna skupinica "ljudi" ;) Popravljeno December 8, 2007. Popravil metuljcica46
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 a je možača? :) jebe tip,....tip ni bil nikol ovira... pr moji bivši tut ni bil..:) ne vm najbrž nav huda(men je ful vredu ampak jst sm ženska vi ste pa tipi, tk da)...je pa zgovorna...am tipa drgač tut ja...tk da... :Dno bom drgač rekla...ena posebna skupinica "ljudi" ;) ljudi v narekovaju ? ženske ?
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 a je možača? :) jebe tip,....tip ni bil nikol ovira... pr moji bivši tut ni bil..:) ne ni.... B) haha...ja sj si že mev eno čudno....zakaj najdete same take k varajo...toj res čudn :? jst poznam večino takih k nkol nebi :yes: ljudi v narekovaju ? ženske ? ne...pač tk je :D ne mrom razložit...
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 ne vm najbrž nav huda(men je ful vredu ampak jst sm ženska vi ste pa tipi, tk da)...je pa zgovorna...am tipa drgač tut ja...tk da... :Dno bom drgač rekla...ena posebna skupinica "ljudi" ;) Aja zdej ns že označuješ za živali s posebnimi potrebami...ja se najlepše zahvaljujem :worship: Če se mal zajebavamo na račun vil v hrbtu pa kšnih podobnih scen pa nismo ludje pa še posebni smo...
Priporočene objave