Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hahahhahttp://img30.echo.cx/img30/493/csscomictypething9na.jpg A ti Source igraš drgač? 1.6 je zakon :OK:
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 jset nocm met možace na kolenih :) ahahahahahahahhahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: wtf ženo :_) Ženoooooooo idi iz života mog ženooooooooo molim te ko druga svog pusti da živim izađi iz mene ti :D :D :D
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Ženoooooooo idi iz života mog ženooooooooo molim te ko druga svog pusti da živim izađi iz mene ti :D :D :D :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: bog naj ti pomaga :slap:
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: bog naj ti pomaga :slap: Kva je pa smešn? :? a ne poznaš tega komada, je na dostih žurkah :krneki: Bog mi odpušča, ker ve, da sem trčen
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 A ti Source igraš drgač? 1.6 je zakon :OK: igram 1.6 reloaded, mas not laserje na gunih pa bolj grafika.no grafika je ista sam modeli so mal drgacni, pa textur elepse, pa mas nekej muske notr :) se pa da igrat tko da ma edn 1.6 edn pa reloaded, ni sile
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Kva je pa smešn? :? a ne poznaš tega komada, je na dostih žurkah :krneki: Bog mi odpušča, ker ve, da sem trčen valda poznam komad, in to je dobr komad :yes: sam teb neki dogaja, me kr skrbi kaj bo dons....mogoeč zato k boš vse spet vidu :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 igram 1.6 reloaded, mas not laserje na gunih pa bolj grafika.no grafika je ista sam modeli so mal drgacni, pa textur elepse, pa mas nekej muske notr :) se pa da igrat tko da ma edn 1.6 edn pa reloaded, ni sile Aja aja...Eh men je stock čist kul hehe :) ti bom dau jutr ipje od non-steam slovenskih serverjev pa boš kdaj pršu g33kat gor :P
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 meu sm pa tut en mod k si biu ena huda bejba..ostali so bli pa hude bejbe :))) Aja aja...Eh men je stock čist kul hehe :) ti bom dau jutr ipje od non-steam slovenskih serverjev pa boš kdaj pršu g33kat gor :P heh ne igram online :) lamer
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 valda poznam komad, in to je dobr komad :yes: sam teb neki dogaja, me kr skrbi kaj bo dons....mogoeč zato k boš vse spet vidu :D Kaj pa bo dons? :kva1: a lahk uno frendico za jošk primem :huh:
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hahah ta mod je zakon :) Kaj pa bo dons? :kva1: a lahk uno frendico za jošk primem :huh: HAHHAHAHHAHAHA ZDJ ME PA TRGA :))))))
_Fingi_ Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Fifty, če bi se mogoče spounu še na une kleše :blink: bi biu veseu ^_^ ^_^
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 hahah ta mod je zakon :) HAHHAHAHHAHAHA ZDJ ME PA TRGA :)))))) sej ti jo boš pa za tadruzga...poj bova pa ena horny madrfkarja (kokr bi Fifty reku :D )
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 jest sm sneaky prebrisan boj from mlaka madafaka :D
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Kaj pa bo dons? :kva1: a lahk uno frendico za jošk primem :huh: neeee :evilgrin:
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 neeee :evilgrin: Zakaj :alien1: lahko gremo pa poj z uno tvojo frendico še do mene sm sam do ene 5h zjutri...vama bom pokazov mojo zbirko plišastih medvedkov B)
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Zakaj :alien1: lahko gremo pa poj z uno tvojo frendico še do mene sm sam do ene 5h zjutri...vama bom pokazov mojo zbirko plišastih medvedkov B) http://darila.enakupi.com/files/460/l_17284.jpg ?
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) http://darila.enakupi.com/files/460/l_17284.jpg ? --> KLIK <-- --> KLIK2 <-- :grim Popravljeno December 8, 2007. Popravil Roky
metuljcica46 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Zakaj :alien1: lahko gremo pa poj z uno tvojo frendico še do mene sm sam do ene 5h zjutri...vama bom pokazov mojo zbirko plišastih medvedkov B) haloo..pa teb ona tk al tk nav huda :D a maš kkšnga lepga :evilgrin: :naughty: joke...haha...matr maš smešne dons :D
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 haloo..pa teb ona tk al tk nav huda :D a maš kkšnga lepga :evilgrin: :naughty: joke...haha...matr maš smešne dons :D glej zbirko zgoraj :P
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 jeeej, spet mam telefon.. in ceu kup SMS ov pa neodgovorjenih.. res lepo ^_^ a je možača? :) jebe tip,....tip ni bil nikol ovira... pr moji bivši tut ni bil..:) funny times 2 :D jst poznam večino takih k nkol nebi :yes: zgleda da premal punc poznaš :D pizda pa 300m stran sm doma pa nic ne vem...fifty a si bežou pred kapsi :) js sm pa ene 150m :) nop.. so pršli lepo na dom :D Pa vrjetn so mu hotl sam telefon vrnt haha :lol: :rolleyes: pa popisat par stvari še.. :) PETNULAAA KNJIGAAAAA OOOODDD RROOOSSSIIIJJJAAAA upam d se bom spovnu na knigo :D a se vm pol uhka prdružva O:-) ne :evilgrin: sam dejte se pol tko usest da bo dost placa za 5 folka....ne it ke uzad...k tm ni tok placa...pejte....ehh sj bo petnula povedu...tk k sva bla midva zadnč ;) js nevem kje sva bla :D men je drgač bolš tm.. k so tisti dvosedu al karkol :) Fifty, če bi se mogoče spounu še na une kleše :blink: bi biu veseu ^_^ ^_^ upam d se bom spounu :D sej ti jo boš pa za tadruzga...poj bova pa ena horny madrfkarja (kokr bi Fifty reku :D ) :OK: prebrisan boj from mlaka madafaka :D gangstr z ulce :krneki: :D haha P.S. - ta forum ma use fakin omejen.. blokiran majo preveč citatov.. poj preveč smajlijov :D res jim je lajf :D
_Fingi_ Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 glej zbirko zgoraj :P Sam roky, umetne vagine jih vrjetno nebi zanimale, da bi mel pa ti dildote, bi blo pa tud že kr tko mal... čudno :alien1: :whistle:
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 P.S. - ta forum ma use fakin omejen.. blokiran majo preveč citatov.. poj preveč smajlijov :D res jim je lajf :D Omejujejo nas na vsakmu koraku ja...pa ne sam na forumu :trance_33_sleep:
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 pomoje sta lezbijke... tko da bosta umetne vagine kr kulj :)
Priporočene objave